-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.381
cnm bence 2 güne senin yumoşlar tamam olcak bence çalışmalara başlabugün bi yazı okudum gebeliklerin çok büyük bir kısmı yumurtlama döneminden 2 gün önce girilen ilişkilerden oluyomuş...ayy inş gelir bebişinn
herkese merhabalar; ben bu testler sayesinde 2 yılda başaramadığım hamileliği başardım, şu anda tam olarak 10 haftalık hamileyim, tavsiyem orda belli belirsiz çizgiyi görür görmez ilişkiye geçin, 1 gün ara ile ve yataktan kalmayın mümkün olduğu kadar hatta ayaklarınızı da kaldırabileceğiniz kadar yukarı kaldırın, çizginin koyulaşmasını beklemeyin, ben beklemedim ve ilk ayımda hamile kalmayı başardım şükürler olsun, umarım herkese verir tanrım...
banada öyle geldi canım yarına heralde çift çizgiyi yakalarım gibi geliyo
dün ilşkimiz olmuştu bugün napsam bilemedim valla üşeniyorum yaa
hiç düşünme doğrudan ilişkiye gir derim, ya sonuçta bu spermler 24-48 saat ara ile canlı kalabiliyo, şöyle düşün; demekki yumurtlama başlamış, kanalda ise bile spermin yakalama şansı yüksek, değilsede yine kanalda hazır sperm bekleyecek, kaliteyi düşürmemek için 1 gün ara ile ilişkiye girmeye devam et, ama en önemli kısmı ihmal etme, ilişki esnasında da ilişki sonrasında da ayakların olabildiği kadar yukarıda olsun arkadaşım, biraz acılı bir iş ama
hiç düşünme doğrudan ilişkiye gir derim, ya sonuçta bu spermler 24-48 saat ara ile canlı kalabiliyo, şöyle düşün; demekki yumurtlama başlamış, kanalda ise bile spermin yakalama şansı yüksek, değilsede yine kanalda hazır sperm bekleyecek, kaliteyi düşürmemek için 1 gün ara ile ilişkiye girmeye devam et, ama en önemli kısmı ihmal etme, ilişki esnasında da ilişki sonrasında da ayakların olabildiği kadar yukarıda olsun arkadaşım, biraz acılı bir iş ama
valla cnm sperm sorununuz yoksa bugünde çalışüşenmek yok bebiş gelcek:)
ay evet canım o beklemek çok zor ya hem bacaklarım ağrıyo hemde canım sıkılyo dün öyle uyuyaklamışım :))) yalnız karar veremedim dün ilşkimiz olmuştu napim bugün için ?
canım sperm sorunu yok sayı iyi ama kalite falan düşerse diye endişede ediyorum amaann valla sıkıldım şu acabalardan:)))artık gelsinde üşenmeyide geçtim valla
dün yaptığın test nasıldı, tek çizgi ise bugün gir ilişkiye, ikiyse bence bu gün bekle, yarın biras daha koyulaşınca girin ilişkiye,
ya kocişime gösterdim test kitini olmuş bu olmuş yumurtlamaya başlamışsın rafadan olsun benimki diyo birde gülüyo bu iğrenç esprilerinebebek bi gelsin göstercem ben ona
kıyamam ya benim koçişimde bıktı artık benden:)önceden ben kaçardım şimdi o
ay yazık adamlarada yaaa bende elimde kit sürekli bakıyorum benimkinede öö geldi kitlerden :))) sence bu nasıl, bak dünkünede bak, geçen ayla karşılaştır. bi kavonozum var içinde kitler çocuk gibi çıkarıp çıkarıp bakıyorum
ayyy aynen cnm ya bi gelsin bebiş ozaman görcem ben onları...ama buaralar hiç dokunmuyorum değerim düştüğünde çok ağladı benimle neyse inş önümüzdeki ay seviniriz birlikte:)
ben bir ara evde bildiğiniz tecavüzcü coşkun misaliydim, hamile kalmak için seviştiklerini hissetmek onları kötü etkiliyo, ben eşimi istemiyorum dediğinde çocuğumuz olduğunda baban seni istememişti yavrum demekle tehdit etmeye başlamıştım sonlara doğru ama tabi 2 yıllık bir bıkkınlık vardı adamcağızda
ben bir ara evde bildiğiniz tecavüzcü coşkun misaliydim, hamile kalmak için seviştiklerini hissetmek onları kötü etkiliyo, ben eşimi istemiyorum dediğinde çocuğumuz olduğunda baban seni istememişti yavrum demekle tehdit etmeye başlamıştım sonlara doğru ama tabi 2 yıllık bir bıkkınlık vardı adamcağızda
kıyamam canım ya anlıyorum seni ama üzme kendinide eşinide gelecekler bir gün inanıyorum ben