• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bende bu yüzden çok dualar ediyorum.
Normalde yarın olmam gerekiyor ama ovü testinin silikleştiği tarihi baz alacak olursak 2 gün daha var gibi görünüyor

Geç olsun güç olmasın diyelim inşAllah güzel sonuçlarla gelirsin canm :KK200:

Geç olsun güç olmasın diyelim inşAllah güzel sonuçlarla gelirsin canm :KK200:
Amin canım inşallah temennim hepimiz için anne olmak isteyen herkes için rabbim hakedene hak ettiğini elbet bir gün nasip eder. Hepimiz için zor olanı sabır diliyorum :dua::anneadayı:

Ya dedeğim gibi ilk idrarı 7de yaptım sonra bi yattım 10 gibi uyandım testi 11de yaptım hiç bişey içmedim böyle olurmu[/QUOTE
Bu yöntem yanlış sen ilk idrarda yapmış oluyorsun.
Prospektüs’te dahi yazar ilk idrar olmayacağı

Akşam üzeri yaptım gene aynıydı
Bende dün 3 gibi tekrar yaptım. Yine aynı cıktı Beklıyorum. Insallah bugun adet olmam ve bundan sonrası için de olmam ınsallah

Eklentiler

• _20190111_132722.JPG
    _20190111_132722.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 32
Benimde bugün olmam gerekiyor inşallah olmam tabi senin gibi bende yarın test yapmak için sabırsızlanıyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Ben hamile olduğumu çok fazla hissediyorum olursa şans eseri bir bebek olacak :emir_bebek::halay:

Benimde bugün olmam gerekiyor inşallah olmam tabi senin gibi bende yarın test yapmak için sabırsızlanıyorum inşallah herşey istediğimiz gibi olur. Ben hamile olduğumu çok fazla hissediyorum olursa şans eseri bir bebek olacak :emir_bebek::halay:
İnşallah güzel haberler alırsınız

İnşallah canım darısı sana ve tüm Bebek Sahibi olmak isteyenlere:dua: daha evvelki hamilelikte yaşamadığım bazı belirtiler yaşadım kendimi tuhaf hissediyorum :KK49:
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah darısı başımıza

İlk aylar erken diyodum insanlar bebek yokmu dedikce istemeye başladım herkes bunu sorunca insanda daralıyo

Back