Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

pişttiiiiiiii cezacım yine yakaladım seni, sen v var mıydın bu topiktede :) ben yine 19. gün diyorum

sema arkadaşım şaşırdım açıkçası herşeyi düzgün yaptıysan idrar tahlili yanılmaz diye biliyordum ben.
way be neyse canım nasip beraber mayısı bekleriz seninle. :)

cibelll ya kan testine doğru yol alıyorsun canım yada şu erken gebelik testleri varya biliyorsun pahalılar ama öyle yani artık düşmesi gerekir, dur bakalım...

ya sorma başıma gelenler ...onu geçtim tmm bu ay olmadı ama adet görmedim ben 33 gün oldu 28 günde adet göruyom şaşmaz .....kızlar benim adetim 28 günü sancim vardı adet sancısı yatağa girdim dedimki sabahakadar olurum ....yok olmadı 2 gün sürdü adet sancilarım şimdi yok ...göğslerim şişer adeten önce ve sızlar sızı kalmadı ama göğslerimde yeşil damarcıklar var .......ama kan testime göre gebe değilim idrar testim pozitifti.......neyse çok uzattım pazartesi doktora gidecam bi sorun varsa çıkar heralde

kızlar ovulasyon testlerim bunlar..12,13,15,17 ve bu akşam yani 20 de çalışma olmuş olacak..renk bi koyulaşıp birde açılıyor.sizce neden ?sizce doğru aşk yapmışmıyım:))
yorum lütfen

cnm ya senin testinin markası neydi?benimkilere benziyoda ondan merak ettim :)

elendil85 hanımdanda örnekleri aldım umarım bana kızmaz işte tam özeti. çizgiler bunlara benziyor hergün böyle çıkıyor özellikle orda yazılan 10.,13.,15.,16. günlerdeki gibi çıkıyor ve çıkmayada devam ediyor bakalım bu gündede çıkacakmı çizginin yok olması lazım diye biliyom ben yanlışmı biliyorum acaba.kan testindede gebelik yokgörünüyor ayyy benim kötü bir hastalığımmı var acaba ya.:KK43::KK43:
ayy kimse bşey dememiş kimsede benimki gibi bi durum olmadımı hamile kalanlar, yada bu testi kullananlar sizdede böyle oldumu sürekli ikinci çizgi görünüyormuydu.

kızlar ovulasyon testlerim bunlar..12,13,15,17 ve bu akşam yani 20 de çalışma olmuş olacak..renk bi koyulaşıp birde açılıyor.sizce neden ?sizce doğru aşk yapmışmıyım:))
yorum lütfen

ayy ceza 83 hanım (çok mu resmi oldu) bende de aynı durum var sürekli İKİ ÇİZGİ var kaç gündür sendede böyle olmuş neden ki acaba.bazıları diyorki 2-3 koyu oldu sonra bi daha çizgi çıkmadı bizde neden acaba hala çizgiler var.ayy aklımı kaçıracam bu ne böyle ben bu şekilde yumurtlama günümü çıkaramıyorum sen nasıl anladın:KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
ayy ceza 83 hanım (çok mu resmi oldu) bende de aynı durum var sürekli İKİ ÇİZGİ var kaç gündür sendede böyle olmuş neden ki acaba.bazıları diyorki 2-3 koyu oldu sonra bi daha çizgi çıkmadı bizde neden acaba hala çizgiler var.ayy aklımı kaçıracam bu ne böyle ben bu şekilde yumurtlama günümü çıkaramıyorum sen nasıl anladın:KK52::KK52::KK52::KK52:

canım bende anlamadım..15.18.19.günler koyu
ama en azından hangi günler daha çok çalışmamız gerektiğini anladım.anladığım kadarı ile silik bi ikinci çizgi çıkacak.çünkü kanımızda lh zaten var.

