Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen cnm haklsın tabıkı hayırlsı allhtan cnm yaa beklıyelım bakalım neler olcak

cnm ıyıyız bızde beklemedeyız işte hayırlsı hadi gözun aydın cnm ınşş guzel şeyler olur herşeyın başı stres yaa ınş olucak cnm ınnşş

benimki 8 ay denemeden sonra geldi, ama kalbi durdu meleğimin aldılar.sanki hemen hamile kalırsam giden meleğim geri gelcek kaldığımız yerden devam etcekmişiz gibi geliyor

slm kızlar.bugun test yaptımmmmm sonuc pozitiffffffffff....hamileyimm.idrarda test yaptım 2 cizgi cıktı.kan tahlılıde verdım sonucunu yarın ögleden sonra alacagım.coooookkkkkk mutluyum.darısı ısteyen herkesın basına.adetım 6 gün gecıktı.klomenle ılk ayımda hamile kaldımm.allahıma sükürler olsunnn.bu siteye cok ıstıyodum hamileyım kelımesını yazmayı sükürler olsunn rabbimee...bebegim benımleymişşş...

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza:)))nezamandır uğraşıyodunuz???

umut oldun bizlere

tebrik ederimmmm

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza:)))nezamandır uğraşıyodunuz???

teşekürler nhal83.amin canım darısı senin ve isteyen herkesın başına.1 aralıktan beri ugraşıyorduk.5 kez adet oldum.yani 6. ayımda hamile kaldım.cok mutluyum...Allahım tamamına erdirir inşallah.kucagıma almayı nasip etsinn.aminn.

slm nihalcım nasılsın canım.nihayet benim çizgilerde çıktı salı ve çarşamba günü ama şöyle bir problem var pazartesi ve perşembe çalıştık biz aradaki 2 gün yok çarşama günü kasıklarım çok ağırmıştı bu sefer ben de o ağrı ile yumurtladığımı anladım gibi.aradaki 2 gün çalışma olmadı ne hikmetse bizde küstük okuduğum kadarı ile herkeste o aralar küs oluyor demekki bişeylerin programlı olması insanlarda stres yapıyor sanırım.bundan sonra olmazsa ben bırakacam bu testleri herhalde allah a bırakacam kısmet diyecem artık.bakalım bende beklemedeğim ama sanırım bende kaçırdım bu ay günleri

ben bu ay sert türk kahvesiyle,gün aşırı ilişkiyi deniyorum ay boyunca.ama dün fenalık geçircektim programlı olunca çok çekilmez bir hal alıyorr

cnm hadi gözün aydın:)eee senin elinde yokmu daha bidahaki ay benimkiler yeter hrlde ondan sonra almam artık:)valla bu ay hepimizin aynı oldu bende cmrtesi çift çizgi gördüm ondan önce perşembe ve sonra pazar çalışma oldutembeldik bu ay...neyse hayırlısı artık:)nezaman cnm senin bat?

Geçen ay 24 adet laboquick ovulasyon testi almıştım 12sini ben kullandım 12sini de kuzenime verdim. Ben hep akşam 8de yaptım testi ve gün boyunca 2 lt su içiyorum. Testin içeriğinde sıvı tüketmeden akşamdan önce yapın yazıyor. İş yerinde olduğum için hep akşam yaptım ve koyu 2. çizgiyi hiç göremedim. Sadece silik çizgi görebildim.
Kuzenim 18. gününde sıvı tüketmeden, gündüz saat 11de yapmış ve koyu çizgiyi görmüş. Görür görmezde çalışmışlar ve şimdi 3 haftalık hamile :) Ben de regl oldum Onun adına çok mutluyum ve teste güvenim geldi. Bu arada kuzenim koyu çizgiyi sadece 1 gün gördü. Bu nedenle yapılan saat, sıvı tüketimi çok önemli diye düşünüyorum.
Şimdi 50 tane test aldım sabah akşam yapmaya karar verdim.
1 ay öce de bir arkadaşım hamile kaldı o da çok uzun zamandır istiyor olmuyordu. Meğerse yumutlama günü adetine çok yakın bir tarihteymiş ve tesadüfen tutturdular...

Deneyimlerimi yazmaya devam edeceğim :)

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama ben daha çok yeniyim yumurtlama dönemimi bilmiyorum test yaptırmam şartmı vucut belirtileri yokmu?

yardım ederseniz çok sevinirim:))

merhaba bu konuya daha yeni yazıyorum.bende ovulasyon testi kullanmaya başladım.dün ilk defa yaptım ilk çizgiye yakın gibiydi ama tam değil.bugünde yaptım dünki çizgiden daha az belirgin çıktı.şimdi benim yumurtlama daha öncemi oldu acaba.adetimin 12. günü başladım.adetim 28 yada 30 günde bir oluyo...lütfen cvp...

arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama ben daha çok yeniyim yumurtlama dönemimi bilmiyorum test yaptırmam şartmı vucut belirtileri yokmu?

yardım ederseniz çok sevinirim:))

cnm bende yumurtlama dönemimde kasık ağrısı olmasına rağmen çok net anlayamıyodum:)bu testler sayesinde yakalıyorum ama bazı arkadaşlar akıntılarının şeklindende anlayabiliyolarmış sanırım:)

hoşgeldin cnm:)eğer iki çizgi aynı koyulukta ise dün yumurlamış olabilirsin...çalışmalara başla derim:)istersen resimleri yükle diğer arkadaşlarda yorum yapar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…