Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm bence 2 güne senin yumoşlar tamam olcak bence çalışmalara başla:KK1: bugün bi yazı okudum gebeliklerin çok büyük bir kısmı yumurtlama döneminden 2 gün önce girilen ilişkilerden oluyomuş...ayy inş gelir bebişinn:KK66:

banada öyle geldi canım yarına heralde çift çizgiyi yakalarım gibi geliyo
dün ilşkimiz olmuştu bugün napsam bilemedim valla üşeniyorum yaa :KK60::KK60:

herkese merhabalar; ben bu testler sayesinde 2 yılda başaramadığım hamileliği başardım, şu anda tam olarak 10 haftalık hamileyim, tavsiyem orda belli belirsiz çizgiyi görür görmez ilişkiye geçin, 1 gün ara ile ve yataktan kalmayın mümkün olduğu kadar hatta ayaklarınızı da kaldırabileceğiniz kadar yukarı kaldırın, çizginin koyulaşmasını beklemeyin, ben beklemedim ve ilk ayımda hamile kalmayı başardım şükürler olsun, umarım herkese verir tanrım...

merhaba canım hoş geldin bende tam bu soruyu sormuştum bugün. geçen ay çizgim kontrol çizgisi kaday kalın değildi. acaba kaçırdımmı diye aklıma gelmişti bugün.ama malesef geçen ay olmadı inşallah bugün olur bak resimleride ekledik sen bugün 11. gün sen ne dersin arkadasım ?

hiç düşünme doğrudan ilişkiye gir derim, ya sonuçta bu spermler 24-48 saat ara ile canlı kalabiliyo, şöyle düşün; demekki yumurtlama başlamış, kanalda ise bile spermin yakalama şansı yüksek, değilsede yine kanalda hazır sperm bekleyecek, kaliteyi düşürmemek için 1 gün ara ile ilişkiye girmeye devam et, ama en önemli kısmı ihmal etme, ilişki esnasında da ilişki sonrasında da ayakların olabildiği kadar yukarıda olsun arkadaşım, biraz acılı bir iş ama:KK1:

hiç düşünme doğrudan ilişkiye gir derim, ya sonuçta bu spermler 24-48 saat ara ile canlı kalabiliyo, şöyle düşün; demekki yumurtlama başlamış, kanalda ise bile spermin yakalama şansı yüksek, değilsede yine kanalda hazır sperm bekleyecek, kaliteyi düşürmemek için 1 gün ara ile ilişkiye girmeye devam et, ama en önemli kısmı ihmal etme, ilişki esnasında da ilişki sonrasında da ayakların olabildiği kadar yukarıda olsun arkadaşım, biraz acılı bir iş ama:KK1:

cnm ya bişey sorcam benimde 1 yılı geçti bu ay doktorum eylülden önce gelme herşey normal dedi siz tedavi falan görmüşmüydünüz 2 yıl içinde?bende geç kalmaktan korkuyorum ama doktorumda çok iyi prof. ne yapayım sence?

ay evet canım o beklemek çok zor ya hem bacaklarım ağrıyo hemde canım sıkılyo dün öyle uyuyaklamışım :))) yalnız karar veremedim dün ilşkimiz olmuştu napim bugün için ?

valla cnm sperm sorununuz yoksa bugünde çalış:KK69: üşenmek yok bebiş gelcek:)

canım sperm sorunu yok sayı iyi ama kalite falan düşerse diye endişede ediyorum amaann valla sıkıldım şu acabalardan:)))artık gelsinde üşenmeyide geçtim valla

dün yaptığın test nasıldı, tek çizgi ise bugün gir ilişkiye, ikiyse bence bu gün bekle, yarın biras daha koyulaşınca girin ilişkiye,

ay evet canım o beklemek çok zor ya hem bacaklarım ağrıyo hemde canım sıkılyo dün öyle uyuyaklamışım :))) yalnız karar veremedim dün ilşkimiz olmuştu napim bugün için ?

canım sperm sorunu yok sayı iyi ama kalite falan düşerse diye endişede ediyorum amaann valla sıkıldım şu acabalardan:)))artık gelsinde üşenmeyide geçtim valla

kıyamam ya benim koçişimde bıktı artık benden:)önceden ben kaçardım şimdi o:KK69:

ya kocişime gösterdim test kitini olmuş bu olmuş yumurtlamaya başlamışsın rafadan olsun benimki diyo birde gülüyo bu iğrenç esprilerine :KK60::KK60: bebek bi gelsin göstercem ben ona :KK60::KK60:

dün yaptığın test nasıldı, tek çizgi ise bugün gir ilişkiye, ikiyse bence bu gün bekle, yarın biras daha koyulaşınca girin ilişkiye,

canım dün yaptığımda tek çizgi vardı başka hiçbişey yoktu bugün başlıyo sanırım valla kaçırmaktan korkuyorum bi taraftan bi taraftanda kalite düşer diye endişe ediyorum.

