Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sağol canım benim sence ne zaman gebelik testi yapsam çıkar adetime 9 gün var yumurtlamamdan 1 hafta geçti

cnm idrar testini en erken adet günü yap yoksa yanıltır seni ama kan testini adetten 1-2 gün önce çıkabiliyor bazen?nezamandır istiyosunuz cnm siz?

çok teşekkür ederim,öyle yapıcam..

kizlar lütfen bana yrdimci olurmusunuz.ben ovülasyon testinde ayni kirmizilikta cift cizgiyi gördükten sonra 11 12. gün regl oluyorum.yani ovülasyondan sonra 14.gün regl olunuyor ya,bende öyle degil.sizin ovülasyon testi pozitif ciktiktan sonra regliniz erken geliyormu,benim testlermi hatali pozitif gösteriyor yoksa bendemi sorun var..hic böyle sorun ysayan varmi aranizda..cok sagolun

Arkadaslar , bana doktorum tukuruk testi onerdi, ama nasil yapilacagi hakkinda bir bilgim yok, tecrubeli arkasdaslar nasil yapiliyorpaylasirmisniz? adetin kacinci gunu baslayip kac gun yapiyorsun

Merhaba kizlar bende buraya onceden giriyodum simdi cok sukur hamileyim subat annèlerine giriyorum ama burayida unutmadim bakiyorum ara dira bende ilk defa kullandigimda tutturduk cok sukur ama ben idrarla olani yaptim bence tukurykten daha iyi sonuc gosteriyo Die duymustum testi adetiniz bitince baslayin her gun yapin yapmadan once 2 3 saat falan sivi almayin birinci cizgi kadar ikinci cizgininde koyu olmasi gerekiyo benimki iki gun o sekilde cikti ucuncu gun geri soluklasmisti birde adetime 1 hafta kalasi ovulasyon testi yaptim ama silik cizgi cikmisti adetime dort gun kalasi hamilelik testinde Silik cikmisti ordan ogrendim yani allahim isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli guzeller guzeli evlatlar nasip etsin insallah

merhabaaa

bu testi ben de yaptim
emin olmak icin ayni anda %99 güvenilir yazan iki farkli markanin testini yaptim biri pozitif biri negatif cikti. bu ne simdi ?

cnm idrar testini en erken adet günü yap yoksa yanıltır seni ama kan testini adetten 1-2 gün önce çıkabiliyor bazen?nezamandır istiyosunuz cnm siz?

slm nihancım nasılsın.ne oldu sonuç regly de gecikme varmı.ben ilaçlarını bitirdim cmt. doktora gittim salı günü pregnly çatlatma iğnesini vurdur dedi doktor sabah akşam ve gün aşırı 1 hafta ilişki dedi.sabah iğnemi vurdurdum ama kriz yaşadık 2 kutu ilaç vardı ne kadar vurulacak sağlık ocağı bilemedi geride vermiyorlar doktora gidip sordurmam için telle aradık 2 toz 1 su karıştırılıp vurulacak dedi eczane sende o şekildemi vuruldun iğneni.
umarım doğru dozda vurulmuştur iğne inşallah bide iğneden sonra ağrısı olan olmuş sende durum nasıldı ağrın filan oldumuu

cnm benim malesef olmadı bu ayda ama adette olmadım kist yaptı klomen bende adet olmayı bekliyorum şimdiben ovitrelle vuruldum cnm bir doz ama arkadaşım senin gibi 2 doz vurulmuş pregnly den:)korkma yani doğru yapmışlar inşallah bebişin gelir iyi çalışın buaralar :) benim iğneden sonra 2gün kasıklarım ağrıdı cnm sonra geçti...bu ay evimize taşıncaz o yüzden adet olsamda ara vercem eylülde başlıcam tekrar tabi şu salak kist kaybolursa

kist olayı kötü olmuş ama ona da canınını sıkma benim yıllardır kistlerim var polidtik over hastasıyım ben arada kaybolurlar sonra oluşurlar.soğan benim mideme dokunuyor mide hastasıyım ben ama senin mide problemin yoksa soğan kürünü dene ben denediğim ay bayağı kistim kaybolmuştu yani.ama midem mahvıoldu bende bıraktım tabi.hayırlısı tatlım bebek işine ara verdin ya kafana takmayacan ya gör bak öyle kendi kendine olma ihtiali çok daha yüksek olacak bende bu ay hamile olmazsam bırakacam artık kendi kendine olursa kısmet diyecem artık..

