Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben çok anlamıyorm kasık agrılarını felan ama bu ara bi kez oldu sanırım yinede bilmiyorm sen ne kadardır istiyordn

ben çok anlamıyorm kasık agrılarını felan ama bu ara bi kez oldu sanırım yinede bilmiyorm sen ne kadardır istiyordn

cnm adım nihan:)1 yıl oldu cnm bizimde:)bugün adetimin 28.günü bugün yine yaptım test ikiside koyu çıktı..19.günde çıkmıştı böle iki koyu çizgi,anlamadım bu ay yumoşları ben:)yine mi yumurtluyorumki?

kızlar bugün adetimin 28.günü 5 gün sonra adet olmam lazım bugün yine ovulasyon testi yaptım ve positif çıktı ama resimleride akşam eve gidince yüklicem:)çok merak ettim inş.bi sorun yoktur..bi ayda 2 kere yumurtlama olurmu ilaç falanda kullanmıyorum...19.gün yakalamıştım çift çizgiyi:)

canım bence sen hamilesin :) bu topiğin ilk sayfalarını okudum az önce böyle adet gününe kadar ovülasyon testi 2 çizgi çıkan arkadaşlar var hamile olan :)

hayırlısı cnm inş. biran önce görürüdün çift çizgiyi:)buarada sen hangi markayı kullanıyosun cnm?

laboquıck canım benimkiler. bugün 8. gün belli belirsiz ikinci çizgi var yarın biraz koyulaşır 10. gün çift çizgiyi yakalarım gibi geliyo geçen ayda böyle oldu.
nihancım resimleri yükle bakalım bende şaşırdım bir ayda ikinci kez yumurtlama olabiliyor ama nadirende olsa yada arkadasların dediği gibi gebelik testi yap bakalım ne olacak
ya ben geçen ay çift çizgiden sonra 5 gün daha yapmıştım bu ay hepsini kullanıcam elimdeki testlerin 13 tane daha kaldı

herkese merhaba,bende arada sırada yorumları okuyorum, bu ay ovülasyon testi aldım adetimin 7. gününden başladım hafif silik olsada ikkinci çizgi bugüne kadar var henüz koyu çizgi yok, bekliyorum, normalde 31 yada 32 günde regl olurdum ama son üç aydır düzeni bozuldu 1o gün gecikmeli geliyor ne zaman yumurtluycam bilemiyorum son üç aydır çok bebek istiyorum düzenim sanırım ondan bozuldu diye düşünüyorum. testin açıklamasında düzen bozuksa 3 ayın ortalamasını alın diyor 38,6 çıktı ortalama buna göre 22. gün yapmam lazım ilk testi,ama kafak karışık o yüzden ben genede hergün yapıyorum testi inşallahh koyu çizgiyi yakalarım

anladım cnm inş. biran önce yakalarsın koyu çizgileri:)nezamandır deniyosun bizim 1yil doldu ama doktorum bi sorun yok bekle 6 ay daha dedibekliyorum bende:)

canım benim sürecim uzun..
6 yıl bitti..
2 aşılama var negatif..
ilk tüp bebekte hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı..
kürtaj sonrası bekleme kararı aldık bi süre..
bu süre içinde bu işlere yoğunlaştım...
ama ben dün çok yoğun bir akıntı yaşadım..tabir edildiği gibi yumurta akı gibi uzayan..
hemen test yaptım çok koyu bir çizgi çıktı..
zaten digital gülen yüz gösterdi..
bakalım pressed ile değerlendirdik..
rabbim sonumuzu hayır eylesin...

kızlar bunlarda bugün yaptıklarım:)ama artık ümitlenmek istemiyorum ya :)keşke olsa ama test yapsamda çıkmaz sanırım daha 5 günüm var adete yarında bi tane ovulasyon testi yapcam oda böle çıkarsa kandan baktırırm idrarda çıkmaz diye biliyorum şuanda:)sizce?

