evet, değerlendirmen gereken günler, t çizgisi hatta c den daha da koyu; bu çok iyiEki Görüntüle 2219997
Benimde buna benzer ve şuan çalışmalara başlamalımıyım emin olamıyorum. Van’a yardımcı olur musun lütfen
Merhaba
Adetime 3 gün var kızlar. Ovülasyon testi yaptım. Resimde görüldüğü gibi çıktı. Hamıle olabilir miyim bı ıhtımal var mı acaba. Ne olur hamıle olayım kızlar yorumunyz nedir.
Benimde reglime son 2 gün kaldı ve ovülasyon testini denediğimde böyle çıktı. Ama ben 1 saat öncesinden sıvı alımı yapmıştım geçen ay farkında olmadan hamileymişim ve düşük yaptım. Olmasını çok çok isterim rabbim herkese nasip etsinMerhaba
Adetime 3 gün var kızlar. Ovülasyon testi yaptım. Resimde görüldüğü gibi çıktı. Hamıle olabilir miyim bı ıhtımal var mı acaba. Ne olur hamıle olayım kızlar yorumunyz nedir.
Yaa ınsallah allah ısteyen herkese nasip ederBenimde reglime son 2 gün kaldı ve ovülasyon testini denediğimde böyle çıktı. Ama ben 1 saat öncesinden sıvı alımı yapmıştım geçen ay farkında olmadan hamileymişim ve düşük yaptım. Olmasını çok çok isterim rabbim herkese nasip etsin
İnşallah canım ben tekrardan yaptım ovülasyon testini biraz daha koyulaştı kafam karıştıYaa ınsallah allah ısteyen herkese nasip eder
İnşallah canım ben tekrardan yaptım ovülasyon testini biraz daha koyulaştı kafam karıştı
Dayanamayıp bu sabah test yaptım ama sonuç negatif geç dönleme mi oldu acabaOvulasyonla gebelik öğrenmek için T çizgisi C çizgisinden baya baya kopkoyu olması gerek canm adet günü gebelik yap en iyisi yada kan ver.
Insallah hamilesin dir. Insallah bırlıkte hamılelık haberi veririz bırbırmıze bu mubarek cumanın hürmetine Dua edelım bırbırmızeDayanamayıp bu sabah test yaptım ama sonuç negatif geç dönleme mi oldu acababelirtiler giderek yoğunlaşıyor özellikle kokulara karşı ve sürekli istifra ediyorum bu sabah ve akşam çok yoğun bir şekilde oluyor. Yarını beklicem ohalde
Dayanamayıp bu sabah test yaptım ama sonuç negatif geç dönleme mi oldu acababelirtiler giderek yoğunlaşıyor özellikle kokulara karşı ve sürekli istifra ediyorum bu sabah ve akşam çok yoğun bir şekilde oluyor. Yarını beklicem ohalde
Kızlar merhaba Adetime 1 gün kaldı lh testi yaptım bu görüntü cıktı. Olmusmuyumdur hamile. Yorumunuz nedir
Amin ıns yarını beklıyorum. Beklemek cok zor. Insllah bu sefer olmustur umutla duayla beklıyorumT çizgisinin C çizgisinden epey koyu olması gerekiyormuş canm ama bende adete 1 2 gün kala yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı bilemedim.inşallah tutunmuştur da güzel haberler verirsin canım.
İnşallah bende bu yüzden çok dualar ediyorum.Oladabilir canm insAllah geç döllenmedirde tutulmuştur meleğin, negatif olan test yanıltmış olsun inşAllah. Adet ne zamandı canm.
Aminn. İnşallah canım benim Allah’tan hayırlısını diliyorum inş bukez bebişlerimize kavuşuruzInsallah hamilesin dir. Insallah bırlıkte hamılelık haberi veririz bırbırmıze bu mubarek cumanın hürmetine Dua edelım bırbırmıze
Hoş geldin canım en güzel anlatımı yutubede bir videodan izleyip uyguladım bende çok güzel anlatım dı bence izle derim. Arama kısmına ovülasyon testi nasıl kullanılır diye yazarsan laboquick görüntüsü olan video yu izle derimMerhaba kızlar bende yeni katıldım mesajlarınızı takip ediyordum hep bende ovilasyon testine başladım bundan anlıyanınız varmı acaba bana yarfımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?