• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyonda çift çizgiyi gördükten sonraki süreç yardımlaşalım kızlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben aranizda yeniyim kizlar...12. Gun, dun ilk ovulasyon testini yaptim. hic cizgi cikmadi. bugun 13. gun diger cizgiye yakin ama daha silik.. simdi sonuc pozitif mi bilemedim.

20170831_144703-1.jpg
Bugun 14. gunum ve cizgi bana dunkunden daha koyu geldi.. simdi 24 ve 36 saat arasi degerlendirmem mi gerekiyor?

Ve ben o ay gebeliğimide ovulasyon testiyle öğrendim adet günüme 3 gün kala yaptım koyu şekilde 2.ci çizgiyide gördüm diğer gün gebelik testinde 2.ci silik çizgiyi gördüm ovulasyon testleri daha erken gösterebiliyor bilmeyenlere yardımcı olmuş olmak istedim sabırsızlanan olacaktır benim gibi hamileliğini öğrenmek için :)

Eklentiler

• IMG_20190213_133124.jpg
    IMG_20190213_133124.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_20190213_133101.jpg
    IMG_20190213_133101.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 355
Merhabalar adete 9 gün kala böyle hiç kopkoyu olmadı neden acaba ve bu ne anlama geliyor kafam çok karıştı bilgisi olan el atsın lütfen tteşekkürleer

Canm bende ovu testine başladım adetten bi gün sonra ikinci çizgiyi hafif gördüm diğer günler devam ettim çizgi tamamen kayboldu 9. Günü iki çizgiyi koyu gördüm devam et sen ovu. Testine

Kızlar ben 9. Gün başladım hiç çizgi çıkmadı 13. Gün öğlen yaptığımda tam koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı o gün öğlen ve akşam 10 gibi iki ilişki oldu sonrası gün çizgi yok denecek kadar azalmıştı bir daha ilişki olmadı sizce doğru zamanda mı ilişki oldu (predictör ile)

Kızlar ben 9. Gün başladım hiç çizgi çıkmadı 13. Gün öğlen yaptığımda

Kizlarr size bi aorum olacak benim de dün yumurtlama günümdü ve değerlendirdim. Bugün de degerlendirecegiz. Peki siz yumurtlama dan sonra fiziksel hareketlerinizi dikkat ediyor musunuz? Yani eğilip kalkma kendinizi zorlama falan konusunda. Ben temizlik yaptım biraz zorladım kendimi sizce bunun zararı olur mu?

Back