- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.221
valla cnm benimki 14-19.günler arası ilişki demişti ama ben 23.gün bile yumurtladım:)çok faydalı oldu ama strese giriyorum elimdekiler önümüzdeki ayda yeter sanırım ama sonra 2-3 ay almam ozamana kadar olmazsa zaten doktora gitcem tekrar,martta gittim doktor 6 ay daha deneyin bi sorun yok dedi eylülde başlarız artık tedaviye sanırım:)ama inş. ozamana kadar hamiş oluruz:)
kızlar bence en iyisi ay boyu Allah ne verdiyse
selam kızlar napıyosunuz bakalım???
benim adetim cuma bitecek cumartesi başlıcam testlere çünkü geçen sefer 9. gün başladım çift çizgi görmeye. bu arada eşimde test yaptırdı herşey normalmiş çok şükür zaten bendede normaldi ama niye gelmiyo bu bebişler çıldırıcim
slm kızlar.bugun test yaptımmmmm sonuc pozitiffffffffff....hamileyimm.idrarda test yaptım 2 cizgi cıktı.kan tahlılıde verdım sonucunu yarın ögleden sonra alacagım.coooookkkkkk mutluyum.darısı ısteyen herkesın basına.adetım 6 gün gecıktı.klomenle ılk ayımda hamile kaldımm.allahıma sükürler olsunnn.bu siteye cok ıstıyodum hamileyım kelımesını yazmayı sükürler olsunn rabbimee...bebegim benımleymişşş...
slm kızlar.bugun test yaptımmmmm sonuc pozitiffffffffff....hamileyimm.idrarda test yaptım 2 cizgi cıktı.kan tahlılıde verdım sonucunu yarın ögleden sonra alacagım.coooookkkkkk mutluyum.darısı ısteyen herkesın basına.adetım 6 gün gecıktı.klomenle ılk ayımda hamile kaldımm.allahıma sükürler olsunnn.bu siteye cok ıstıyodum hamileyım kelımesını yazmayı sükürler olsunn rabbimee...bebegim benımleymişşş...
gözün aydın cnm darısı bizim başımıza:)))nezamandır uğraşıyodunuz???
umut oldun bizlere
tebrik ederimmmm
slm nihalcım nasılsın canım.nihayet benim çizgilerde çıktı salı ve çarşamba günü ama şöyle bir problem var pazartesi ve perşembe çalıştık biz aradaki 2 gün yok çarşama günü kasıklarım çok ağırmıştı bu sefer ben de o ağrı ile yumurtladığımı anladım gibi.aradaki 2 gün çalışma olmadı ne hikmetse bizde küstük okuduğum kadarı ile herkeste o aralar küs oluyor demekki bişeylerin programlı olması insanlarda stres yapıyor sanırım.bundan sonra olmazsa ben bırakacam bu testleri herhalde allah a bırakacam kısmet diyecem artık.bakalım bende beklemedeğim ama sanırım bende kaçırdım bu ay günlerikızlar naber 2 gündür pek sessiz topik:) buarada ben cumartesi çift kalın çizgiyi yakaladım ama malesef sadece dün çalışabildik ondan öncede perşembe çalışma olmuştuyani arada 2 gün olmadı malesef ama çift çizgiden 24-36 saat snr çatlıyorsa yumurta belki yakalamışızdır:)çünkü çalışma olduğunda kasığımda çok sızlama vardı ama bugün bişey yok çatladı yumoşlarım sanırım:))))sizden naber varmı belirtileri başlayan???? cibeldemiroğlu cnm nasılsın? 123m naptın cnm çizgiler koyulaştımı???
slm nihalcım nasılsın canım.nihayet benim çizgilerde çıktı salı ve çarşamba günü ama şöyle bir problem var pazartesi ve perşembe çalıştık biz aradaki 2 gün yok çarşama günü kasıklarım çok ağırmıştı bu sefer ben de o ağrı ile yumurtladığımı anladım gibi.aradaki 2 gün çalışma olmadı ne hikmetse bizde küstük okuduğum kadarı ile herkeste o aralar küs oluyor demekki bişeylerin programlı olması insanlarda stres yapıyor sanırım.bundan sonra olmazsa ben bırakacam bu testleri herhalde allah a bırakacam kısmet diyecem artık.bakalım bende beklemedeğim ama sanırım bende kaçırdım bu ay günleri
güll dua et bizede hamişlerin duası kabul olurr
arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama ben daha çok yeniyim yumurtlama dönemimi bilmiyorum test yaptırmam şartmı vucut belirtileri yokmu?
yardım ederseniz çok sevinirim:))
merhaba bu konuya daha yeni yazıyorum.bende ovulasyon testi kullanmaya başladım.dün ilk defa yaptım ilk çizgiye yakın gibiydi ama tam değil.bugünde yaptım dünki çizgiden daha az belirgin çıktı.şimdi benim yumurtlama daha öncemi oldu acaba.adetimin 12. günü başladım.adetim 28 yada 30 günde bir oluyo...lütfen cvp...