- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.961
Maalesef hastalandım...dün çok sancı çekip hastalanmayınca ümitlenmiştim..test yaptırmak üzere lab. gittim, önce tuvalete bir gireyim dedim
bir ıslaklık hissettiğim için...maalesef hastalandım....
of yaaaa hastahaneye test için gidipte orda regl olmak çok kötüdürcanın sagolsun cnn üzülme aralık annesi olursun inş:) ovulasyon testi al bende bu ay alcam inş..çünkü düzenli birlikte olamıyoruz
Selam kızlar, benim de günüm 19 Kasım, bakalım bekliyoruz biz de.Ya aslında fazla kafaya takmamak gerekiyor ama ha deyince de olmuyor işte.Neyse bu ay bende de bir kaç belirti var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Şu an adetime 5 gün var, ve özellikle geceleri yatağa yatınca bel ağrısı, ve karın bölgemde iğnelenme gibi batmalar hissediyorum.Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüste bir hassasiyet var.Ama dediğim gibi bu belirtiler bana daha önce de olmuştu, ben ısrarla psikolojik olduğunu düşünüyorum.Dayanamadım ve bugün fortel hassas gebelik testi aldım, sabah ilk idrarla yapıcam, en azından içim rahatlar, sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabi bu işler
evet çok dinlememek lazım ama insanın elinde olan bişey değil, o yüzden başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum.Genelde kafamı çok meşgul etse de bazı zamanlarda unutabiliyorum.Yarın olumlu ya da olumsuz rahatlamak istiyorum, o yüzden test ne derse inanıcam:18: İşyerinde olmama rağmen ve masamda bir sürü dosyaya rağmen aklımdan çıkaramayıp kendimi burda buluyorum
inşallah canımm çok sağol iyi dileklerin için, Allah bebek isteyen herkese sağlıkla bebekler nasip etsin.Böyle "yaaaa çok istiyorum nooluur nooluur" aşamasında değilim ama "olsa güzel olur" düşüncesindeyim.Evliliğimizde 5.yıla girdik ve Şubattan beri de korunmuyoruz.Bu ay korunmasız 10.ay.Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu ay da olmazsa nedenini araştırmak için doktora gitmek niyetindeyim.Nasip, hayat bize neler göstericek bakalım:)Umarım hep güzel şeyler yaşarız ve bu ömrü güzel bi şekilde tamamlarız:)
Bizde 5. aydayız ama tık yok(
Sorunmu var diye üzülüyorum bazen(
Perşembe nasipse doktora gidicem...
beniim bi arkadaşım 11. ayında hamile kaldı oda bu ay olmassa doktora gitcem demişti:)inş gerek kalmaz hamiş olursun bu ay:)
minikkedi cnm benim net yoktu uzun zamandır adetim 22 sine oflunun da 24 üne inş olmayız geberesice kanlar gelmezler:)
kızlarr valla belirtilere takılmamak lazım ama elde deil biliyorummm benimmm karnım acaip agrıyor 4 gündür kasıklarımdada batma var adet olcagım zaman olan şey ..bilmiyorum tek fark karın agrısı zaten ovulasyon zamanı 3 gün ilişki oldu ondada şans zor yani.. inş hamişizdir hepimiz kendimizi çok dinlememek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?