- 12 Temmuz 2017
- 52
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi sutoprak16
çift çizgiden sonraki sürec kızlar kim neler yaptı negatif veya pozitif sonuç aldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet guzel bir açıklama olmus ins diger arkadaslarada yardımcı olmusturBen ovulasyon ile takip ederek kaldim 2. Ayimda, cizgi koyulasmaya baslarken biz hep 2 gunde 1 iliskiye girdik, sperm kalitesi ve cogalmasi icin en uygun 2 gunde 1 cunku.. Benim cizgilerim hic bi zaman kopkoyu olmadi mesela, ama takvimle de takip ettigim icin yumurtlamadan once iliskiye girdik ki yumurta hazir oldugunda sperm de orda olabilsin diye.. Her zaman soyluyorum kizlar, iliskiye girmek icin girmeyin zevk almaya bakin, orgazm oldugunuz zaman gebe kalma sansiniz daha yuksek, cunku o zaman kaygan siviniz salgilaniyor ve spermler daha uzun yasiyor ve daha kolay yuzebiliyor.. Cok net yazdigim icin umarim yanlis anlasilmam ama dogasi bu isin..
Ilk deneme ayında oldu mu4 gebelik geçirdim . Çizgiden önceki gün çizgi günü yada sonraki gün hamile kalma olasılığınız çok yüksek oluyor
O donemde baska iliski oldu mu ve cinsiyet nedirBende ovulasyonda çift çizgiyi gördüğüm günü kaçırmıştım 1 gün sonrası birliktelik olmuştu ve belimin altına banada tavsiye edildiği gibi yastık koyup biraz bekledm şmdi 3 yaşında çocuğum şükürler olsunn Rabbime , Olmayanlarada nasip etsin inşallah..
Tabi ama birkaç gün sonrası ..bn hiç beklemiyordum günü kaçırdım dedim ama kısmetimizde varmış çok şükür oğlum oldu tatlım Allahım isteyenlerede nasip eylesinO donemde baska iliski oldu mu ve cinsiyet nedir
Amin cnmmm inss.. Bende cift cizgi oncesi o gun ve sonrasında denedim bekliyoruz 8 gun var. Belirti hissettin miTabi ama birkaç gün sonrası ..bn hiç beklemiyordum günü kaçırdım dedim ama kısmetimizde varmış çok şükür oğlum oldu tatlım Allahım isteyenlerede nasip eylesin
Adet tarihime 3 gün kala miğdem karışıyordu ve bütn gün geçmedi kusmuyordum. ama miğdem kötüydü aynı akiam şüphelenip ovulasyon testi yaptım koyu 2 çizgi gördüm sabahı gebelik testi 2.ci çizgi silikti yani regl den 2 gün önce öğrendim hamileliğimiAmin cnmmm inss.. Bende cift cizgi oncesi o gun ve sonrasında denedim bekliyoruz 8 gun var. Belirti hissettin mi
Kac gunde bir dongun cnmmKızlar Merhaba adetin 15 gün geCTI test negatif bugün meraktan ovu testi almıştım çift çizgi gördüm biri koyu biri daha açık renkte sanırım henüz yumurtlamadim çok şaşırdım ben adet olmayı beklerken yumurtlamam olmamış daha ben öyle anladim
Canım korunmayı bıraktıktan sonra çok düzensizlesti geçen ay tam 1ay geçti hormon testinde sorun yok stresten dedi doktor bugün de yaptım ovu testi sonuç bu anlamadımKac gunde bir dongun cnmm
Dünkü testim buKac gunde bir dongun cnmm
Kuzum iki cizgi cok koyu olmalı yumurtlama icin .. Dongun bittikten sonra burdan takip edelim hamile ilma ihtimalin var miDünkü testim bu