- 24 Mart 2011
- 624
- 1
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.821
bence dogum kontr hapı kullanma adet duzensızlıgne bırebır sogan suyu dene bak bana hak verıırsn bende once hap kullandm snra bıde sogan suyunu yapaym dogal ne kaybedermkı dedm ve 15 gun kadar sabh aksm bır bardk ıctm ve gunu gunune adet oldm ve dogm kontrl hapı bunyemı cok bozdu ve bebk dusunuysanda gecıktıırıı hamıle kalablmenı sana tavsyem dene ben bu ay yne deneycm canm
Merhaba İlkah bugün doktora gittim yumurtalıklarımın polikistik over görünümünde olduğunu söyledi. 5 ay önce başka bir doktora gitmiştim o bana bebek için herşey normal görünüyor demişti. Acaba regl dönemimde olduğum için daha mı iyi teşhis konulabildi anlayamadım.
Kan tahlili istedi ve adetimin 21. gününde de progesteron için tahlil istedi. Sonuçları alıp tekrar gidicem. Düzenlemek için doğum kontrol hapımı vereceksiniz dedim. O da siz bebek düşündüğünüz için yumurtlamanı sağlayacak ilaç vereceğim dedi.
İlginç olan birşey daha adet düzensizliği dışında PKO belirtim yok. Kilo, sivilcelenme ve tüylenme olurmuş bende hiçbiri yok.
Soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyor ve kaç gün yapıyorsun? Bir de o kür öğlen ve akşammı yapılmalı,? ben çalıştığım için ancak sabah aç karnına ve akşam eve gelince yapabilirim.
bıkac gundr gremdm smdı okudum adetn btnce basla sabh ac karnna ıc aksm yne ole sabh aksm 1 bardak yapımıda bır bas soganı 4 e bol ustnede ıkı su bardgı su koy 5 dk kaynat snra altnı kapa ılınsn ıcıne tıksınmemen ıcın bır damla lımn damlat bunu 15 gun yap bırak snra 7 gun snra bıdaha yapmk ıstersn yap ama cok faydasnı goruysn bende suan yapıyrm allh kolaylık versn canm
Teşekkürler İlkah, ben de internetten bakındım biraz adet bitiminden 1 hafta sonra başlayın yazıyor. Benim adetim bugün bitti 2-3 güne başlamayı düşünüyorum. Bu arada Babystart tükürükle ovulasyon testi aldım onunla da takip edeceğim. Sen doktora ne zaman gideceksin?adet olmadysanda suan basla adet olursun zaten canm basla ve yap cok faydalı ınsallh sende faydsnı goruursn ama cok duzenlı yap ok sabh aksm bır bardk
Teşekkürler İlkah, ben de internetten bakındım biraz adet bitiminden 1 hafta sonra başlayın yazıyor. Benim adetim bugün bitti 2-3 güne başlamayı düşünüyorum. Bu arada Babystart tükürükle ovulasyon testi aldım onunla da takip edeceğim. Sen doktora ne zaman gideceksin?
merhaba arkadaşlar,
9 aydır çalışmama rağmen henüz hamile kalamadım..Netteki hesaplayıcılara göre denedim hep..
ovülasyon testi almayı düşünüyorum bu ay...
tavsiye edeceğiniz bir marka var mı?
paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....
canm bugune kadar olan arkadaslarmzn bı cogu ovulasyn testnı adetne yakın cıft ve cıft sılık gordu ve hamıle olduklarnı ogrendı sendede aksı bı durum yoksa buyuk ıhtımalle hamıssın ılk kutlayan ben olaym tebrıkler bızlerede dua et
canım benim adetime 1 hafta war silik çizgi çıkıyo hamile olabilirmiyimherkesin okudugum kadariyla merak ettigi bisey var ovulasyon testi gebeligi de gosterirmi diye.Benimki biraz ilginc gerci ama hikaye soyle ben 2 ay once 2 tane ovulasyon testini gebelik testi diye aldim.Yurtdisindayim kutunun ustunu dikkatli okumadim zira bole bi test oldugundan bile haberm yok cunku cocuk yapmayi dusunmuyorum.Gecen ay yaptim (gebelik testi saniyorum tabi) adetimden 1 gun onceydi negatifti.Sonra bu ay yine yaptim silik 2. cizgi cikti.Zaten bu ay supheli bi iliski sonrasi ertesi gun kullandim.Sonra bi farketttimki bu gebelik testi degil ama yinede icime kurt dustu bu arada adetime 2-3 gun vardi yaptigida.Gittim bi test aldim gercek gebelik testi.Silik 2. cizgi var.Dun dr a gittim o bi test yapti Buyuk ihtimalle hamileyim.Ovulasyon testi gebelik yokken negatifti ama varken silik cizzgide olsa vardi.Bide bu testleri periyoddan once yapsak sonuc veriyomu sorusu var evet veriyo sabah erken idrariyla yapin.Varsa erken oldugu icin cok silik cikiyo ama cikiyor.Simdi cok korkuyorum cunku ertesi gun hapina ragmen hamile kalmak dis gebelige sebep olabilir diye seyler okudum.Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok sevnirim
canım sana bişey sorucatım ben 1 hafta önce ovulayon testinde pozitifi yakaladım ilişkiye girdik,bugün tam 1 hafta oldu tekrar ovulasyon testi yaptım 2.çizgi silik çıktı hamile olma olasılığım var mı canım?
Arkadaşlar,selam..bende size bir kaç şey sorsam.benim bugün adetin 7.günü.normalde 27-28 günde bir adet oluyorum.geçen ay yumurtlamamı 13ve 14.günler olur diye düşünüp çalışmıştık ama olmadı.tam olarak belirlemek için bugün ovulasyon testine başlayım dedim.benimde testimin markası Laboquick.ama şöyle bir durum var.adetin 7.günü olmasına rağmen ikinci çizgi silik çıktı.bu mümkünmü ki..bu kadar erken olur mu yumurtlama..benzer durum yaşayan var mı aranızda..şimdiden teşekkür ederim.
kızlar sizi unuttum sanmayın netim yok giremiyorum temmuz sonunda istanbuldayım sorun hallederim ne var ne yok
nihal, bblau, ilkah, cibel nasılsınız var mı bir durumlar kızlar
nihal tedavi nasıl geçiyor.
canım benim adetime 1 hafta war silik çizgi çıkıyo hamile olabilirmiyim
sağol canım benim sence ne zaman gebelik testi yapsam çıkar adetime 9 gün var yumurtlamamdan 1 hafta geçticnm adete yakın veya hemen sonra silik çizgi genelde çıkar...buarada burda bazı arkadaşlarda adete yakın koyu iki çizgi çıktığında hamile olduklarını anlamışlardı ama ben bu ay çatlatma iğnesi oldum ve bu iğnenin içinde beta hcg yani gebelik hormonu olmasına rağmen ovulasyon testim positif çıkmadı...yani bende çok yaptım heyecandan ama malesef herzaman doğru sonuç vermiyor gebelikte bu testler.ama koyu iki çizgiyi yakaladığınızda 2-3 gün iyi çalışın:)ara sıra giriyorum merak ettiklerinizi yazın mutlaka tecrübeli arkadaşlarda mutlaka cevaplar:))))