- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.301
bu çok bariz bir koyu seninle markalarımız aynı bende hiç bu kadar koyu olmadı yumurtlama günlerinde bile acaba diyorum ben erkenmi bıraktım geçen ay yapmayı
neyse canım elinde gebelik testi yokmu olmadı yarında ovulasyon yap bakalım ne olacak
bu arada 1618 e baktım ordada koyu ama şimdikiler kadar değil. benimkilerde senin 19. günün kadar çıktı maksimum hatta belki o kadar bile yoktu ben erken bıraktım heralde
ama belkide sen hamişsindir ay inşşallah öyledir bu arada siteden 3 arkadasımın gebelik haberini aldım bugün inşallah seninde haberini alırız
yok cnm ya zaten idrarda çıkmaz diye düşünüyorum daha...ama yarında böle çıkarsa kan testi yaptırcam hemen...yoksada yumurtlama dömemimi kaçırmim:)ama 28.günde yumurtlama olurmu tekrar bilmiyorum...
kızlar nolur yorum yapın kan verdim sonuçum 1.91 çıkmış, hiç 0.19 üstünde görmemiştim sonucumu olabilirmi acaba.adete 5 gün varken olduğu için böle olabilirmi?
kızlar nolur yorum yapın kan verdim sonuçum 1.91 çıkmış, hiç 0.19 üstünde görmemiştim sonucumu olabilirmi acaba.adete 5 gün varken olduğu için böle olabilirmi?
tatlım adetine daha 5 gün var. ben geçtiğimiz aylarda gecikince yapmıştım 0 çıkmıştı :)) seninki baya iyi . ama olumsuz tek düşüncem var oda testin silikleşmiş sanki biraz ama inşallah hamilesindir diyorum artık adetin gecikmesini bekle bakalım inşallah gelmez o kırmızılar
bilmiyorum cnm ya doktorumda heveslenme ama olabilir dedi bakalım beklicez artık eşimin arkadaşı var hastanede oda arayıp duruyo nöbetçiyim akşam gel bidaha bakim diye ama bilmiyorum eşim bi gelsin belki gideriz biraz rahatlatır benide:)
canım bizim topikte bi arkadaşın adete 5 gün kala 2 çıkmıştı değeri..
şimdi 8 haftalık hamile...
hayırlısı ise seninde yükselir inşallah....
cnm inşallah ya okadar çok istiyorumki bebişim gelsin:)inş benimde öle olur:)
canım kalbini ferah tut...
hayırlısı ise olsun inşallah..
vakti geldiyse hiçbir güç engel olamaz buna...
cnm inşallah ya okadar çok istiyorumki bebişim gelsin:)inş benimde öle olur:)
slm nihancıa ben testleri yaptığımı kan testini 0.5 üstü hamilelik var dedi doktor.bence senin hamile olma ihtimalin çok yüksek bence.hadi hayırlısı inşallah darısı başıma inşallahhhhhhh.
şimdi arkadaşım aradı değerim 3.23 olmuşşş:))))dün 1.91 di inşallah biran önce dahada yükselir dua edin bana:))))))))))))))
maşallah canım..
oldu sanırım bu iş..
hadi bakalım şimdi kat kat katlansın değerin....
darısı benim ve bebek isteyen herkesin başına...