- 15 Ekim 2010
- 1.517
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.661
iyi akşamlar kızlar,
cibelcim ben bugün yaptım ve koyu çıkmadı, eğer hani aklında kaldıysam ben bir yandan dr kontrolüne de gidiyordum yani yumurtladığım ve yumurtamın çatlattığım tarihler ile testler çok doğruydu.
gelelim sonuca, eğer testlerde yanlışlık olsa benimki de şimdi koyu çıkardı çünkü tesadüf seninle aynı testleri kullanıyoruz, bence var birşeyler ama bblau arkadaşımın dediği gibi şimdi boşa umutlanmakta istemeyiz ama bence var bebek yoksa da 40 kere dedim olur sanırım.
:) 3gun öncekıde bu kızlar
Eki Görüntüle 175025 kızlar 3gun önce ve sonrası testlerım ensondakı koyu rengu bugun yaptım ovulasyon testımle adetıme 5gun kaldı yorum alabılırmıyım[/QUOT
cnm olurmu nasıp kısmet tabıkı bugunku yaptım bu elımdekı giibide gözukmuı orda bakalım hayırlsıı cnm
cnm umudunu kırmak istemem ama testlerdeki çizgiler silik yani ikisi aynı renk gibi gelmedi bana benim kullandığım tesler farklı belki bu test böle gösteriyodur ama inş. bebişin seninledir:)
ya bıde bnm anlamadığım gebelık yoksada çıkıyormu kı bu çizgiler onu merak edıyorum
olması gereken gibi yaptınsa testi bence koyu yani belki bebiş vardır. son yaptığın nasıldı hatırlıyomusun daha mı açıktı????
ewt cnm :)) daha açıktı bugun koyulaşmıştı şaşırdım bnde eşimle görunce hayırlsı allahtan tabı merak ettım adete 5gun kala çıkıyormu yınede ovulasyon teslerdekı çizgiler(
ya bıde bnm anlamadığım gebelık yoksada çıkıyormu kı bu çizgiler onu merak edıyorum
ewt cnm :)) daha açıktı bugun koyulaşmıştı şaşırdım bnde eşimle görunce hayırlsı allahtan tabı merak ettım adete 5gun kala çıkıyormu yınede ovulasyon teslerdekı çizgiler(
11.gün çok az kanamayla bayaa bir akıntı vardı.
bugün testi yaptım saat 5te baktım silik neyse 2 saat sonra ilişki oldu bende acayip sancı başladı wc ye gittim kanama başlamış birazz bi kaç saaat wcye gitmedim sıvı almadım tekrar test yaptım ilkinden bile koyu çıktı.yumurtladım demi şimdi
birden çatlarsa olabiliyormuşşş kanama canım inşallah çatlamıştır inşallah hayırlısıyla döllenmeye başlanmıştır
cnm bak şimdi bi arkadaşın yazdıklarını okudum..ondada çizgiler adetine yakın koyulaşmaya başlamış adet günü iyice koyulaşmış ve hamile olduğunu öğrenmiş belki seninde öle olur:)inş.bebişin seninledir:)
cnm bende yaptım şimdi bitane için elimdeki testlerden ama bendede silik çizgi çıktı adetime 4gün var benimde ama positif diyebileceğim koyulukta değil....yani test çizgisi control çizgisinden daha açık pembe...ama testten teste değişiyo biliyosun...