Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyondan sonrası lh testleri
- Konu Sahibi ectyld
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik #lh ovulas testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
2 testin hassaslık oranları farklıdır muhtemelen. Bir de normalde de yumurtlama dönemi dışında da idrarda bir miktar lh hormonu bulunur. Böyle düşük seviyelerde inip çıkabilir.Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
tavsankulak_17
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Veya 2.ye yumurtlama da olabiliyor bazen. Ama tabii sizin de gördüğünüz gibi bu pik değil.Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
Evt 2. Ye ymurtlama olsa pik olurdu, 1 seneye yakındı hiç hep çift görmedim bitek bu ay öyle o yüzden garip geldiVeya 2.ye yumurtlama da olabiliyor bazen. Ama tabii sizin de gördüğünüz gibi bu pik değil.
- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
2. Yumurtlama yaklaşıyor olabilirArkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
Pcos oldugundan birtane zor oluyor 2. Oldugnu sanmıorum aslında cunku zten olsa pik yapar bence2. Yumurtlama yaklaşıyor olabilir
Ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra kaset test yaptığımda hcg'm yükselmişti. Konularımdan detaylara bakabilirsin.Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
Baktım canım o aralar belirtin neydi peki :)Ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra kaset test yaptığımda hcg'm yükselmişti. Konularımdan detaylara bakabilirsin.
ziyagillerdenmiyimneyim
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
Ben deBen bu şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra kaset test yaptığımda hcg'm yükselmişti. Konularımdan detaylara bakabilirsin.
Kopkoyu mu cıkıyordu yavastan mı belirginlestiBen de
ziyagillerdenmiyimneyim
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.725
- 48
- 30
YAvastan belirginlestiKopkoyu mu cıkıyordu yavastan mı belirginlesti
Peki ymurtlamdan kaç gün sonra hcg de cıktı hatrlıyomsnzYAvastan belirginlesti
Lh bugun böyle cıktı benım ya dün daha silikti yumurta çatlamasının 9. Günü oluyorYAvastan belirginlesti
Eklentiler
Hiç bir belirtim yoktu. Tatlıya düşkün olduğum için eşimin doğum gününde tatlıyı yiyemedim, canım istemedi. Elimde test vardı bir deneyeyim dedim, onun üzerine yaptım. Hamilelikte genelde ilk 2 ay çok belirti olmadı sonrasında mide bulantısı ve progestan'a bağlı baş dönmesi yaşadım o kadar.Baktım canım o aralar belirtin neydi peki :)
Heveslendirmek istemem ama bir şeyler oluşmaya çalışıyor gibi Yanlış hatırlamıyorsam ben ikinci pik gördüğüm sıralarda beyaz akıntı gibi bir şey hatırlıyorum. Koyulaşmaya başladıktan 1 hafta sonra kaset test yapmıştım. Doktora gittiğimizde sağlıklı olmayabilir, bazen fetüs oluşmaya çalışır oluşamaz 1 haftaya kanaman olabilir dedi. Çok şükür olmamıştı ve hcg değerim giderek artmıştı.Lh bugun böyle cıktı benım ya dün daha silikti yumurta çatlamasının 9. Günü oluyor
Bugun yaptım bişey cıkmadı hcg de , bilmiyorum ne olcak ilk defa bu ay lh böyle oldu sadece bat 3 kasım ymurtlama 14 15 ekimdi o günden beri belirtim var asla böyle de olmazdım bugune kdr ilk defa ymurtlamadan beridir belirtim devam ediyor ama işte cokta heveslnemiyorum 4 kere hcg yanlıs test gazabına uğradımm zamanında
Enfeksiyon falan olabilir mi? İdrar yolu iltihapları neden olabilir belkiBir gün koyu hir gün silik bir gün koyu bir gün ondan biraz silik lh bende dün mesela kopkoyuydu bugun ondan braz daha silik yarın gene kesin koyu cıkar hep bu sekılde ilerliyo anlyamıorum
Bilmiyorum ama öyle bi belirtim yok yani gecen ay braz vardı ozmn gecen ay cıkardı die düşünüyorum artık adeti bekelemekten baska carem yok glba :)Enfeksiyon falan olabilir mi? İdrar yolu iltihapları neden olabilir belki