• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyondan sonrası lh testleri

ectyld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
200
-4
28
27
Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa

Eklentiler

• IMG_5104.jpeg
    IMG_5104.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 181
Arkadaslar merhaba aylardır gebelik için ugras verirken hep ovulasyon testleriini kullandım. Fakat bu ay garip bi sekilde pikten sonra çatlamadan sonra yükselmeye basladı pik olmuyor ama silikte değil lh testim gene düştü bugunlerde gene yükselmeye basladı sizde böyle oldumı neden oluyor acaba merak ediyorum oncesınde hep silik yok dencek kdr az oluyordu ilk defa böle bişi oldu bilen varsa aydınlatırsa
2 testin hassaslık oranları farklıdır muhtemelen. Bir de normalde de yumurtlama dönemi dışında da idrarda bir miktar lh hormonu bulunur. Böyle düşük seviyelerde inip çıkabilir.

Veya 2.ye yumurtlama da olabiliyor bazen. Ama tabii sizin de gördüğünüz gibi bu pik değil.

2. Yumurtlama yaklaşıyor olabilir

Ben bu şekilde hamile olduğumu öğrendim. 1 hafta sonra kaset test yaptığımda hcg'm yükselmişti. Konularımdan detaylara bakabilirsin.

Baktım canım o aralar belirtin neydi peki :)
Hiç bir belirtim yoktu. 🤷 Tatlıya düşkün olduğum için eşimin doğum gününde tatlıyı yiyemedim, canım istemedi. Elimde test vardı bir deneyeyim dedim, onun üzerine yaptım. Hamilelikte genelde ilk 2 ay çok belirti olmadı sonrasında mide bulantısı ve progestan'a bağlı baş dönmesi yaşadım o kadar.

Lh bugun böyle cıktı benım ya dün daha silikti yumurta çatlamasının 9. Günü oluyor
Heveslendirmek istemem ama bir şeyler oluşmaya çalışıyor gibi 💜 Yanlış hatırlamıyorsam ben ikinci pik gördüğüm sıralarda beyaz akıntı gibi bir şey hatırlıyorum. Koyulaşmaya başladıktan 1 hafta sonra kaset test yapmıştım. Doktora gittiğimizde sağlıklı olmayabilir, bazen fetüs oluşmaya çalışır oluşamaz 1 haftaya kanaman olabilir dedi. Çok şükür olmamıştı ve hcg değerim giderek artmıştı.

IMG_20211110_120753.jpg

Tüm testlerim yukarıdaki gibi 👆👆
Kaset test hcg yapmayı denediniz mi? Bence deneyebilirsiniz. Silik bile çıksa iyidir 💜

Bugun yaptım bişey cıkmadı hcg de , bilmiyorum ne olcak ilk defa bu ay lh böyle oldu sadece bat 3 kasım ymurtlama 14 15 ekimdi o günden beri belirtim var asla böyle de olmazdım bugune kdr ilk defa ymurtlamadan beridir belirtim devam ediyor ama işte cokta heveslnemiyorum 4 kere hcg yanlıs test gazabına uğradımm zamanında :D

Bir gün koyu hir gün silik bir gün koyu bir gün ondan biraz silik lh bende dün mesela kopkoyuydu bugun ondan braz daha silik yarın gene kesin koyu cıkar hep bu sekılde ilerliyo anlyamıorum

Bir gün koyu hir gün silik bir gün koyu bir gün ondan biraz silik lh bende dün mesela kopkoyuydu bugun ondan braz daha silik yarın gene kesin koyu cıkar hep bu sekılde ilerliyo anlyamıorum
Enfeksiyon falan olabilir mi? İdrar yolu iltihapları neden olabilir belki

Enfeksiyon falan olabilir mi? İdrar yolu iltihapları neden olabilir belki
Bilmiyorum ama öyle bi belirtim yok yani gecen ay braz vardı ozmn gecen ay cıkardı die düşünüyorum artık adeti bekelemekten baska carem yok glba :)

Back