Evet canım yumurtlama günündesin bugünü ve bundan sonraki 3 günü daha değerlendirmeni öneririmEki Görüntüle 2223932 bunda yumurtama varmı acaba bugünki testim bilenler yardımcı olursa sevinirim
Teşekkür ederim canım dün başladım teste dün 10.günüydü silikdi biraz bugün böyleEvet canım yumurtlama günündesin bugünü ve bundan sonraki 3 günü daha değerlendirmeni öneririm
İyi denk gelmiş ohalde şanslıymışsın ikinci çizgi ilk çizgi gibi eşdeğer renkte oluşu yumurtlama dönemini ifade eder. İnşallah istediğimiz olurTeşekkür ederim canım dün başladım teste dün 10.günüydü silikdi biraz bugün böyle
İnşallah canım.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİyi denk gelmiş ohalde şanslıymışsın ikinci çizgi ilk çizgi gibi eşdeğer renkte oluşu yumurtlama dönemini ifade eder. İnşallah istediğimiz olur
İnşallah canım.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sizde yeni evlisiniz heraldeAminnnnnnn Allahtan ümidimizi kesmeyelim yeterki o hakkımızda hayırlısını nasip edecektir
Neredeyse 1,5 yıl olacakSizde yeni evlisiniz heralde
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallahNeredeyse 1,5 yıl olacak
Amin canım inşallahRabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
Sen testi günde kaç kez yapıyosun bide ilk idrarla yapmıyosun demiAmin canım inşallah
Günde 1 kez yapman yeterli zaten piki gördün aynı şekilde 2, 3 gün daha yap.Sen testi günde kaç kez yapıyosun bide ilk idrarla yapmıyosun demi
Teşekkür ederim ya seninde başını ağrıtım kusura bakma insan buna o kadar odaklanıyorki emin olmak istiyoGünde 1 kez yapman yeterli zaten piki gördün aynı şekilde 2, 3 gün daha yap.
İlk idrarla yapmıyorsun gün içerisinde sana uygun saat dilimini seçip hergün aynı saatte uygulayacaksın. Yanlız dikkat etmen gereken husus 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmelisin sonucundan daha emin olursun
Rica ederim seni anlaya biliyorum bazen insan bildiğinden bile emin olamayıp şüpheye kapılabiliyorTeşekkür ederim ya seninde başını ağrıtım kusura bakma insan buna o kadar odaklanıyorki emin olmak istiyo
Yumurtlama olmus canm gun ıcınde mutlka deneEki Görüntüle 2223932 bunda yumurtama varmı acaba bugünki testim bilenler yardımcı olursa sevinirim
Ya dedeğim gibi ilk idrarı 7de yaptım sonra bi yattım 10 gibi uyandım testi 11de yaptım hiç bişey içmedim böyle olurmuYumurtlama olmus canm gun ıcınde mutlka dene
Bence olur sonic guzek cıkmışŞüphelenip 6 saat sonra tekrar yaptım aynı koyulukdaEki Görüntüle 2224038 Eki Görüntüle 2224038
İnşallah ama ben dünü değerlendirdim bugünüde değerlendirip bi gün aramı vereyimBence olur sonic guzek cıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?