Aminn canım inşallah sende hamilesindir.Valla bende pek bı belirti yok. Arada belim agrıuor kasıklarım bıde sankı adet agrısı gibi. Bı de gögüslerim de şişti. Sende bunlar var mıydı. Ay evet senle ben aynı gunler gibiyiz ınsallah bende hamileyim dır.
Dualarım sizlerle
Canımmmm benim çok ama çok teşekkür ederim okadar güzel bir şey ki o her defasında lanet ettiğim ve bir türlü göremediğim çift çizgiyi görmek Hale’nde inanamıyorum okadar alışmışım ki tek çizgiye
Amin canım dileyen herkese nasip etsin
Sabahı iple çekiyorum ilk işim testi tekrarlamak olacak
Evet canım tekrarladım negatif çıktıTekrarladın mı canm testi ? :)
Ya ıns Hamilesındır benxe kan ver en Garantisi
AaaaaSonuç negatif çıktı kan değeri 2.00 gebe değilsin dedi dr
Evet canım tekrarladım negatif çıktı
Sancılandım ve dayanamayıp hastaneye geldim kan testi yapıldı 2.00 çıktı gebelik Yok dendi.
Böbreğinde taş yada kum döküyor olabilirsin dedi dr.
Ben vazgeçtim .... ne pozitif görmek nede bi daha o testleri uygulayıp onlara inanmak istemiyorum. Bütün hevesim kayboldu.Hadi yaa, üzme kendini canm inşAllah bidaki ay diyelim he ? Umudumuz hep var burda herkes birgün o pozitifi görcekk :)
Pik olmuş mu canım sağolÜç gün arka arka ya olsun Canım
Bence olmuş devam et testi yapmaya akıntını da takip etPik olmuş mu canım sağol
Testi yapmaya devam et cnm yarın pik yapar bu günden başla değerlendirmeye hayırlısı olsun inşallahmerhaba kızlar beniEki Görüntüle 2255893 m ovü testim bakarmısınız
İnşallah canım akşam yapıcam bugun kü testi bakalım koyuluk nasıl olacak.Testi yapmaya devam et cnm yarın pik yapar bu günden başla değerlendirmeye hayırlısı olsun inşallah
CAnım biraz önceki testime bakarmısın iyice kafam karıstıTesti yapmaya devam et cnm yarın pik yapar bu günden başla değerlendirmeye hayırlısı olsun inşallah
Çatlamış cnm değerlendir iki gün dahaCAnım biraz önceki testime bakarmısın iyice kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?