- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.261
canım öyle deme önemli olan doğru zamanda yapmak tek ilişkiyle gebe kalanlar çok fazla kısmet meselesi ya aylarca uğraşırsın olmaz ummadığın anda gelir
Eki Görüntüle 195208 Eki Görüntüle 195209
kızlar adetimin 27.günü bugüm 19.gün çift çizgiyi yakalamıştım:)biraz önce meraktan yine yaptım koyu gibi geldi bana normale göre yorum yaparsanız sevinirim:)
doğru sölüyosun cnm hayırlısı artık:)buarada biz iki günde bir aşk yapmaya çalışıyoruz ama doğrumudur bilmiyorum:)
allah allah kız baya koyu hemde bu ne şimdi bir ayda iki kezmi yumurtlama oldu ????
bak yaa neyse kaçırma bugünüde değerlendir bellimi olurrr :))
canım ben baya araştırdım doktorlar iki günde bir olayını sperm sayısı sınırda falansa öyle öneriyorlar spermcikler biriksin diye :)) 48 saat yaşadıkları için bi kaybın olmuyo ama ben hergün değerlendiriyorumki ölürler falan içerde mazallah :))) yani düşününcede aman ne cahil insanlar var bunumu takip edicekler bende saldım o yüzden hergün deniyorum ovulasyonda
rahim duvarın niye kalınlaştıki kimyasal falanmı oldun acaba? neyse kafan karışmasın şimdi bugünlerde yumurtlama zamanın elbetteki adet olmama ihtimalin var ilaçtan bişi olmaz korkmana gerek yok zaten 20 sinde bitiyomuş ilacında. hadi hayırlısı
kizlarr n olur cevap verinn .. ben dijital ovulasyon testlerden aldim ve bugun benim tam 15. gunum dun yaptim gulen yuz cikmadi ama bayagi belirgin sadece biraz daha renk tonu soluk ikinci cizgi cikmisti ben yinede gcee 3 4 arasi beraber oldum esimlee hatta 5 de olmus olabilir simdi yine test yaptim gulen yuz cikti acaba bu aksam yine mi baraber olsam yoksa yarin aksamimimi beklesemm bilgisi olan varmii:26:
cnm valla bence sen bugünüde değerlendir nolur nolmaz:)sperm sorununuz yoksa yarınıda değerlendir derim ben:)
bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz hiç belli olmuyo bu zamanlara kaçırmakizlarr n olur cevap verinn .. ben dijital ovulasyon testlerden aldim ve bugun benim tam 15. gunum dun yaptim gulen yuz cikmadi ama bayagi belirgin sadece biraz daha renk tonu soluk ikinci cizgi cikmisti ben yinede gcee 3 4 arasi beraber oldum esimlee hatta 5 de olmus olabilir simdi yine test yaptim gulen yuz cikti acaba bu aksam yine mi baraber olsam yoksa yarin aksamimimi beklesemm bilgisi olan varmii:26:
çok teşekkürler ilk defa doğru düzgün bir cevap aldımkimyasal gebeliği biliyorum arkadaşım olmuştu ordan:2: benim dayımın kızı ölümün eşiğine gelmişti haber aldığımda adettim adetim kesildi dayımın kızı düzeldi ama ben düzelemedim bunada şükür sadece hamilelik zamanı nasıl bilemiyorum çok teşekkür ederim sağol
bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz hiç belli olmuyo bu zamanlara kaçırma
bakalim daha dun gece yaptik bu gece olacakmii bide o var tabikii .cok sagol canimm .. allahim en yakin zamanda tum isteyyenlere versinn bebsilerinii
bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz hiç belli olmuyo bu zamanlara kaçırma
bakalim daha dun gece yaptik bu gece olacakmii bide o var tabikii .cok sagol canimm .. allahim en yakin zamanda tum isteyyenlere versinn bebsilerinii
ay niye olmasın canım erkek milletine saat başı desen yok demezler
inşallah bebişlerimiz gelirlerde bizde kurtuluruz manyak oldum vallahii
kızlar bu arada test yaptım 7. günümdeyim ve tek çıktı bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
slm kızlar ben yeni katıldm yumurtta testleriyle ilgili kafam çok karışıktı iyiki burası varmış bende bu ay aldı napçam bilmiyorm adet tarihlerimi hesaplayamadm diye 12.gün başladım hergün yaptım ikinci çizgide vardı ama tam koyu degildi yinede çalışma yaptık hergün sizce devam etmelimiyim
reglim düzenliydi 26 sında olurdum diger ay 27 olurdu ama bi kaç aydır 2 3 gün gecikmeler oldu bide şubat ayı kafamı tam karıştırdı o yüzden test aldım gg den aldım strip tipi testlerden gebelik testide hediye olanlardan kaç gündr yapıyorm ikincide çıkıyor tam koyu degil ama var yinedecnm adetin kaç günde bir oluyor ortalama olarak?bence elinde yeterince varsa bu bi kaç gün yap çünkü bir günde kızarıyo çizgiler:)hangi markayı aldın cnm sen buarada?
reglim düzenliydi 26 sında olurdum diger ay 27 olurdu ama bi kaç aydır 2 3 gün gecikmeler oldu bide şubat ayı kafamı tam karıştırdı o yüzden test aldım gg den aldım strip tipi testlerden gebelik testide hediye olanlardan kaç gündr yapıyorm ikincide çıkıyor tam koyu degil ama var yinede