- 26 Mayıs 2011
- 201
- 6
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.801
demekki zamanı varmış canım.hayırlısı olsun inşaallah.Evet düşükten sonra nedense bu tarz olaylara daha bir soğukkanlı oluyorsun.yok diyorlarsa hıı tamam diyip çıkabiliyorz :)
geldım arkadaslar durmak yok yola devam gozuktu bana hamıle degılımsm doktor patadanak gebe degılsın dedı suratıma suratıma yaa uzuldum tabı ama dusukten sonra bu tur acı haberlere karsı daha bı guclu durabılmeyı de ogrendm sımdı elden sadece dua etmek gelıyo ınsallh bıgun bızde burada tecrubelerımızı arkadaslarmzla paylasabılırz herseyn hayırlısı dıyelım:2::2:
Hayırlısı olsun İlkah inşallan en yakın zamanda olur. Olumlu düşünmeye devam et.
Ben de Cumartesi günü kan verdim bhcg 1.71 çıktı yani hamile değilimReglim de 8 gün gecikti. Hala bekliyorum. Reglimden sonra bir doktora gidip reglimin düzene girmesini sağlayacağım.
bu ovulasyon testleri gebeliğide gösteriyormuş ya hani bende bu gün deneyim dedim gerçi henüz adet tarihime 8 gün var yumurtlama zamanımda kıpkırmızıydı ama şimdi hiç belli değil ne yani gebe değilmiyim :26:
Bırde eğer bu testle gebelik belli oluyorsa ne zaman yapılıyorda belli oluyor bilen arkadaşlar lütfen paylaşsın
teskkr ederm arkadsm burda yazsp dertlesmek ınanın motıve edyo bızı bıcok seyde evet bende reglımın 3.gunu gtcem kontrle baklm ınsallh herksın gonlune gore verr rabbm allh buyuk bızm nasbmz nezamn en ıyı blen o smdılık halımıze cok sukur bzm de yuzumuz gulcek hayırlısıyla
Ben randevumu aldım Cumartesi günü için. Reglimin 4. günü oluyor. Regl dönemindeki muayene daha iyi sonuç veriyormuş sanırım yani adet düzensizliği tedavisi için. Sanıyorum doğum kontrol hapı verecek doktor.
mrb arkadaşım bende aynı şeyi sorucaktım.ben dün başladım yani adetin 19.günü 2.çizgi silikti bugün yaptım 2. çizgi yoktu.ben dün sonunu yakaladım yumurtlamanın galiba.gerçi biz bir gün arayla çalışıyoruz 1 haftadır doktor öyle istedi.hayırlısıs hepimiz için..
bu ovulasyon testleri gebeliğide gösteriyormuş ya hani bende bu gün deneyim dedim gerçi henüz adet tarihime 8 gün var yumurtlama zamanımda kıpkırmızıydı ama şimdi hiç belli değil ne yani gebe değilmiyim :26:
bırde eğer bu testle gebelik belli oluyorsa ne zaman yapılıyorda belli oluyor bilen arkadaşlar lütfen paylaşsın
merhaba ben de bu konuyu arastiriyorum sabahtandir...reglim bir gun gecikti,ben d elimin altinda ovulasyon testi var deneyeyim dedim...ve bugune kadar hic bir gebelik testinde gormedigim iki cizgiyi cok net gordum...acikcasi hem icim icimi kemiyriyor dogru olabilirmi diye,hemde gebelik testi almaktan korkuyorum...rel sancilarima benzer sancilarim var,cok az da bulantim..bunlar zaten benim regl blirtilerim...yumurtlama gununu hesaplarken bile zor gordugum o iki cizgiyi dikkate almaliymim acaba:26:bir kac gun daha beklyecegim sanirim...
Kızlar merhaba sizlere bişey sormak istiyorum.Cevaplarsanız sevinirim.
Dün itibariyle benim regl bitti.Ama dün ve hala bugun devam eden bel,kasık ve göğüs ağrılarım var.Sanki adetin 1 gün öncesi gibi aynen.Dün akşam merak ettim ovu.testi yaptım.Belirgin ilk bakışta görünen silik bir 2.çizgi çıktı.Bunu anlamı nedir.Ben erkenmi yumurtluyorum acaba..Dr.um 16-17.günler yumurtlarsın dedi ama bu durum sizce nedir.:26:
yok cnm o silik çizgi genelde oluyor iki çizgi aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu ise yumurtluyo oluyorsun:)))inşallah tez zamanda gelir bebeişin:)
canm bugune kadar olan arkadaslarmzn bı cogu ovulasyn testnı adetne yakın cıft ve cıft sılık gordu ve hamıle olduklarnı ogrendı sendede aksı bı durum yoksa buyuk ıhtımalle hamıssın ılk kutlayan ben olaym tebrıkler bızlerede dua et
Hmmm anladım cnm sağol cevabın için..Demekki gebelik testi gibi heyecan yapmamak lazımm Ben işi garantiye alıp hergün test yapmayı düşünüyorumda.İyice oyuncak oldu elimde bu testler valla.Biran önce gelsin bebeişlerimiz inşll
sorma cnm ya bende kafayı yemiştim biara bu testlerle ama buaralar uğraşmıyorum...inşallah isteyen herkese verir allahım bebişlerini:)
canim ,ben bugun dayanamayip test aldim..maalesef negatif cikti....cok sagol genede:)kismet allah isteyen herkese versin insallah....bir gun bizimde olur elbet insallah...
ıdrarrda ben de gecn ay kı dusuk yaptgm gebelıgm de ckmamstı kan da ckmıstı ıdrarrda cıkmıyo bazen canm ynede gecıkrse kan da baktr tavsyem