- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Amin ıns yarını beklıyorum. Beklemek cok zor. Insllah bu sefer olmustur umutla duayla beklıyorum
inşAllah canm. Haberdar et bizide insAllah güzel haberlerini alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin ıns yarını beklıyorum. Beklemek cok zor. Insllah bu sefer olmustur umutla duayla beklıyorum
İnşallah bende bu yüzden çok dualar ediyorum.
Normalde yarın olmam gerekiyor ama ovü testinin silikleştiği tarihi baz alacak olursak 2 gün daha var gibi görünüyor
Amin canım inşallah temennim hepimiz için anne olmak isteyen herkes için rabbim hakedene hak ettiğini elbet bir gün nasip eder. Hepimiz için zor olanı sabır diliyorumGeç olsun güç olmasın diyelim inşAllah güzel sonuçlarla gelirsin canm
Ya dedeğim gibi ilk idrarı 7de yaptım sonra bi yattım 10 gibi uyandım testi 11de yaptım hiç bişey içmedim böyle olurmu[/QUOTE
Bu yöntem yanlış sen ilk idrarda yapmış oluyorsun.
Prospektüs’te dahi yazar ilk idrar olmayacağı
Bende dün 3 gibi tekrar yaptım. Yine aynı cıktı Beklıyorum. Insallah bugun adet olmam ve bundan sonrası için de olmam ınsallahAkşam üzeri yaptım gene aynıydı
İnşallah güzel sonuçlar alırsın abla sendeBende dün 3 gibi tekrar yaptım. Yine aynı cıktı Beklıyorum. Insallah bugun adet olmam ve bundan sonrası için de olmam ınsallah
Insallah bugun adet gunu.yarın testi tekrar yapacagım ınsallah ıyı sonıclar verırım cok dua ediyorum bebegim olmasınjinşAllah canm. Haberdar et bizide insAllah güzel haberlerini alırız
Bende dün 3 gibi tekrar yaptım. Yine aynı cıktı Beklıyorum. Insallah bugun adet olmam ve bundan sonrası için de olmam ınsallah
İnşallah güzel haberler alırsınızBenimde bugün olmam gerekiyor inşallah olmam tabi senin gibi bende yarın test yapmak için sabırsızlanıyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Ben hamile olduğumu çok fazla hissediyorum olursa şans eseri bir bebek olacak
İnşallah güzel haberler alırsınız
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah darısı başımızaİnşallah canım darısı sana ve tüm Bebek Sahibi olmak isteyenlere daha evvelki hamilelikte yaşamadığım bazı belirtiler yaşadım kendimi tuhaf hissediyorum
İnşallah canım rabbim kimseyi evlatla sınamasınGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah darısı başımıza
Aminnnnnİnşallah canım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Heleki anne olmayı çok isteyenlere evlat nasip etsin
Evet canm benım bugun son gun normalde bugun adet olmam gerekiyor. İnsallah olmamİnşallah olmazsın canım senin bugün son gün mü?
Amin ınsallah. Allah ısteyen tüm anne adaylarının kucagını bos bırakmasınAminnnnn
Evet son gun. Bugun adet gunum.ınsallah olmammmİnşallah olmazsın canım senin bugün son gün mü?