Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

biliyorum canım seni takip ettim ama sende bişey var ya 28.gün asla kırmızı çizgi çıkmazki tatlım bence sen gebesin googlede araştırdınmı bu konuyu tatlım

canım naçizane bildiğim şeyi paylaştım yardımcı olabildiysem ne mutlu inşallah hamile olur bebeğini kucağına alırsın

mrb kızlar bende hamiş olmak istiyorum umarım sizde bende bebişimize kavuşuruz senin gördüğün kırmızı çizgiler gebelik testinden mi birde hürremin ebesinin elle muayenesi vardı ya onun hakkında bilgin varmı benim adetime 3 gün kaldı olmam inş dua ediiiiiiiiiin lütfen

canım erken hamilelik belirtileri üzerine paylaşım alanı var dün ordaki kızlar deniyor ve sonuçlar birbirleriyle paylaşıolardı bekle adrev vereyim

eee alyacım ne oldu yine eynı oldumu

aynı olmadı canım. sabahki ilk idrarla olan çok koyu biraz önce yine yaptım o kadar koyu değil. ama ben ikisinide yanlış yaptım esasında. sabahki ilk idrar olmamalıydı. biraz önce yaptığımda son saatlerde sıvı alımım çok oldu birde 1 saat önce tuvalete çıkmıştım zaten dışardaydık ama test yapma şansım yoktu. eve gelince yaptım. foto koyayım bi bakın

yani kızlar yapış şekliniz çok önemli ilk idrar kkesinlikle yapmayın çok koyu çıkabiliyor. sıvı alımına dikkat edin çok içmeyin bu seferde silik çıkıyor

böyle kızlar üstteki sabah yapılan test.alttaki biraz önce yaptım bu arada ilk yaptığımda çook silikti 10 dk geçince koyulaşmış biraz.

cnm hayırlısı yumoşlar gelmiş bence:)

yumoşlar geldide bizde tık yok :))) valla sıkıldık artık ya yapmadık bugün yumoşlarda kaçmış olabilir. yarın sabaha yaparım ama belkide kaçırmış olabilirim. şimdi okudumda 6 ila 24 saat yaşar yumurta diyo. aman napim ya sıkıldım bu durumdan bugün karar verdim artık gün falan takip etmicem hatta bugün çift çizgiyi görmeme rağmen önemsemedik yapmadık ovulasyonuda bırakıyorum. gerçekten sıkıldım ya geldiği zaman gelsin

arkadaşım merhaba bende az önce netten araştırıyordum,bende kaçırdım mı zamanı diye düşünüyordum, çift çizgiyi gördükten 24 yada 36 saat içinde yumurta çatlıyormuş LH hormonu yumurta çatlamadan önce artıyor ve testte o zaman ikinci kalın çizgi çıkıyor yani belkide yumurtan yeni çatlamıştır , herşeyin hayırlısı Rabbim hepimize isteyen herkese hayırlısını versin

ama benim dünde çift çizgi vardı canım bence bugün çatladı ama diyorumya değerlendirmedik değerlendirmicemde valla çok sıkıldım ya hiç içimden gelmiyor açıkcası herşeyin hayırlısı

ama benim dünde çift çizgi vardı canım bence bugün çatladı ama diyorumya değerlendirmedik değerlendirmicemde valla çok sıkıldım ya hiç içimden gelmiyor açıkcası herşeyin hayırlısı

benimde öyle dün ve ondan önceki gün çift çizgi çıktı bende sanırım günü kaçırdım zaten saat gün saymaktanda kafam karıştı valla, sen ne kadardır süredir bebek istiyorsun

ayy cnm benim:))) bende çok sıkıldım sanırım eylüle kadar kafama takmıcam bende:)
buarada hala adet olmadım...yumurtladıktan 14 gün sonra adet olmam lazım aslında ama hayırlısı artık...belkide 28.gün yumurtlamışımdır :))ozamanda ikinci çizgi çıkmıştı ya ama haftaya kadar test falanda yapmıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…