Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T çizgisi silikleşdi biraz nasıl sizce şimdi yaptığım test

Ne yaptın canm ? Test felan denedin mi merak ettim. :)

Tabi bu arada olmam gerekiyordu Hale’n olmadım. Bu da iyi birşey sanırım. Gözümü açamıyorum uyumak istiyorum devamlı

Tabi bu arada olmam gerekiyordu Hale’n olmadım. Bu da iyi birşey sanırım. Gözümü açamıyorum uyumak istiyorum devamlı

Aman aman olma da uyu bişey olmaz canm inşAllah güzel haberler iletirsin seviniriz.

Uzmankezban sende olan belirtiler neler ? İkimizin günleri aynı bende bugün bekliyordum ama yarım saat öncesinden müthiş bir bel ağrısı olmaya başladı ve bişey yediğimde sürekli afedersin istifra ediyorum

Arkadaşlar aşkam biraz kötüledim neredeyse eşim beni hastaneye kaldırıyordu istifra etmekten
Dayanamayıp test yaptım başta negatif gösterdi bıraktım bi kenara başında durmadım demin aklıma geldi bi bakayım dedim gördüğüme kendim bile inanamadım

Hamileyimmmmmmm darısı sizlere kızlar sizler içinde dua ediyorum isteyen herkese evlat nasip etsin allahım

Amin canım çok sağol güzel dileklerin için ama bi gariplik olmaya başladı

Yarın bi test dene bencede canm inşAllah Rabbim hayırlısıyla çift çizgi görmeyi, sonrada hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllaaahhhhh

Ayy çok sevindim canım inan, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllahhh. Darısı bizlere, bol dua bekleriz :)

Ayy çok sevindim canım inan, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllahhh. Darısı bizlere, bol dua bekleriz :)
Dualarım sizlerle
Canımmmm benim çok ama çok teşekkür ederim okadar güzel bir şey ki o her defasında lanet ettiğim ve bir türlü göremediğim çift çizgiyi görmek Hale’nde inanamıyorum okadar alışmışım ki tek çizgiye

Yarın bi test dene bencede canm inşAllah Rabbim hayırlısıyla çift çizgi görmeyi, sonrada hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllaaahhhhh
Amin canım dileyen herkese nasip etsin
Sabahı iple çekiyorum ilk işim testi tekrarlamak olacak

Ayyyy cok sevındım masallahh darısı bana ve ısteyen herkese. Bende öğlen test alıp hemen bakacagım. Senın adet gunun den ne kadar gectı canm ne zman sonra ogrendın yanı

Valla bende pek bı belirti yok. Arada belim agrıuor kasıklarım bıde sankı adet agrısı gibi. Bı de gögüslerim de şişti. Sende bunlar var mıydı. Ay evet senle ben aynı gunler gibiyiz ınsallah bende hamileyim dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…