- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.401
ya nihancım bak aklıma ne geldi şimdi. ben geçen ay 10. yumurtladım 11.günde vardı 12. gün silikleşmeye başlamıştı ama ben 10 ve 11.gün yaptım 12 atladım acaba diyorum 12 de yapmam mı lazımdı sonuçta 11.gün yumurtlama olduysa 12. gün yapmam lazımdı ama ben atladım. aman ne bileyim ya kendimce sebeb bulmaya çalışıyorum işte bu ay atlamayım diyorum 5,6 gün hergün yapsammı helak oldum valla yaaaa
inşallah cnm ya...artık şubedeki bütün arkadaşlarda sırayla hamile kaldı herkes sıra sizde diyohiç çaktırmıyorum ama bi bilseler bir yıldır uğraşıyoruz
cnm bence sen bugünü değerlendir sonra 1 gün arayla devam et çalışmalara tabi için rahat etmicekse deneyin her gün ama tabi sperm kalitesi etkilenirmi bilmiyorum cnm ya...
arkadaşlar ben gidiyorum, sohbet için teşekkürler, sakın yıılmayın, sakın umudunuzu kaybetmeyin, gerilmeyin, ben 2 yıl her ay bu ay hamilemiyim diye diye ve her ayın sonunda kahrola kahrola, ama umutla vazgeçmeden devam ettim, yolda durdurup evlatlık almayı öneren tanıdıklarımız bile oldu yani; o derece hazindi durum, çocuğunuz varmı diye soranlara artık arsız arsız ben kısırım diyordum o derece daralmıştım durumdan, ama dediğim gibi bu ovülasyon kitini bulanlardan allah gani gani razı olsun,şükürler olsun başardım, duam sizlerle, inşallah tez zamanda bu önümüzdeki ay güzel haberlerinizi buradan okurum....
benim okuldakiler biliyo her ay soruyolar adet oldunmu adet oldunmu kızım hemen olmuyo bu işler diye bilimsel açıkamalara giriyorum:)) bi arkadasım daha var oda gebe kalmaya çalışıyo onunlada hergün durum değerlendirmesi içindeyiz :)) eşiminde iş yerinden arkadasları var gebe olanlar var onlarda soruyolarmış eşimde bakalım kısmet yok henüz diyomuş :))
benimde bi arkadaşım var ama malesef uzak bana oda 2.5 yıldır uğraşıyo bizde arasıra onunla dertleşiyoruz...:)eşimle biz aynı yerde olduğumuzdan kimse ona gitmiyo herkes benim tepemde:))))
bu arada nihancım 1 yıl olduysa en azından bi doktora git tekrar bu bahsettiğim arkadasım var onunda 1 yıl oldu bi problemleri yok ama doktor yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım demiş. sonuçta tedavi değil ama hamileliğe yardımcı yollarda denenir.
yani çok samimi olmadığın insanların sormasına sinir oluyorum birde onlara açıklama yapmak işin cabası artık. boşver kısmet bakalım daha düşünmüyoruz de sende. boşver ya.
bu arada ne iş yapıyodunuz eşinle sen aynı işyerindemisiniz
cnm bende martta gittim ama doktorum stres yapma bi altı ay daha bekleyelim boş yere hap falan kullanma diyo bi kere hamile kaldın yine olcak diyo..bende oyüzden eylüle kadar beklim diyorum sonra zaten tedaviye başlarım hrlde tabi inş. gerek kalmaz:)
ikimizde bankacıyız cnm aynı şubede değiliz ama aynı bankadayız:) oyüzden herkes birbirini tanıyor ama herkes bana soruyo..bende zaten öle diorum cnm ama malesef her ay soruyolar üşenmeden:)
hıı sen daha önce kaldıysan sorun yok canım birdaha olmaması için bir neden yok tabiki hayırlısı hadi
kaldım cnm da ozaman bilmediğim için antibiyotik kullanmıştım malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
sorarlar üşenmezler valla :))) senden iyi bilirler regl günlerini
hiç düşünme doğrudan ilişkiye gir derim, ya sonuçta bu spermler 24-48 saat ara ile canlı kalabiliyo, şöyle düşün; demekki yumurtlama başlamış, kanalda ise bile spermin yakalama şansı yüksek, değilsede yine kanalda hazır sperm bekleyecek, kaliteyi düşürmemek için 1 gün ara ile ilişkiye girmeye devam et, ama en önemli kısmı ihmal etme, ilişki esnasında da ilişki sonrasında da ayakların olabildiği kadar yukarıda olsun arkadaşım, biraz acılı bir iş ama
kızlar naber bugün şubede bi kız daha hamile olduğunu öğrendi ayy günaha giriyorum ama artık kıskanmaya başladım sanırımhemde adetinden 5 gün önce kanda baktırmış 1.52 çıkmış sonra adeti 4 gün geçince tekrar yaptırmış 130 olmuş değeri:) benim niye 3.23 den 0.57 'ye düştü ya (( neyse motive etcem kendimi artık ve bidahaki ay iii çalışcam:))
canım valla seni acaip heycanla takip ettim inşallah hamilesindir eee bugün test yapmadınmı fotosunu merak ettimde valla dua ettim inşallah hamilesindir
kızlar naber bugün şubede bi kız daha hamile olduğunu öğrendi ayy günaha giriyorum ama artık kıskanmaya başladım sanırımhemde adetinden 5 gün önce kanda baktırmış 1.52 çıkmış sonra adeti 4 gün geçince tekrar yaptırmış 130 olmuş değeri:) benim niye 3.23 den 0.57 'ye düştü ya (( neyse motive etcem kendimi artık ve bidahaki ay iii çalışcam:))
cnm işteyim malesef anca akşama yaparım ama en son kan değerim 0.57 çıkınca ümidim kalmadıama inş. allah bana mucizeler yaşatırda bebeğim gelir:)buarada çok sağol cnm ya bende dua ediyorum hepimiz için hatta yarın kardeşim 6 ay kınası yapcak kızına onada söledim hepimiz için yasin okutcak ordada:)inş. allahım biran önce doldurur göbişlerimizi:)))
buarada sende kullanıyomusun cnm testlerden nasıl sence benimkiler iki keremi yumurtladımki yoksa 28.günmü yumurtladımki offf kafayı yedim artık
bende bu ay 12. ve 20. günlerde çift gördüm geçen ay 21. günde gömrüştüm bu ay 20. gün koyuydu ama .12 günde yeteri kadar koyulaşmıştı bilemiyorum artık..
cnm işteyim malesef anca akşama yaparım ama en son kan değerim 0.57 çıkınca ümidim kalmadıama inş. allah bana mucizeler yaşatırda bebeğim gelir:)buarada çok sağol cnm ya bende dua ediyorum hepimiz için hatta yarın kardeşim 6 ay kınası yapcak kızına onada söledim hepimiz için yasin okutcak ordada:)inş. allahım biran önce doldurur göbişlerimizi:)))
buarada sende kullanıyomusun cnm testlerden nasıl sence benimkiler iki keremi yumurtladımki yoksa 28.günmü yumurtladımki offf kafayı yedim artık