Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım öyle deme önemli olan doğru zamanda yapmak tek ilişkiyle gebe kalanlar çok fazla kısmet meselesi ya aylarca uğraşırsın olmaz ummadığın anda gelir

doğru sölüyosun cnm hayırlısı artık:)buarada biz iki günde bir aşk yapmaya çalışıyoruz ama doğrumudur bilmiyorum:)

doğru sölüyosun cnm hayırlısı artık:)buarada biz iki günde bir aşk yapmaya çalışıyoruz ama doğrumudur bilmiyorum:)

canım ben baya araştırdım doktorlar iki günde bir olayını sperm sayısı sınırda falansa öyle öneriyorlar spermcikler biriksin diye :)) 48 saat yaşadıkları için bi kaybın olmuyo ama ben hergün değerlendiriyorumki ölürler falan içerde mazallah :))) yani düşününcede aman ne cahil insanlar var bunumu takip edicekler bende saldım o yüzden hergün deniyorum ovulasyonda

kizlarr n olur cevap verinn .. ben dijital ovulasyon testlerden aldim ve bugun benim tam 15. gunum dun yaptim gulen yuz cikmadi ama bayagi belirgin sadece biraz daha renk tonu soluk ikinci cizgi cikmisti ben yinede gcee 3 4 arasi beraber oldum esimlee hatta 5 de olmus olabilir simdi yine test yaptim gulen yuz cikti acaba bu aksam yine mi baraber olsam yoksa yarin aksamimimi beklesemm bilgisi olan varmii:26:

allah allah kız baya koyu hemde bu ne şimdi bir ayda iki kezmi yumurtlama oldu ????
bak yaa neyse kaçırma bugünüde değerlendir bellimi olurrr :))

doğru diosun cnm belkide tembellik yaptık diye bir şans daha vermiştir yumuşlar bize:)ayy yarında iş var nasıl zor geliyo şimdi neyse bebek için herşeye değer:)

anladım cnm bencede tedbiri elden bırakma sen az olmasında çok olsun:)

çok teşekkürler ilk defa doğru düzgün bir cevap aldım kimyasal gebeliği biliyorum arkadaşım olmuştu ordan:2: benim dayımın kızı ölümün eşiğine gelmişti haber aldığımda adettim adetim kesildi dayımın kızı düzeldi ama ben düzelemedim bunada şükür sadece hamilelik zamanı nasıl bilemiyorum çok teşekkür ederim sağol

cnm valla bence sen bugünüde değerlendir nolur nolmaz:)sperm sorununuz yoksa yarınıda değerlendir derim ben:)

bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz hiç belli olmuyo bu zamanlara kaçırma

ne demek canım bildiğim birşeyse elbette cevap veririm. seninde ovulasyon günlerin sende kaçırma bugünleri

slm kızlar ben yeni katıldm yumurtta testleriyle ilgili kafam çok karışıktı iyiki burası varmış bende bu ay aldı napçam bilmiyorm adet tarihlerimi hesaplayamadm diye 12.gün başladım hergün yaptım ikinci çizgide vardı ama tam koyu degildi yinede çalışma yaptık hergün sizce devam etmelimiyim

cnm adetin kaç günde bir oluyor ortalama olarak?bence elinde yeterince varsa bu bi kaç gün yap çünkü bir günde kızarıyo çizgiler:)hangi markayı aldın cnm sen buarada?

cnm adetin kaç günde bir oluyor ortalama olarak?bence elinde yeterince varsa bu bi kaç gün yap çünkü bir günde kızarıyo çizgiler:)hangi markayı aldın cnm sen buarada?
reglim düzenliydi 26 sında olurdum diger ay 27 olurdu ama bi kaç aydır 2 3 gün gecikmeler oldu bide şubat ayı kafamı tam karıştırdı o yüzden test aldım gg den aldım strip tipi testlerden gebelik testide hediye olanlardan kaç gündr yapıyorm ikincide çıkıyor tam koyu degil ama var yinede

cnm ikinçi çizgi hep oluyo ama tam koyu çizgiler ancak yumurlama olacağı zaman çıkıyor.düzenliyse ortalam olarak 12.günle 14. gün arası yumurlarsın gibime geliyor ama biraz daha geç olabilir bazı aylar:)kasık ağrın falan olursa ordanda anlayabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…