• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bende pek bı belirti yok. Arada belim agrıuor kasıklarım bıde sankı adet agrısı gibi. Bı de gögüslerim de şişti. Sende bunlar var mıydı. Ay evet senle ben aynı gunler gibiyiz ınsallah bende hamileyim dır.
Aminn canım inşallah sende hamilesindir.
Ben dün akşam test yaptım hafif silik ikinci çizgi çıktı
Bu sabah yaptım negatif benim iyice kafam karıştı lekelenme oldu
Hamileliğe dair tüm belirtiler var bende

Dualarım sizlerle :dua::dua:
Canımmmm benim çok ama çok teşekkür ederim okadar güzel bir şey ki o her defasında lanet ettiğim ve bir türlü göremediğim çift çizgiyi görmek Hale’nde inanamıyorum okadar alışmışım ki tek çizgiye :KK76:

Gerçekten gerçekle yüzleşme zamanı gibi oluyor o test yapıldıgı zaman. Rabbim bizlerede nasip etsin insAllah çift çift çizgi görmeyi. :)

Evet canım tekrarladım negatif çıktı :KK61:
Sancılandım ve dayanamayıp hastaneye geldim kan testi yapıldı 2.00 çıktı gebelik Yok dendi.
Böbreğinde taş yada kum döküyor olabilirsin dedi dr.

Hadi yaa, üzme kendini canm inşAllah bidaki ay diyelim he ? Umudumuz hep var burda herkes birgün o pozitifi görcekk :)

Hadi yaa, üzme kendini canm inşAllah bidaki ay diyelim he ? Umudumuz hep var burda herkes birgün o pozitifi görcekk :)
Ben vazgeçtim .... ne pozitif görmek nede bi daha o testleri uygulayıp onlara inanmak istemiyorum. Bütün hevesim kayboldu.
Bütün dualarım sizinle Rabbim sizinle olsun Allahım sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sizden bana güzel haberleriniz olur. Allah’a emanet olun

9CD30AAC-466B-4B85-91C5-17FF68B03097.jpeg
Selam kızlar yorumlayabilir misiniz lütfen

Mrb arkadaşlar 14.güne kadar hep silikti bugün öğlen yaptım 15.günde yani bugün koyulaştıı bugün ilişkim oldu... Sizce tutmuş mudur ilişki sıklığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz..

Eklentiler

• 20190219_211745.jpg
    20190219_211745.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 40
Back