canım bence sen hamilesin :) bu topiğin ilk sayfalarını okudum az önce böyle adet gününe kadar ovülasyon testi 2 çizgi çıkan arkadaşlar var hamile olan :)

cnm keşke ya okadar çok isterimki ama ümitlenmekte istemiyorum geçen ay silik çizgi çıktı gebelik testinde ama kanda negatifti çok üzüldüm sonraama inş. hamileyimdir:)ozaman dileyin benden ne dilerseniz:))))))

cnm benimkilerde aynı marka sende bi bak bakalım seninkilerle aynı koyuluktamı:)ümitlenmim diom ama malesef zor beklicem yarını idrarda çıkmaz sanırım daha,5 gün var adetime çünkü yumurlamadan sonraki 9.günüm kana bile daha yeni karışmıştır varsada:)dua edin bana inş hamileyimdir:)

cnm inş. bebişin yola çıkmıştır.bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama malesef kürtaj olmak zorynda kaldım1 yılda doldu bu ay hala bekliyoruz.hayırlısı olur inşallah hepimiz için:)))

cnm inş. bebişin yola çıkmıştır.bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama malesef kürtaj olmak zorynda kaldım1 yılda doldu bu ay hala bekliyoruz.hayırlısı olur inşallah hepimiz için:)))

slm nihancım canım 2. çizgin kopkoyu gerçekten adetine 5 gün kalmış hayırdır inşallah sen bence hamilesin yarın gene test yap eğer bu kadar koyu ise bence hastaneye git bi kan testi yaptır.hadi inşallahhhh darısı başıma inşallahhh

cnm ya 1618.sayfada yumurtladığım gün yaptığım testlerde var bi baksana sana zahnet artık tereddüt etmeye başladım acaba ozaman yumurtlamadımda bugünmü yumurtluyorum diye ayyy inş. senin dediğin gibidirde hamileyimdir ama geçen ay çok üzüldüğüm için umutlanmak istemiyorum bu sefer snr çok üzülüyorum

slm kızlar
kan tahlılı sonucumu aldım.tahlılı perseme günü yaptırmıstım.yani persembe günü 4 hafta 4 günlük oluyor.hcg degerim 540.40 mıs.normal mı kızlar degerım.4 haftalıkken sızın degerlerınız kactı?hamıle arkadaslar yazarsa cok sevinirim.carsamba günü de doktoruma gidecegim.bugun 5 hafta 1 günlük oluyor.nettekı hesaba göre.

nihan canım bunlar çok ama çok daha koyu gerçekten.acaba senin yumurtlama dönemin bugünmü diğerindende daha koyu kasıklarında ağrı varmı.

biraz geç oldu kusura bakma canım bence 2. yumurtlama değildir.sen yarında testi yap gene bu kadar koyu ise doğru hastaneye hadi inşallah bebiş geliyordur umarımmm

cnm sağol ya inş öledir bakalım inş.hamileyimdir:)hep beraber güzel hbrler verelim bu sayfadan inş.:)yarın yapıncada hemen koyarım fotoları buraya:)

bu çok bariz bir koyu seninle markalarımız aynı bende hiç bu kadar koyu olmadı yumurtlama günlerinde bile acaba diyorum ben erkenmi bıraktım geçen ay yapmayı

neyse canım elinde gebelik testi yokmu olmadı yarında ovulasyon yap bakalım ne olacak

nihan canım bunlar çok ama çok daha koyu gerçekten.acaba senin yumurtlama dönemin bugünmü diğerindende daha koyu kasıklarında ağrı varmı.

valla var gibi cnm ama yumurtlama dönemimdeki kadar diil sanki:)ayy bilmiyorum cnm normalde 33-35 günde bir adet olurum..geçen ay 23.gün yumurtlamıştım daha snrda yapmıştım ama hiç böle sonradan kızarmamıştı tekrar...ama yarında çıkarsa yumurtlama diildir ama aynı çıkmazsa yumurlama dönemim olabilir sanki..çalışma yapsammı acaba ama ya bebiş varsa zararlı olurmuki???*ayyy ne zor kadın olmak:)))

bu arada 1618 e baktım ordada koyu ama şimdikiler kadar değil. benimkilerde senin 19. günün kadar çıktı maksimum hatta belki o kadar bile yoktu ben erken bıraktım heralde

ama belkide sen hamişsindir ay inşşallah öyledir bu arada siteden 3 arkadasımın gebelik haberini aldım bugün inşallah seninde haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…