ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar belirtilerimzi beraber paylaşıp adım adım hamilelğe yürüyeılim yaşadığımz belirtilermzi gelmek bilmeyen adet günlerimzi hesaplayalm....[/CENTER]benim sat tarihim 7eylül .....yani daha adetime 10 gün varçok vardahaaaa.... uf puff tıssssss

amin benmde 3 eylül geçsn günler yaaa gelsin minik bebişler kızlar ilk hamilelğnzmi

benim de ovulasyonu 3 gün geçti ve son 10 gün inşallah glmez kırmızılar..:26:

benim sat 1 eylül kızlar.28 inde olmam gerekiyor.haftaya çarşamba.günler geçmek bilmiyor.inşallah adet olmam.

belirtilerin varmı canım sen 5 gün öndesin sonuçta

hiç bilemiyorum ki.hiç farketmiyorum belirti filan.erken gebelik testleri var onlar sonuç veriyormuş adetin geçmesini beklemeden ama almak istemedim bazen de sonuç kesin olarak çıkmayabiliyormuş.

selam kızlarrr :) sat 3o ağustos adetıme 5 6 gun falan kaldı.. bende sızın heycanlıyım.. bu 2. ayım ıns bu ay tutar.. benım her an adet olacakmısım gıbı bel agrılarım var. kasıklarımda agrı ara ara.. bacagıma vuruyo sankı... 1 hafta gecmek bılmıcek sanırım.. benım gıbı belırtı yasayan var mı acabaa ?? İnş.. hepımız kavusuruz bebişlerimize..

merhaba kızlar.benimde BAT 4 ekim. benim şu an belirtim fazla yok ama karnımla belim baygın baygın ağrıyor. sanki her an adet olucak gibi hatta adetmi oldum diye çamaşırımada bakıyorum çünkü akıntımda var. ama adetime 12 gün falan var. birde karnımda gaz çoğalmasındanmıdır bilmem eğilemiyorum sanki karnım şişmiş içerden geriliyor patlıycakmış gibi. dün merdivende ayakkabımı zor bağladım. karnım hiç böyle olmamıştı. başka belirtim arada bir kasıklarıma doğru iğne batması oluyor ama hemen geçiyor. bebeğimiz olsun diye adet bitiminden hemen sonra 2 günde bir çalışma yaptık. İnşallah buraya yorum yazan ve ümit eden herkes hamile kalmıştır. AMİN

Son düzenleme:

sat larımız aynı canım ama benim bata daha 7-8 gün var..3 gün önce 19 unda ovulasyon testim kıpkırmızı çift çizgiydi yani geç oldu bu ay o yüzden var daha bata ama belli de olmaz..stresten havalardan falan hormonlarda şaşırıyo..inşallah gelmez kırmızılar da hepimiz hamile oluveririz:26::26:

benim 10 gün var kasıklarmda ve belimde sancı var ama havaların soğumasıylada ilgili olabilr......bilemiyorum ama içimde çok güzel umutlar yeşeriyor.. ovuıasyondan sonra akıntım kesildi tek yaşadğm kasıklarda sancı

AMİN canım benimde aynı belirtilerim senle ve 3 ekim de olası has. tarhim ewet aşağı yukarı hepimzn bat.ları yakın inş. burda şu zor günleri el ele atlatırz

kızlar benimde 29 ağustos bakalım yaklaşıyo günler... anne olmak istiyorum allah gönlümüze göre versin..

selam göçmen kuşlar geçen ayki topiktede konşmuştuk ikimzinkide olmadı demekki bu ay ikimzde çift çizgyi göreceğz buna inanyrm 10 gün sonraaya mutlu gaberleri geleck inş hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…