- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.421
cnm işteyim malesef anca akşama yaparım ama en son kan değerim 0.57 çıkınca ümidim kalmadıama inş. allah bana mucizeler yaşatırda bebeğim gelir:)buarada çok sağol cnm ya bende dua ediyorum hepimiz için hatta yarın kardeşim 6 ay kınası yapcak kızına onada söledim hepimiz için yasin okutcak ordada:)inş. allahım biran önce doldurur göbişlerimizi:)))
buarada sende kullanıyomusun cnm testlerden nasıl sence benimkiler iki keremi yumurtladımki yoksa 28.günmü yumurtladımki offf kafayı yedim artık
evet canım bende kullanıyorum ilk kez bu ay başladım adetin 11.günü başladım silikti sora 12,13 hep silik çıktı gelelim 14.güne kıpkırmızı iki çizgi çıktı tabi hemen değerlendirdik soraaa 15,16,17,18 hep kıpkırmızı çizgi çıktı bıbün 18.günüm hergün sabah ilk idrarla 10 da yapıyorum bugünde yaptım şaşırdım dayanamadım az önce yine yaptım yine kıpkırmızı iki çizgi çıktı açıkçası ilişkidende sıkıldım bugünüde değerlendirecem tabi ama sen bana ümit olmuştun çünkü ilk sayfalarda bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok arkadaş var umarım seninde benimde öyle olur rabbim kalbimize sabır verir inşallah...