- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
benim de ovulasyonu 3 gün geçti ve son 10 gün inşallah glmez kırmızılar..:26:
benim sat 1 eylül kızlar.28 inde olmam gerekiyor.haftaya çarşamba.günler geçmek bilmiyor.inşallah adet olmam.
belirtilerin varmı canım sen 5 gün öndesin sonuçta
selam kızlarrr :) sat 3o ağustos adetıme 5 6 gun falan kaldı.. bende sızın heycanlıyım.. bu 2. ayım ıns bu ay tutar.. benım her an adet olacakmısım gıbı bel agrılarım var. kasıklarımda agrı ara ara.. bacagıma vuruyo sankı... 1 hafta gecmek bılmıcek sanırım.. benım gıbı belırtı yasayan var mı acabaa ?? İnş.. hepımız kavusuruz bebişlerimize..
selam kızlarrr :) sat 3o ağustos adetıme 5 6 gun falan kaldı.. bende sızın heycanlıyım.. bu 2. ayım ıns bu ay tutar.. benım her an adet olacakmısım gıbı bel agrılarım var. kasıklarımda agrı ara ara.. bacagıma vuruyo sankı... 1 hafta gecmek bılmıcek sanırım.. benım gıbı belırtı yasayan var mı acabaa ?? İnş.. hepımız kavusuruz bebişlerimize..
merhaba kızlar.benimde BAT 4 ekim. benim şu an belirtim fazla yok ama karnımla belim baygın baygın ağrıyor. sanki her an adet olucak gibi hatta adetmi oldum diye çamaşırımada bakıyorum çünkü akıntımda var. ama adetime 12 gün falan var. birde karnımda gaz çoğalmasındanmıdır bilmem eğilemiyorum sanki karnım şişmiş içerden geriliyor patlıycakmış gibi. dün merdivende ayakkabımı zor bağladım. karnım hiç böyle olmamıştı. başka belirtim arada bir kasıklarıma doğru iğne batması oluyor ama hemen geçiyor. bebeğimiz olsun diye adet bitiminden hemen sonra 2 günde bir çalışma yaptık. İnşallah buraya yorum yazan ve ümit eden herkes hamile kalmıştır.:
26 eylulde benım kızlar bel agrım var ama umudum yok(((((((((
ama neden inş. sende hamiş olursun.... allah hepimze anne olmayı nsip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?