• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulationdan sonra hamilelik belirtileriniz

insallah hayirlisi olur normalde hep zamanindami gelir adetin ? bendede suan ayni bir degisiklik yok adet günüme son 9gün daha cok var yani zaman gecmek bilmiyor
Amin gùlùm insaallah. 14. gunde mutlaka olurum. Erken gelir , gec kalmaz.Ama henuz gelmedi bisey .Adet olduktan sonra geciyo zaman, beklerken cok zor , haklisin.😖

Amin gùlùm insaallah. 14. gunde mutlaka olurum. Erken gelir , gec kalmaz.Ama henuz gelmedi bisey .Adet olduktan sonra geciyo zaman, beklerken cok zor , haklisin.😖
rabbim birdaha bekletmesin insallah canim belkide hepimiz hayirli haberi veririz bu ay rabbimden ümit kesilmez o nelere kadir 🙏

seninde bata 2 gün kaldi insallah hayirli haberi sende verirsin burda canim E EbrarAsell ve seninkini baya merak ediyorum ben galiba sizin yerinizdr olsam coktan test yapmistim 😂 cok sabirsizim
10aydir yeteri kadar test yapti ve tek cizgi gorduki bu gozler .Artik, ben gookkdû😳 😁😁😁😁😁 bugun tam adet gunumya , olsada cikmayabilir daha. En azindan boyle umudum dewam ediyo😅

Canım benim de ovülasyondan beri akıntım var biraz açık bi bilgi olacak ancak süt beyazımsı sarı gibi senin de öyle mi ?
Yok kuzum, benim hic sari olmaz hic bir zaman.Hani seffaf yumurta aki gibi derizya uzayan oyle. Aslinda normal de tek yumurtlama zamaninda gelirdi ama, bu ay yumurta catladiktan sonra, 9.gununden itibaren hergun geliyo.Ben , menopur ve ovitrelle kullandigim dan birkac aydir, guvenemiyorum da hic bir degisiklige.Sonucta vucuduma yukledigim ,zaten gebelik hormonu.

aynen canim sen hayirli haberi verde bizede biraz ümit olur ☺️ vallah bende birak günleri saatler dakikalar bile gecmior ki günleri kemirsek😆😂
Agrilar korktu kacti bnden😅 insan adet olunca , onun belirtilerini kendine benzeten herkesde umitsizlige kapiliyo Dimi? Sahsen ben oyle oluyorum 🤦🏻‍♀️

Back
X