• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyondan sonrası lh testleri

Bat 3 kasım yani varsada cıkması icin erken mi acaba ymurtlamaya gore zmn geçsede adete yakın ögreniyor herkes 2 3 gün en azından önce ögreniyor 9 10 gün önce ögrenen yok gibi benmde kaldı 7 gün

Bat 3 kasım yani varsada cıkması icin erken mi acaba ymurtlamaya gore zmn geçsede adete yakın ögreniyor herkes 2 3 gün en azından önce ögreniyor 9 10 gün önce ögrenen yok gibi benmde kaldı 7 gün
Bazılarında geç döllenme oluyor regl zamanından 2 3 gün sonra öğreniyorlar. Kuzenim regl kanaması olup, ardından corona testi için gittiğinde öğrenmişti 🤷

Ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra kaset test yaptığımda hcg'm yükselmişti. Konularımdan detaylara bakabilirsin.
Ben de bu ay adetin 2. Günü hayit tohumu macununa başladım. Uzun suredir Ovulasyon testleri kullanıyorum ama adetin 6. Gününden beridir hep koyu çıkıyor. Anlam veremedim. Hayit macunundan kaynaklıdır diye bugün almayı bıraktım. Bir de yumurtlamam hep 17. Ve 18. Gün olur. Bu testlere göre erken yumurtlamış mı oluyorum :/

Eklentiler

• IMG_5909.jpeg
    IMG_5909.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 44
Back