- 25 Nisan 2011
- 4.725
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.281
ben çok anlamıyorm kasık agrılarını felan ama bu ara bi kez oldu sanırım yinede bilmiyorm sen ne kadardır istiyordncnm ikinçi çizgi hep oluyo ama tam koyu çizgiler ancak yumurlama olacağı zaman çıkıyor.düzenliyse ortalam olarak 12.günle 14. gün arası yumurlarsın gibime geliyor ama biraz daha geç olabilir bazı aylar:)kasık ağrın falan olursa ordanda anlayabilirsin:)
ben çok anlamıyorm kasık agrılarını felan ama bu ara bi kez oldu sanırım yinede bilmiyorm sen ne kadardır istiyordn
kızlar bugün adetimin 28.günü 5 gün sonra adet olmam lazım bugün yine ovulasyon testi yaptım ve positif çıktı ama resimleride akşam eve gidince yüklicem:)çok merak ettim inş.bi sorun yoktur..bi ayda 2 kere yumurtlama olurmu ilaç falanda kullanmıyorum...19.gün yakalamıştım çift çizgiyi:)
hayırlısı cnm inş. biran önce görürüdün çift çizgiyi:)buarada sen hangi markayı kullanıyosun cnm?
anladım cnm inş. biran önce yakalarsın koyu çizgileri:)nezamandır deniyosun bizim 1yil doldu ama doktorum bi sorun yok bekle 6 ay daha dedibekliyorum bende:)
canım bence sen hamilesin :) bu topiğin ilk sayfalarını okudum az önce böyle adet gününe kadar ovülasyon testi 2 çizgi çıkan arkadaşlar var hamile olan :)
laboquıck canım benimkiler. bugün 8. gün belli belirsiz ikinci çizgi var yarın biraz koyulaşır 10. gün çift çizgiyi yakalarım gibi geliyo geçen ayda böyle oldu.
nihancım resimleri yükle bakalım bende şaşırdım bir ayda ikinci kez yumurtlama olabiliyor ama nadirende olsa yada arkadasların dediği gibi gebelik testi yap bakalım ne olacak
ya ben geçen ay çift çizgiden sonra 5 gün daha yapmıştım bu ay hepsini kullanıcam elimdeki testlerin 13 tane daha kaldı
canım benim sürecim uzun..
6 yıl bitti..
2 aşılama var negatif..
ilk tüp bebekte hamile kaldım ancak kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı..
kürtaj sonrası bekleme kararı aldık bi süre..
bu süre içinde bu işlere yoğunlaştım...
ama ben dün çok yoğun bir akıntı yaşadım..tabir edildiği gibi yumurta akı gibi uzayan..
hemen test yaptım çok koyu bir çizgi çıktı..
zaten digital gülen yüz gösterdi..
bakalım pressed ile değerlendirdik..
rabbim sonumuzu hayır eylesin...
cnm inş. bebişin yola çıkmıştır.bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama malesef kürtaj olmak zorynda kaldım1 yılda doldu bu ay hala bekliyoruz.hayırlısı olur inşallah hepimiz için:)))
slm nihancım canım 2. çizgin kopkoyu gerçekten adetine 5 gün kalmış hayırdır inşallah sen bence hamilesin yarın gene test yap eğer bu kadar koyu ise bence hastaneye git bi kan testi yaptır.hadi inşallahhhh darısı başıma inşallahhh
Eki Görüntüle 191182 Eki Görüntüle 191181 Eki Görüntüle 191180
kızlar günaydın biraz önce yaptım testimi 19.günüm sanırım yumoşların keyfi gelmiş:)sizce nasıl???
Eki Görüntüle 195734 Eki Görüntüle 195733
kızlar bunlarda bugün yaptıklarım:)ama artık ümitlenmek istemiyorum ya :)keşke olsa ama test yapsamda çıkmaz sanırım daha 5 günüm var adeteyarında bi tane ovulasyon testi yapcam oda böle çıkarsa kandan baktırırm idrarda çıkmaz diye biliyorum şuanda:)sizce?
biraz geç oldu kusura bakma canım bence 2. yumurtlama değildir.sen yarında testi yap gene bu kadar koyu ise doğru hastaneye hadi inşallah bebiş geliyordur umarımmm
Eki Görüntüle 195734 Eki Görüntüle 195733
kızlar bunlarda bugün yaptıklarım:)ama artık ümitlenmek istemiyorum ya :)keşke olsa ama test yapsamda çıkmaz sanırım daha 5 günüm var adeteyarında bi tane ovulasyon testi yapcam oda böle çıkarsa kandan baktırırm idrarda çıkmaz diye biliyorum şuanda:)sizce?
nihan canım bunlar çok ama çok daha koyu gerçekten.acaba senin yumurtlama dönemin bugünmü diğerindende daha koyu kasıklarında ağrı varmı.