- Konu Sahibi sutoprak16
Aynen canım nasip kesinlikle bende yapmadım bu gün testi artık adet olayım öyle inşallahDemek ovulasyon takibi pek ise yaramıyor yumurta belkide çatlamıyor demekki nasip
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım nasip kesinlikle bende yapmadım bu gün testi artık adet olayım öyle inşallahDemek ovulasyon takibi pek ise yaramıyor yumurta belkide çatlamıyor demekki nasip
Benim de adetimden 17gün gecikme var test negatif ovu.testi çift çizgi canım salı doktora gitçem artık o söyler inş ne oldugunuCanim yükleyemedim boyut büyük diyor kestik resmi kücülttüm yine olmadı..
Adete yakın çift çizgi de gebelik diyo arkadaşlar bi baktır istersen kan tahlili yaptır rabbim nasip etmiştir inşalllahCanim yükleyemedim boyut büyük diyor kestik resmi kücülttüm yine olmadı..
Çok net çıkmamış ama t çizgisi c çizgisinden koyu olacak yapmaya devam et
Çok net çıkmamış ama t çizgisi c çizgisinden koyu olacak yapmaya devam et
Canım çatladıktan sonra degerlendircen sen bugünü değerlendir gün aşırı ilişki olsun yarın da yap test silinirse bilki catladıEki Görüntüle 2039647
Bugun 14. gunum ve cizgi bana dunkunden daha koyu geldi.. simdi 24 ve 36 saat arasi degerlendirmem mi gerekiyor?
Ve ben o ay gebeliğimide ovulasyon testiyle öğrendim adet günüme 3 gün kala yaptım koyu şekilde 2.ci çizgiyide gördüm diğer gün gebelik testinde 2.ci silik çizgiyi gördüm ovulasyon testleri daha erken gösterebiliyor bilmeyenlere yardımcı olmuş olmak istedim sabırsızlanan olacaktır benim gibi hamileliğini öğrenmek için :)