• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyonda çift çizgiyi gördükten sonraki süreç yardımlaşalım kızlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.JPG
    IMG_1776.JPG
    17,9 KB · Görüntüleme: 943
Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi
Devam et bakalım cnm gittikce koyulasiyor

Devam et bakalım cnm gittikce koyulasiyor
Yarın daha da koyulaşırsa iki seçenek var ya geç döllenme oldu çok Yeni yada yeni yumurtluyorum yoksa negatif çıkması gerek bu testlerin salı bi doktora görüneyim istiyorum bende gelecek ay için almıştım testleri nasip belki bu aydadır rabbim bilir

Yarın daha da koyulaşırsa iki seçenek var ya geç döllenme oldu çok Yeni yada yeni yumurtluyorum yoksa negatif çıkması gerek bu testlerin salı bi doktora görüneyim istiyorum bende gelecek ay için almıştım testleri nasip belki bu aydadır rabbim bilir
Haberdar et bizi. Ins hamilelik haberini aliriz. Bende sabahtan saglikocagina gidicem bat 5 folikasit kullaniyorum ama degerler nasil bilmiyorum gitmişken bi kan tahlilide yaptiririm

Kızlar dört günlük test sonuçu hiç bişey anlamadım benbu işten

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 996
Kızlar dört günlük test sonuçu hiç bişey anlamadım benbu işten
Ben geçen ay sadece test yapmıştım deneme yapmadan 14. Gune kadar silik 14 15 koyu 16 24 arası silik 24 27 koyu lh adete yakın degisiyormus diger kizlar koyu olunca hamilelik demisti ama ben korunarak yaşadım olmasi mumkun degildi ama lh degisiklik gösterebiliyormuş sende sabrederek yap suanpik normal periyoda gecmissn bana gore koyu gunden itibaren 14 gun say ya adet olacaksin ya koyulasacak

Ya bugün Haya yaptım sıvı alımına hiç dikkat etmedim canım bende gitgide koyulacak ay bilemedim kafam karıştı salı doktora gitçem bakalım nasipse o ne diyecek

Slm kizlar bende ovulasyon takibe yeni başlayanlardanım.. gecen ay tüp bebek denedik olmadı negatifdi.. su an adetimin 25. Günü adetimi bekliyorum ovulasyon test baslicam.. dün ve bugün denemek icin yaptım ve bugünkü dünkünden daha koyu .. bu nedemek oluyor kızlar ? Dedigim gibi bugün 25. Günü adetimin..

Slm kizlar bende ovulasyon takibe yeni başlayanlardanım.. gecen ay tüp bebek denedik olmadı negatifdi.. su an adetimin 25. Günü adetimi bekliyorum ovulasyon test baslicam.. dün ve bugün denemek icin yaptım ve bugünkü dünkünden daha koyu .. bu nedemek oluyor kızlar ? Dedigim gibi bugün 25. Günü adetimin..
Bi resmini atabilirmisin canım

Back