Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok cnm ya zaten idrarda çıkmaz diye düşünüyorum daha...ama yarında böle çıkarsa kan testi yaptırcam hemen...yoksada yumurtlama dömemimi kaçırmim:)ama 28.günde yumurtlama olurmu tekrar bilmiyorum...

hayırlısı cnm ya 1 yıldır bekliyorum,dua edin benim için yarın sonuçu öğrencem hayırlısıyla:)hemende burda yazıcam...saolun buarada cnm ya sonuç ne olursa olsun çok yardımcı oldunuz:)

yok cnm ya zaten idrarda çıkmaz diye düşünüyorum daha...ama yarında böle çıkarsa kan testi yaptırcam hemen...yoksada yumurtlama dömemimi kaçırmim:)ama 28.günde yumurtlama olurmu tekrar bilmiyorum...

canım sen bugünü ve yarını kaçırma ama bana kalırsada hamilesin sen yinede kendini çok kurma üzülme sonrasında ,umarım güzel haberlerle dönersin ama olmazsada sıkma canını allah ömür versin hepimizin bi gün gelecek bebişleriii

kızlar günaydın biraz önce yine ovulasyon testi yaptım ama 4 saat beklemedim:)silik çıktı sanki biraz:) birazdan yüklicem fotolarıda yorum yaparsanız sevinirim:)

kızlar nolur yorum yapın kan verdim sonuçum 1.91 çıkmış, hiç 0.19 üstünde görmemiştim sonucumu olabilirmi acaba.adete 5 gün varken olduğu için böle olabilirmi?

canım değerler hakkında pek bilgim yok ama daha adetine sanırım 5 gün var ama bence hamilesin biraz sabırlı ol sonuçlarını bir doktora göstersen

kızlar nolur yorum yapın kan verdim sonuçum 1.91 çıkmış, hiç 0.19 üstünde görmemiştim sonucumu olabilirmi acaba.adete 5 gün varken olduğu için böle olabilirmi?

tatlım adetine daha 5 gün var. ben geçtiğimiz aylarda gecikince yapmıştım 0 çıkmıştı :)) seninki baya iyi . ama olumsuz tek düşüncem var oda testin silikleşmiş sanki biraz ama inşallah hamilesindir diyorum artık adetin gecikmesini bekle bakalım inşallah gelmez o kırmızılar

kızlar geçen ay 9. gün başlamıştı benim çizgiler bu ay 9. günümdeyim tek çizgi çıktı geçen ayla aynı gitmicek belli oldu gibi elimdede 12 tane falan kaldı galiba inşallah çokte geç olmaz testim yetse bari

bilmiyorum cnm ya doktorumda heveslenme ama olabilir dedi bakalım beklicez artık eşimin arkadaşı var hastanede oda arayıp duruyo nöbetçiyim akşam gel bidaha bakim diye ama bilmiyorum eşim bi gelsin belki gideriz biraz rahatlatır benide:)

canım bizim topikte bi arkadaşın adete 5 gün kala 2 çıkmıştı değeri..
şimdi 8 haftalık hamile...
hayırlısı ise seninde yükselir inşallah....

cnm inşallah ya okadar çok istiyorumki bebişim gelsin:)inş benimde öle olur:)

slm nihancıa ben testleri yaptığımı kan testini 0.5 üstü hamilelik var dedi doktor.bence senin hamile olma ihtimalin çok yüksek bence.hadi hayırlısı inşallah darısı başıma inşallahhhhhhh.

slm nihancıa ben testleri yaptığımı kan testini 0.5 üstü hamilelik var dedi doktor.bence senin hamile olma ihtimalin çok yüksek bence.hadi hayırlısı inşallah darısı başıma inşallahhhhhhh.

cnm inşallah ya hepimizin bebekleri gelir biran önce...benim doktorum 5 in alto negatif ama çok erken yapmışsın testi dedi adet günü en az 5 olmalıymış inşallah cumartesiye kadar yükselir değerimde sevinebilirim...

şimdi arkadaşım aradı değerim 3.23 olmuşşş:))))dün 1.91 di inşallah biran önce dahada yükselir dua edin bana:))))))))))))))

şimdi arkadaşım aradı değerim 3.23 olmuşşş:))))dün 1.91 di inşallah biran önce dahada yükselir dua edin bana:))))))))))))))

maşallah canım..
oldu sanırım bu iş..
hadi bakalım şimdi kat kat katlansın değerin....
darısı benim ve bebek isteyen herkesin başına...

konuyu görünce yazmadan edemedim ovulasyon testlerini çok seviyorum çünkü şu ana kadar her ay en koyusundan bir çift çizgi gördüğüm tek test:)

maşallah canım..
oldu sanırım bu iş..
hadi bakalım şimdi kat kat katlansın değerin....
darısı benim ve bebek isteyen herkesin başına...

sağol cnm ya inş herşey yolunda gider allah isteyen herkese hepimize versin biran önce:)kalp atışlarını duyayım keseyi göreyim işte ozaman bayram olcak benim için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…