Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Adetime 3 gün var kızlar. Ovülasyon testi yaptım. Resimde görüldüğü gibi çıktı. Hamıle olabilir miyim bı ıhtımal var mı acaba. Ne olur hamıle olayım kızlar yorumunyz nedir.

Eklentiler

• sketch-1547032135264.png
    293,9 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba
Adetime 3 gün var kızlar. Ovülasyon testi yaptım. Resimde görüldüğü gibi çıktı. Hamıle olabilir miyim bı ıhtımal var mı acaba. Ne olur hamıle olayım kızlar yorumunyz nedir.

Ovulasyonla gebelik öğrenmek için adetin yaklaşık 1 hafta gecikmesi gerektiğini biliyorum canm, ve T cizgisi aşırı koyu olmasi gerekiyor. Kadın hormonlarinda Lh değeri sürekli mevcuttur zaten. Gebelik testi deneyebilirsin geç döllenme değilse gebelik testinde çıkacaktır.

Merhaba
Benimde reglime son 2 gün kaldı ve ovülasyon testini denediğimde böyle çıktı. Ama ben 1 saat öncesinden sıvı alımı yapmıştım geçen ay farkında olmadan hamileymişim ve düşük yaptım. Olmasını çok çok isterim rabbim herkese nasip etsin

Yaa ınsallah allah ısteyen herkese nasip eder

İnşallah canım ben tekrardan yaptım ovülasyon testini biraz daha koyulaştı kafam karıştı

Ovulasyonla gebelik öğrenmek için T çizgisi C çizgisinden baya baya kopkoyu olması gerek canm adet günü gebelik yap en iyisi yada kan ver.

Ovulasyonla gebelik öğrenmek için T çizgisi C çizgisinden baya baya kopkoyu olması gerek canm adet günü gebelik yap en iyisi yada kan ver.
Dayanamayıp bu sabah test yaptım ama sonuç negatif geç dönleme mi oldu acaba belirtiler giderek yoğunlaşıyor özellikle kokulara karşı ve sürekli istifra ediyorum bu sabah ve akşam çok yoğun bir şekilde oluyor. Yarını beklicem ohalde

Kızlar merhaba Adetime 1 gün kaldı lh testi yaptım bu görüntü cıktı. Olmusmuyumdur hamile. Yorumunuz nedir

Eklentiler

• _20190111_132722.JPG
    91,2 KB · Görüntüleme: 72
Insallah hamilesin dir. Insallah bırlıkte hamılelık haberi veririz bırbırmıze bu mubarek cumanın hürmetine Dua edelım bırbırmıze

Oladabilir canm insAllah geç döllenmedirde tutulmuştur meleğin, negatif olan test yanıltmış olsun inşAllah. Adet ne zamandı canm.

Kızlar merhaba Adetime 1 gün kaldı lh testi yaptım bu görüntü cıktı. Olmusmuyumdur hamile. Yorumunuz nedir

T çizgisinin C çizgisinden epey koyu olması gerekiyormuş canm ama bende adete 1 2 gün kala yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı bilemedim. inşallah tutunmuştur da güzel haberler verirsin canım.

T çizgisinin C çizgisinden epey koyu olması gerekiyormuş canm ama bende adete 1 2 gün kala yaptığımda hiç böyle çıkmamıştı bilemedim. inşallah tutunmuştur da güzel haberler verirsin canım.
Amin ıns yarını beklıyorum. Beklemek cok zor. Insllah bu sefer olmustur umutla duayla beklıyorum

Oladabilir canm insAllah geç döllenmedirde tutulmuştur meleğin, negatif olan test yanıltmış olsun inşAllah. Adet ne zamandı canm.
İnşallah bende bu yüzden çok dualar ediyorum.
Normalde yarın olmam gerekiyor ama ovü testinin silikleştiği tarihi baz alacak olursak 2 gün daha var gibi görünüyor

Insallah hamilesin dir. Insallah bırlıkte hamılelık haberi veririz bırbırmıze bu mubarek cumanın hürmetine Dua edelım bırbırmıze
Aminn. İnşallah canım benim Allah’tan hayırlısını diliyorum inş bukez bebişlerimize kavuşuruz

Merhaba kızlar bende yeni katıldım mesajlarınızı takip ediyordum hep bende ovilasyon testine başladım bundan anlıyanınız varmı acaba bana yarfımcı olurmusunuz

Merhaba kızlar bende yeni katıldım mesajlarınızı takip ediyordum hep bende ovilasyon testine başladım bundan anlıyanınız varmı acaba bana yarfımcı olurmusunuz
Hoş geldin canım en güzel anlatımı yutubede bir videodan izleyip uyguladım bende çok güzel anlatım dı bence izle derim. Arama kısmına ovülasyon testi nasıl kullanılır diye yazarsan laboquick görüntüsü olan video yu izle derim

Hoşbuldum canım izledim ordanda genede tereddütte kaldım

bunda yumurtama varmı acaba bugünki testim bilenler yardımcı olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…