- 12 Temmuz 2017
- 52
- 17
- 3
- 36
- Konu Sahibi sutoprak16
Bekliyorum haberlerini.. Bazi kişilerde cift yumurtlama olabiliyormuş oyle dusunmen normal cnmmGeç döllenme olduysa olmuştur hayırlısı bakalım salı doktora giderim biraz daha bekliyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum haberlerini.. Bazi kişilerde cift yumurtlama olabiliyormuş oyle dusunmen normal cnmmGeç döllenme olduysa olmuştur hayırlısı bakalım salı doktora giderim biraz daha bekliyeyim
Hayırlısı bakalım yarın tekrar yapayım ovu testinden sen ne zamandır istiyosunBekliyorum haberlerini.. Bazi kişilerde cift yumurtlama olabiliyormuş oyle dusunmen normal cnmm
Benim daha yeni tatlim ilk bu ay denedim bekliyorum bakalim. Ama tum arkadaslarim ovulasyon. Ile kaldi bakalim onlardan edindigim bilgilere gore ne zaman hamileyim diyebilecegimHayırlısı bakalım yarın tekrar yapayım ovu testinden sen ne zamandır istiyosun
Devam et bakalım cnm gittikce koyulasiyorKızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi
Aynen canım inşallah çok beklemezsinDevam et bakalım cnm gittikce koyulasiyor
Yarın daha da koyulaşırsa iki seçenek var ya geç döllenme oldu çok Yeni yada yeni yumurtluyorum yoksa negatif çıkması gerek bu testlerin salı bi doktora görüneyim istiyorum bende gelecek ay için almıştım testleri nasip belki bu aydadır rabbim bilirDevam et bakalım cnm gittikce koyulasiyor
Haberdar et bizi. Ins hamilelik haberini aliriz. Bende sabahtan saglikocagina gidicem bat 5 folikasit kullaniyorum ama degerler nasil bilmiyorum gitmişken bi kan tahlilide yaptiririmYarın daha da koyulaşırsa iki seçenek var ya geç döllenme oldu çok Yeni yada yeni yumurtluyorum yoksa negatif çıkması gerek bu testlerin salı bi doktora görüneyim istiyorum bende gelecek ay için almıştım testleri nasip belki bu aydadır rabbim bilir
Ben geçen ay sadece test yapmıştım deneme yapmadan 14. Gune kadar silik 14 15 koyu 16 24 arası silik 24 27 koyu lh adete yakın degisiyormus diger kizlar koyu olunca hamilelik demisti ama ben korunarak yaşadım olmasi mumkun degildi ama lh degisiklik gösterebiliyormuş sende sabrederek yap suanpik normal periyoda gecmissn bana gore koyu gunden itibaren 14 gun say ya adet olacaksin ya koyulasacakKızlar dört günlük test sonuçu hiç bişey anlamadım benbu işten
Ben gittim sonuclar pzts kaldi belki gece girerler. Sali git bakalım ne dicek ahhh keskee hamilesin deseYa bugün Haya yaptım sıvı alımına hiç dikkat etmedim canım bende gitgide koyulacak ay bilemedim kafam karıştı salı doktora gitçem bakalım nasipse o ne diyecek
Evet cnm snuca baktım 3 gun var adete <1.20 yaziyor sanirim yok hamilelikİnşallah canım dese güzel olur nasip artık başka senin ilk olacak dimi
Olsun bi dahaki aya inşallah pozitifi yakalamışmıydın ovu deEvet cnm snuca baktım 3 gun var adete <1.20 yaziyor sanirim yok hamilelik
Bi resmini atabilirmisin canımSlm kizlar bende ovulasyon takibe yeni başlayanlardanım.. gecen ay tüp bebek denedik olmadı negatifdi.. su an adetimin 25. Günü adetimi bekliyorum ovulasyon test baslicam.. dün ve bugün denemek icin yaptım ve bugünkü dünkünden daha koyu .. bu nedemek oluyor kızlar ? Dedigim gibi bugün 25. Günü adetimin..
Evet canim koyudan once. koyu. koyudan sonra. ve tam siliklesmye başladığında snc negatifOlsun bi dahaki aya inşallah pozitifi yakalamışmıydın ovu de
Demek ovulasyon takibi pek ise yaramıyor yumurta belkide çatlamıyor demekki nasipOlsun bi dahaki aya inşallah pozitifi yakalamışmıydın ovu de