inşallah gider cnm ya bende denicem soğan suyunu ama sabah midem bulanıyo bide işe gidinci kötü olurum diye haftasonları sabah haftaiçide akşam içmeye çalışcam...inşallah olur cnm ya allah büyük:))) haberdar et beni gelişmelerle ilgili:))))

arkadaslar sıze onerım kesınlıkle sogan kurunu uygulayın okadar faydasını gordum kı benm normalde yumrtlama gunum "25 gnu falan bulurdu yanı sıklusum uzun surerdı bu ay tukurukle yapılan ovulsyn testnden aldm ve sogan suyunu duzenlı sabah aksm ıctım ve bugun adetmden snra saydgm 14.gunumdeym ve sabah yaptıgım tukuruk testnde egreltı otu sekıllermı gordum gecs donemındeym ve cok sevndm daha once cocuk dusuncesnden oncede duzenlı adet olmak ıcın soganı kullandgmda gunu gunune adet olmstum kı ben normalde ıadet olmak ıcın ılac ıctgm zamanda 1 gun falan geckrdı ozamanda sogan suyu ıcmstm gununde oldum arkadaslar ben cok faydasnı goryrm emınımkı benm gbı olan arkadaslrmzda gorcek okadar ıgrenc tadlı ılac ıcıyoruz zaten ıkncı gun alısılıyo ve bır damla lımon damlatnca tadnn kotulugu kalmıyo bugun ben duzenlı yumrtladm ve tukurkle gordum cok mutluyum ınsallh rabbm devamnı getrsn cumlemze ve sogan ıcerekte bıcogu hamıle kalmıs yumrtann catlamasnada cok faydalıymıs alllahn ıznıyle ınanyrm ınsallh yuzumz gulcek deneyın arkadslarrr

kızlar nasılsınız ben geldım CİBEL :))) NIHALIM NASILSIN CNM ARKADAŞIM ŞEHIR DIŞINDA oldum için giremedım ne zamandır bende aynı tas aynı hamam biişi yok cnm aynı doktoraada gtmıorum artık daha
sıkıldım çünkü hello kıty nasıl nasıl gıdıo hamılelık ınş herley guzeldır cnm...

hangi marka acaba testin bende bugün sipariş verecektim ama karar veremedim eğrelti otu çıkana karar vermiştim kullanımı nasıl kolaymı

CANIMMMMMM napıyosun????aynen bende senin gibiyim cnm ya bide klomen kist yaptı adette olamadım hala çok cnm sıkkın ama adet olayım bırakcam artık 2 ay sonrada allah izin verirse aşılama yaptırcam yani ben öle düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum....sen naptın cnm merak ettik seni valla:)
hamişlerimizde var yeni yeni:) hello kity bblau:))) darısı bizim başımıza....

Tebrik ederim seni umarım eğrelti otların çoğalır. Adetinden sonra 14. günümdeyim demişsin adet bittikten sonrayı mı sayıyorsun? Ne zaman adet olmuştun?
Benim bugün adetimin ilk gününden saydığımda 15. günüm. 2 gün önce sadece 2 tane eğrelti otu gördüm 2 gündür görmüyorum.
Soğan kürüne devam ediyorum 1 hafta oldu.

hangi marka acaba testin bende bugün sipariş verecektim ama karar veremedim eğrelti otu çıkana karar vermiştim kullanımı nasıl kolaymı

Ben 1 haftadır babystart marka kullanıyorum şimdilik memnunum kullanımı kolay görüntü de net. Tavsiye edebilirim.

benm de adetmle saydgmda bugun 15.gunumdeym fakat duzenlı yumrtlamyrdr ve bu gun saysı uzuyrdu ama sogan suyunu ıctıgmden dolayı galıba duzenlı yumrtladm ınsallh hayrlısıyla nasp etsn rabbm cumlemze senn adınada sevndm ıcmekle en guzelını yapmıssn kolay gelsn ınsallh guzel haberlernıde yazarsn

merhaba
ben ovulasyon testi daha önce babystart kullanmıştım çokta memnun kalmıştım bu sefer coretests sipariş ettim bi kere gelmişte oldu içim hiç rahat değil bu testi kullanıpta doğru sonuç alanınız var mı?

iKİ ARKADAŞ KULLANMIŞ VE KULLANDIKLARI AY HAMİLE KALMIŞLARDI. BEN DE DÜN GİTTİ GİDİYORDAN SİPARİŞ ETTİM AMA MARKASINI UNUTTUM 29.90 TL 20 TEST+ 5 GEBELİK TESTİYDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…