- 24 Mart 2011
- 624
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.821
bence dogum kontr hapı kullanma adet duzensızlıgne bırebır sogan suyu dene bak bana hak verıırsn bende once hap kullandm snra bıde sogan suyunu yapaym dogal ne kaybedermkı dedm ve 15 gun kadar sabh aksm bır bardk ıctm ve gunu gunune adet oldm ve dogm kontrl hapı bunyemı cok bozdu ve bebk dusunuysanda gecıktıırıı hamıle kalablmenı sana tavsyem dene ben bu ay yne deneycm canm
Merhaba İlkah bugün doktora gittim yumurtalıklarımın polikistik over görünümünde olduğunu söyledi. 5 ay önce başka bir doktora gitmiştim o bana bebek için herşey normal görünüyor demişti. Acaba regl dönemimde olduğum için daha mı iyi teşhis konulabildi anlayamadım.
Kan tahlili istedi ve adetimin 21. gününde de progesteron için tahlil istedi. Sonuçları alıp tekrar gidicem. Düzenlemek için doğum kontrol hapımı vereceksiniz dedim. O da siz bebek düşündüğünüz için yumurtlamanı sağlayacak ilaç vereceğim dedi.
İlginç olan birşey daha adet düzensizliği dışında PKO belirtim yok. Kilo, sivilcelenme ve tüylenme olurmuş bende hiçbiri yok.
Soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyor ve kaç gün yapıyorsun? Bir de o kür öğlen ve akşammı yapılmalı,? ben çalıştığım için ancak sabah aç karnına ve akşam eve gelince yapabilirim.