-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.421
cnm işteyim malesef anca akşama yaparım ama en son kan değerim 0.57 çıkınca ümidim kalmadıama inş. allah bana mucizeler yaşatırda bebeğim gelir:)buarada çok sağol cnm ya bende dua ediyorum hepimiz için hatta yarın kardeşim 6 ay kınası yapcak kızına onada söledim hepimiz için yasin okutcak ordada:)inş. allahım biran önce doldurur göbişlerimizi:)))
buarada sende kullanıyomusun cnm testlerden nasıl sence benimkiler iki keremi yumurtladımki yoksa 28.günmü yumurtladımki offf kafayı yedim artık
kızlar ovulasyon testlerini yaparken en az 4 saat idrarınızı tutmanız gerekiyo ve mümkünse sıvı alımını çok aza indirgemeniz gerekiyo hatta hiç sıvı almasanız daha iyi.birde sabah ilk idrarla yapmayın ovulasyon testlerini çünkü yanıltıcı sonuçlar çıkabilir.sabah 8 ila akşam 17 gibi bi saat aralığında yapmanız daha iyi sonuç almanıza yarayabilir.
herkesin okudugum kadariyla merak ettigi bisey var ovulasyon testi gebeligi de gosterirmi diye.Benimki biraz ilginc gerci ama hikaye soyle ben 2 ay once 2 tane ovulasyon testini gebelik testi diye aldim.Yurtdisindayim kutunun ustunu dikkatli okumadim zira bole bi test oldugundan bile haberm yok cunku cocuk yapmayi dusunmuyorum.Gecen ay yaptim (gebelik testi saniyorum tabi) adetimden 1 gun onceydi negatifti.Sonra bu ay yine yaptim silik 2. cizgi cikti.Zaten bu ay supheli bi iliski sonrasi ertesi gun kullandim.Sonra bi farketttimki bu gebelik testi degil ama yinede icime kurt dustu bu arada adetime 2-3 gun vardi yaptigida.Gittim bi test aldim gercek gebelik testi.Silik 2. cizgi var.Dun dr a gittim o bi test yapti Buyuk ihtimalle hamileyim.Ovulasyon testi gebelik yokken negatifti ama varken silik cizzgide olsa vardi.Bide bu testleri periyoddan once yapsak sonuc veriyomu sorusu var evet veriyo sabah erken idrariyla yapin.Varsa erken oldugu icin cok silik cikiyo ama cikiyor.Simdi cok korkuyorum cunku ertesi gun hapina ragmen hamile kalmak dis gebelige sebep olabilir diye seyler okudum.Bu konuda bilgisi olan varsa ve yardimci olursa cok sevnirim
canım meraba ama bennim testimde öyle bişey yazmıyorki ben sabak ilk idrarımla saat 10 da yapıyorum fakat burda duyduğum şeyler oldu bende 3 gün 2 kez yaaptım ikisindede aynı sonucu aldım şükür fakat benim bugün adetimin 19.günü adet olmama 8 gün var fakat hala kıpkırmızı çizgi çıktı gebelik oluştumu diye çok heycanlanıyorum hayırlısı olsun inşallah tabi ama acaip çok istiyorum ::: )))
canım meraba ama bennim testimde öyle bişey yazmıyorki ben sabak ilk idrarımla saat 10 da yapıyorum fakat burda duyduğum şeyler oldu bende 3 gün 2 kez yaaptım ikisindede aynı sonucu aldım şükür fakat benim bugün adetimin 19.günü adet olmama 8 gün var fakat hala kıpkırmızı çizgi çıktı gebelik oluştumu diye çok heycanlanıyorum hayırlısı olsun inşallah tabi ama acaip çok istiyorum ::: )))
Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180
kızlar naber bugün adet günümdü ve daha olmadım inşalahta olmam:))) ama aklıma takılan 28.günümde tekrar çıkan 2.koyu çizgiacaba o günmü yumurtladım...çünkü öyleyse daha var adetime...
ama sizden bişey riica etcem yukarda olan testleri 19.günümde yapmıştım,bi bakarmısınız o gün yumurtlamışmıyım sizce eğer öyleyse umutlancam tekrar:)))) ayyy dua edin bana...
MERHABA SEVSER
bende bu ay ilk defa bu testlerden kullanmaya başladım..8.gün yaptım negatifti (okadar sabırsız davrandım:)):18: nyesem 10.gün tekrar yaptım silikti.11.gün biraz daha koyu 12.gün.13.gün 14. dahada koyulaştı tabi biz gün aşırı ilişkide bulunduk...benim merak ettiğimm bu testleri kaçıncı güne kadar yapcaz yani artık hep çift çizgimi çıkacak??? :26:buarada ben testi sabah idrarımla yapmıyorum çünkü netten okudum ilk idrarla yapmayın yanıltabilir demişti bide fazla sıvı tüketmiyorum sana tavsiyem aynı saatlerde yap ama ilk idrarınla değil
he birde ben preseed kullanıyorumm bakalım bu ay inşallah tutunur bebeklerimiz
sevser cim ovulasyon testlerinin içinde genellikle böyle yazar netten de araştırabilirsin seninkinde yazmaması istisna olabilir canım.gebelik testleri sabah ilk idrarla yapılır çünkü hcg hormonu sabah birikmiş olarak sabahki ilk idrarda daha net çıkabilir.ancak ovulasyon testleri böyle değil en az 3-4 saat idrarını tutarak yapmalısın ve fazla sıvı almamalısın bu 3-4 saatlik sürede. nedeni ise alınan fazla sıvının Lh konsantrasyonunu incelterek ovulasyonun başlayıp başlamadığı hakkında yanlış bilgi verebilmesinden dolayı anlatabildim mi canım.
ovulasyon testleri gebelik testi yerine kullanılmaz ancak eğe olası bi hamilelik varsa adete yakın yapılan ovulasyon testlerinde pozitifi görebilirsin ancak bu kural değildir kesinlik belirtmez.umarım hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin.
sırf denemek için merakımdan bugün ilk idrarla yaptım ve koyu ikinci çizgi çıktı ama akşama yenilicem testi resimleri atıcam
kızlar naber bugün adet günümdü ve daha olmadım inşalahta olmam:))) ama aklıma takılan 28.günümde tekrar çıkan 2.koyu çizgiacaba o günmü yumurtladım...çünkü öyleyse daha var adetime...
ama sizden bişey riica etcem yukarda olan testleri 19.günümde yapmıştım,bi bakarmısınız o gün yumurtlamışmıyım sizce eğer öyleyse umutlancam tekrar:)))) ayyy dua edin bana...
canım tabiki yumurtlamışın yada gebelikmi varki ya inşallah adet olmazsın rabbim gönlümüze ve gönlüne bekleme sabrı versin inşallah ...
canım tabiki yumurtlamışın yada gebelikmi varki ya inşallah adet olmazsın rabbim gönlümüze ve gönlüne bekleme sabrı versin inşallah ...
amin cnm yaya ne bilim kafam karıştı iicee:) inşallah hamileyimdir ama beklicem salı gününe kadar ama inşallah adet olmam...
amin cnm yaya ne bilim kafam karıştı iicee:) inşallah hamileyimdir ama beklicem salı gününe kadar ama inşallah adet olmam...
peki daha önce hiç gecikmen olıyomuydu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-85.html canm burdaki dr a sor istersen geçte olsa mutlaka cevaplıyor
ama nhal83 sende gabalik var gibi şimdi anlamadım sen en son ovülasyon testini nezaman yaptın ha birde hiç reglin geciktimi