ya kocişime gösterdim test kitini olmuş bu olmuş yumurtlamaya başlamışsın rafadan olsun benimki diyo birde gülüyo bu iğrenç esprilerine :KK60::KK60: bebek bi gelsin göstercem ben ona :KK60::KK60:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ayyy aynen cnm ya bi gelsin bebiş ozaman görcem ben onları...ama buaralar hiç dokunmuyorum değerim düştüğünde çok ağladı benimle:KK59: neyse inş önümüzdeki ay seviniriz birlikte:)

kıyamam ya benim koçişimde bıktı artık benden:)önceden ben kaçardım şimdi o:KK69:

ay yazık adamlarada yaaa bende elimde kit sürekli bakıyorum benimkinede öö geldi kitlerden :))) sence bu nasıl, bak dünkünede bak, geçen ayla karşılaştır. bi kavonozum var içinde kitler çocuk gibi çıkarıp çıkarıp bakıyorum :KK1:

ben bir ara evde bildiğiniz tecavüzcü coşkun misaliydim, hamile kalmak için seviştiklerini hissetmek onları kötü etkiliyo, ben eşimi istemiyorum dediğinde çocuğumuz olduğunda baban seni istememişti yavrum demekle tehdit etmeye başlamıştım sonlara doğru ama tabi 2 yıllık bir bıkkınlık vardı adamcağızda:21:

ay yazık adamlarada yaaa bende elimde kit sürekli bakıyorum benimkinede öö geldi kitlerden :))) sence bu nasıl, bak dünkünede bak, geçen ayla karşılaştır. bi kavonozum var içinde kitler çocuk gibi çıkarıp çıkarıp bakıyorum :KK1:

aynen cnm ya yazık adamlar delircek yakında:) benimkilerde bi kutuda habire gösteriyorum oda yorum yapıyo :KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ayyy aynen cnm ya bi gelsin bebiş ozaman görcem ben onları...ama buaralar hiç dokunmuyorum değerim düştüğünde çok ağladı benimle:KK59: neyse inş önümüzdeki ay seviniriz birlikte:)

kıyamam canım ya anlıyorum seni ama üzme kendinide eşinide gelecekler bir gün inanıyorum ben

ben bir ara evde bildiğiniz tecavüzcü coşkun misaliydim, hamile kalmak için seviştiklerini hissetmek onları kötü etkiliyo, ben eşimi istemiyorum dediğinde çocuğumuz olduğunda baban seni istememişti yavrum demekle tehdit etmeye başlamıştım sonlara doğru ama tabi 2 yıllık bir bıkkınlık vardı adamcağızda:21:

:KK60::KK60::KK60: ayyy bizimde sonunda olacağımız o valla 1 yıldır her ay aynı şeyler:KK52:

aynen sırf bebek için oluyor olması rahatsız ediyo onları. benimkide öyle tehdit ediyo beni aynı senin cümlen hatta :))) ben bazen istemiyorum oda beni kandırmak için bak yumurtlama zamanındır belki gebe kalırsın diye aklımı çeliyo birde tehdit ediyo doğsun anlatıcam anan seni istememişti yavrum dicem diye :))

ya nihancım bak aklıma ne geldi şimdi. ben geçen ay 10. yumurtladım 11.günde vardı 12. gün silikleşmeye başlamıştı ama ben 10 ve 11.gün yaptım 12 atladım acaba diyorum 12 de yapmam mı lazımdı sonuçta 11.gün yumurtlama olduysa 12. gün yapmam lazımdı ama ben atladım. aman ne bileyim ya kendimce sebeb bulmaya çalışıyorum işte bu ay atlamayım diyorum 5,6 gün hergün yapsammı helak oldum valla yaaaa:KK60::KK60:

kıyamam canım ya anlıyorum seni ama üzme kendinide eşinide gelecekler bir gün inanıyorum ben

inşallah cnm ya...artık şubedeki bütün arkadaşlarda sırayla hamile kaldı herkes sıra sizde diyo:KK43: hiç çaktırmıyorum ama bi bilseler bir yıldır uğraşıyoruz:KK1::KK1::KK1:

arkadaşlar ben gidiyorum, sohbet için teşekkürler, sakın yıılmayın, sakın umudunuzu kaybetmeyin, gerilmeyin, ben 2 yıl her ay bu ay hamilemiyim diye diye ve her ayın sonunda kahrola kahrola, ama umutla vazgeçmeden devam ettim, yolda durdurup evlatlık almayı öneren tanıdıklarımız bile oldu yani; o derece hazindi durum, çocuğunuz varmı diye soranlara artık arsız arsız ben kısırım diyordum o derece daralmıştım durumdan, ama dediğim gibi bu ovülasyon kitini bulanlardan allah gani gani razı olsun,şükürler olsun başardım, duam sizlerle, inşallah tez zamanda bu önümüzdeki ay güzel haberlerinizi buradan okurum....

X