Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cibeldemiroğluuu cnm napıyosun?varmı gelişme belirti kaç gün kaldı adetine?benim daha 1 hafta var:)ve hiç belirti falan yok valla

kızlar meraktan ovulasyon testi yaptım bugün:)normalde daha silik çıkıyodu adetime 7gün var daha:) ama tabi bu testlerle gebelik tam belli olmaz ama yüklim dedim sizde bi bakın:)

canım inşallah gebelik vardır o yüzden daha belirgin çıkmıştır...
bende geçen ay dijital bi ürün kullandım...
senin bu kullandığının markası ne acaba

canım inşallah gebelik vardır o yüzden daha belirgin çıkmıştır...
bende geçen ay dijital bi ürün kullandım...
senin bu kullandığının markası ne acaba

valla inşallah cnm ama bu ay tembeldik biraz oyüzden çok umudum yok:)laboqick cnm bu ovulasyon testleri çok uygundu oyüzden aldım gg den:)ama gebelik testleri çok yanıltıyo malesef:)sen kullanıyomusun şuanda testlerden?

canım ben ilk defa geçen ay kullandım..
clearblue digital olanı..
ama testi yurt dışından getirtiğim için kullanma kulavuzu yabancı dil.
ben nasıl yapıldığını çözene kadar kaç tane testim ziyan oldu...
12. gün başladım..
15. gün pozitif verdi gülen yüz çıktı..
16. gün negatif 17. gün yine pozitif verdi...
bu aya sadece 4 testim kaldı..
normalde ben 26 günde adet olurum..
ama geçen ay geç olduğu için yumurtlama 29. gün oldum..
bu ay 10. ve 11. gün yaptım negatif gösterdi..
şimdi sadece 2 testim var 14. ve 15. günler yapmayı düşünüyorum..

anladım cnm inş. biran önce yakalarsın koyu çizgileri:)nezamandır deniyosun bizim 1yil doldu ama doktorum bi sorun yok bekle 6 ay daha dedibekliyorum bende:)

kızlar bu testlerkullanıp gebe kalanlardan yardım istiyorum sizde bilgilerini paylaşın ilişki günlerini nasıl ayarlıcam bende iki gün üst üste pozitif çıkıyo nasıl yapıcam??pozitif çıkması demek sonrasınımı degerlendir oluyo anlamıyorum bir türlüü

nnihal canım bende aynı soruyu merak ediyom sen daha deneyimlisin 2gün üst üste görüyorum ama ilk günkü çizgide kasık ağrım vardı.senin kasık ağrının olduğu günmü yumurtlama oluyor yoksa birgün sonramı oluyor

kızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum ben daha çok yeniyimde

ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim

bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırım dr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri

benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim

ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm

herkese merhabalar...bende bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandim...kullanan arkadaslara sormak istedigim bir sey var ? benim cift cizgi durumu 2-3 gun boyunca surdu...yani testi yapmaya basladiktan sonra 5-6 gun boyunca 2. cizgi hic yok denecek kadar silikti...buraya kadar henuz yumurtlamamis oldugumu anliyorum...ama 7. gun control cizgisine bir hayli yakin renkte bir cizgi, 8. gunde control cizgisiyle esit koyulukta bir cizgi ve 9. gundede control cizgisinden dahada koyu bir cizgi cikti...ben simdi cizgilerin esit koyulukta oldugu gun mu yumurtladim yoksa test cizgisinin dahada koyu oldugu gun mu ??? benim gibi gunlerce cift cizgi dolasan oldu mu acaba ? bilgisi olan cevaplayabilirse cok ama cok sevinirim

rahim duvarın niye kalınlaştıki kimyasal falanmı oldun acaba? neyse kafan karışmasın şimdi bugünlerde yumurtlama zamanın elbetteki adet olmama ihtimalin var ilaçtan bişi olmaz korkmana gerek yok zaten 20 sinde bitiyomuş ilacında. hadi hayırlısı

herkeste iki gün çıkıyo canım lh hormonu yavaş yavaş yükselip yavaş yavaş düşüyo normal çift çizgiyi gördükten sonraki 24 ila 36 saat içinde yumurtlaman gerçekleşecek o arada ilişkiye girmen lazım

benimde 8 den başlayarak 10. güne kadar sürdü sonra hafif silikleşmeye başladı yok oldu. ben o günlerin hepsini değerlendirdim. zaten dediğim gibi çift çizgiden sonraki 24 ila 36 saat arasında gerçekleşiyo yumurtlama onu dikkate alın

mrb cnm nasılsın:)ya benim kasık ağrımın olduğu gün sanırım çatlama oluyor çünkü kasık ağrımın olduğu günü saymazsam 14.gün adet oluyorum:) senin geçen ay kaç gün sonra adetin geldi cnm?

kızlar benim bugün 7. gün test yapsammı yapmasammı bilemedim geçen ay 9 ve 10 günlerde bariz görmüştüm çift çizgiyi. eğer yine aynı günlerde olursa şu netteki hesaplayıcılarla aynı çıkıyo ovulasyon ama benim kafamı karıştıran durum martın sonunda doktora gittiğimde adetime 1 hafta vardı bana yumurtlama dönemindesin demişti. bu durumda benim ovulasyonlar farklı çıkıyo sürekli ay kafayı yedik valla öylemiydi böylemiydi akşam akşam kafam karıştı bak ya düşün düşün sıyırcam valla neyse sizde havadisler nasıl

ay aynen cnm ya kafayı yedik artık:)elinde varsa yap cnm şansa bırakma ama eğer az testin varsa bir gün daha bekle derim ben:)benimde adetime 6 gün kaldı ama bu ay hiç umudum yok malesefçok tembellik yaptık bu sefer önümüzdeki ay inşallah artık:)

kaç tane var elimde hiç bilmiyorum bi sayıp geleyim bakayım
ya ben aslında sıkıldım galiba ovulasyondu testti yumurtlamaydı çatlamaydı ara ara geliyo bana bu duygu ama bırakayım ne zaman olursa olsun diyorum bakıyorum ertesi gün yine dağılmışım tırım tırım araştırma yapıyorum yinede merak etttim sayıp geleyim

saydım 15 tane ovulasyon 8 de gebelik testi var demekki geçen ay 15 ovulasyon kullanmışım 30 taneydi. ya kızlar bişi sorcam bu yumurtlama döneminde hergünmü iki günde birmi ilşkiye giriyosunuz ben geçen ay o ara hergün değerlendirdim eşimin test sonuçlarını aldık sayısında problem yok o yüzden hergün olsada bişi olmaz diye düşünüyorum ama siz napıyosunuz o günlerde

canım öyle deme önemli olan doğru zamanda yapmak tek ilişkiyle gebe kalanlar çok fazla kısmet meselesi ya aylarca uğraşırsın olmaz ummadığın anda gelir

kızlar adetimin 27.günü bugüm 19.gün çift çizgiyi yakalamıştım:)biraz önce meraktan yine yaptım koyu gibi geldi bana normale göre yorum yaparsanız sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…