- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.241
cibeldemiroğluuu cnm napıyosun?varmı gelişme belirti kaç gün kaldı adetine?benim daha 1 hafta var:)ve hiç belirti falan yok valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 194880 Eki Görüntüle 194879
kızlar meraktan ovulasyon testi yaptım bugün:)normalde daha silik çıkıyodu adetime 7gün var daha:) ama tabi bu testlerle gebelik tam belli olmaz ama yüklim dedim sizde bi bakın:)
canım inşallah gebelik vardır o yüzden daha belirgin çıkmıştır...
bende geçen ay dijital bi ürün kullandım...
senin bu kullandığının markası ne acaba
valla inşallah cnm ama bu ay tembeldik biraz oyüzden çok umudum yok:)laboqick cnm bu ovulasyon testleri çok uygundu oyüzden aldım gg den:)ama gebelik testleri çok yanıltıyo malesef:)sen kullanıyomusun şuanda testlerden?
canım ben ilk defa geçen ay kullandım..
clearblue digital olanı..
ama testi yurt dışından getirtiğim için kullanma kulavuzu yabancı dil.
ben nasıl yapıldığını çözene kadar kaç tane testim ziyan oldu...
12. gün başladım..
15. gün pozitif verdi gülen yüz çıktı..
16. gün negatif 17. gün yine pozitif verdi...
bu aya sadece 4 testim kaldı..
normalde ben 26 günde adet olurum..
ama geçen ay geç olduğu için yumurtlama 29. gün oldum..
bu ay 10. ve 11. gün yaptım negatif gösterdi..
şimdi sadece 2 testim var 14. ve 15. günler yapmayı düşünüyorum..
nnihal canım bende aynı soruyu merak ediyom sen daha deneyimlisin 2gün üst üste görüyorum ama ilk günkü çizgide kasık ağrım vardı.senin kasık ağrının olduğu günmü yumurtlama oluyor yoksa birgün sonramı oluyorkızlar bu testlerkullanıp gebe kalanlardan yardım istiyorum sizde bilgilerini paylaşın ilişki günlerini nasıl ayarlıcam bende iki gün üst üste pozitif çıkıyo nasıl yapıcam??pozitif çıkması demek sonrasınımı degerlendir oluyo anlamıyorum bir türlüü
kızlar ben sizden bişey öğrenmek istiyorum ben daha çok yeniyimde
ben nisan ayında bebek düşündüğümüz için dr gittim ama farklı sorunlar çıktı onuda anlatıyım
ben martta adet oldum ve 10 gün sonra tekrar lekelendim dr bebek düşündüğüm için gidecektim adet erken olunca korktum hemen gittim
bu arada ne zor yazması karşımda olsanız hemen anlatırım dr da rahim duvarın kalınlaşmış dedi onu atmamız lazım dedi ilaç verdi10 gün kullandım 21 nisanda adet oldum ama 30 nisana kadar devam etti adetim. dr tekrar ilaç verdi ve artık biz de korunmuyoruz 3 mayıstan beri
benim yumurtlama dönemim 14-15 mayıs galiba çünkü belim ve kasıklarım çok ağrıyo göğüs hassasiyetimde var (tabii bunları yine burdan öğrendim) benim merak ettiğim
ben şimdi ilaç kullanıyorum ya 20 sine kadar sonra bırakcam ve 5 gün içinde adet olcam adet olmama ihtimalim var mı yoksa bir dahaki aymı olmam kusura bakmayın sorabileceğim kimsem yok
şimdiden teşekkür ederim bende hamile olmak istiyoruuuuuummmm
kızlar bu testlerkullanıp gebe kalanlardan yardım istiyorum sizde bilgilerini paylaşın ilişki günlerini nasıl ayarlıcam bende iki gün üst üste pozitif çıkıyo nasıl yapıcam??pozitif çıkması demek sonrasınımı degerlendir oluyo anlamıyorum bir türlüü
herkese merhabalar...bende bu ay ilk defa ovulasyon testlerinden kullandim...kullanan arkadaslara sormak istedigim bir sey var ? benim cift cizgi durumu 2-3 gun boyunca surdu...yani testi yapmaya basladiktan sonra 5-6 gun boyunca 2. cizgi hic yok denecek kadar silikti...buraya kadar henuz yumurtlamamis oldugumu anliyorum...ama 7. gun control cizgisine bir hayli yakin renkte bir cizgi, 8. gunde control cizgisiyle esit koyulukta bir cizgi ve 9. gundede control cizgisinden dahada koyu bir cizgi cikti...ben simdi cizgilerin esit koyulukta oldugu gun mu yumurtladim yoksa test cizgisinin dahada koyu oldugu gun mu ??? benim gibi gunlerce cift cizgi dolasan oldu mu acaba ? bilgisi olan cevaplayabilirse cok ama cok sevinirim
nnihal canım bende aynı soruyu merak ediyom sen daha deneyimlisin 2gün üst üste görüyorum ama ilk günkü çizgide kasık ağrım vardı.senin kasık ağrının olduğu günmü yumurtlama oluyor yoksa birgün sonramı oluyor
kızlar benim bugün 7. gün test yapsammı yapmasammı bilemedim geçen ay 9 ve 10 günlerde bariz görmüştüm çift çizgiyi. eğer yine aynı günlerde olursa şu netteki hesaplayıcılarla aynı çıkıyo ovulasyon ama benim kafamı karıştıran durum martın sonunda doktora gittiğimde adetime 1 hafta vardı bana yumurtlama dönemindesin demişti. bu durumda benim ovulasyonlar farklı çıkıyo sürekli ay kafayı yedik valla öylemiydi böylemiydi akşam akşam kafam karıştı bak ya düşün düşün sıyırcam valla neyse sizde havadisler nasıl
ay aynen cnm ya kafayı yedik artık:)elinde varsa yap cnm şansa bırakma ama eğer az testin varsa bir gün daha bekle derim ben:)benimde adetime 6 gün kaldı ama bu ay hiç umudum yok malesefçok tembellik yaptık bu sefer önümüzdeki ay inşallah artık:)
ay aynen cnm ya kafayı yedik artık:)elinde varsa yap cnm şansa bırakma ama eğer az testin varsa bir gün daha bekle derim ben:)benimde adetime 6 gün kaldı ama bu ay hiç umudum yok malesefçok tembellik yaptık bu sefer önümüzdeki ay inşallah artık:)