canım benim testim laboquick.yanıltıcı mı sence.bak kuşku düştü içime:26::26:

benimkide aynı ovulasyon testleri doğru gösteriyor cnm ben iki koyu çizgiden tam 14 gün sonra regl oluyorum.ama sanırım gebelik testleri yalnış positif veriyomuş sen kullandınmı hiç?benim silik çizgi çıktı dün sabah ama yalnış sonuç veriyomuş sanırım:KK43:

benimkide aynı ovulasyon testleri doğru gösteriyor cnm ben iki koyu çizgiden tam 14 gün sonra regl oluyorum.ama sanırım gebelik testleri yalnış positif veriyomuş sen kullandınmı hiç?benim silik çizgi çıktı dün sabah ama yalnış sonuç veriyomuş sanırım:KK43:

ben ilk defa ovulasyon testini kullandım.geçen ay hamilelik testini 1 gün geçtikten sonra yapmıştım negatitfi.silik çizgi bile yoktu..2 saat sonra bile baktım..mercek falan tuttum yoktu çizgi falan:KK52::KK52:
senin günün ne zaman canım bugün bir daha yap..umarım silik çizgin koyuşalır

ben ilk defa ovulasyon testini kullandım.geçen ay hamilelik testini 1 gün geçtikten sonra yapmıştım negatitfi.silik çizgi bile yoktu..2 saat sonra bile baktım..mercek falan tuttum yoktu çizgi falan:KK52::KK52:

cnm ben bu sabahta yaptım ama dün yaptığımla aynı çizgi gölge gibi ama bakınca görebiliyorum...inş doğrudur adetime daha 4gün var...bende hep aynı çıkınca yalnış positif veriyo diye düşünmüştüm...inş. bebişim gelmiştir artık:)

cnm ben bu sabahta yaptım ama dün yaptığımla aynı çizgi gölge gibi ama bakınca görebiliyorum...inş doğrudur adetime daha 4gün var...bende hep aynı çıkınca yalnış positif veriyo diye düşünmüştüm...inş. bebişim gelmiştir artık:)

inşallah gelmiştir canım..daha 4 günvarsa anca çıkar.kanda hemen çıkar ama..bi acile var gel istiyorsan

ben ovulasyon testlerimden memnun kaldım one step gibi bişiydi, dr da gittim ya çarşamba günü koyu çıktı harbiden yumurtlamıştım cuma kopkuyu çıktı dr dedi çatlamış yumurta açıkçası sonrada yapmadım bugün bir yapar sonucu söylerim. ama benim eşimin işi vardı biz aşk meşk yapamadık, bol bol atıştık :)))))))) önümüzdeki ay için ovulasyon spariş ettim ve preesed alacağım ama vaktim kalmaıdğı için türkieyeden alacağım 2 katı fiyatına :KK52: valla hamile kalmak değil inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar.

inşallah gelmiştir canım..daha 4 günvarsa anca çıkar.kanda hemen çıkar ama..bi acile var gel istiyorsan

valla cnm bana kalsa hemen gitmiştim ama eşim yazık bıktı testlerden bide 2gündür aynı çıkınca testler bekleyelim dio ama benim 4gündürde kasıklarım ağrıyo gibi sancı gibi diil ama ufak ufak batmalar gibi.bide göğüslerim adetten bir hafta önce şişip acırdı ama şimdi hiç acı falan yok:))

ben ovulasyon testlerimden memnun kaldım one step gibi bişiydi, dr da gittim ya çarşamba günü koyu çıktı harbiden yumurtlamıştım cuma kopkuyu çıktı dr dedi çatlamış yumurta açıkçası sonrada yapmadım bugün bir yapar sonucu söylerim. ama benim eşimin işi vardı biz aşk meşk yapamadık, bol bol atıştık :)))))))) önümüzdeki ay için ovulasyon spariş ettim ve preesed alacağım ama vaktim kalmaıdğı için türkieyeden alacağım 2 katı fiyatına :KK52: valla hamile kalmak değil inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar.

inş cnm ya hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kuçağımıza:)))

kızlar bu ovulasyon testlerı sonuç verıomu bnm 2gundur yapıorum koyu bi şekılde gözukuo adetıme 5gun kaldı :)) cvb neolur

kızlar bu ovulasyon testlerı sonuç verıomu bnm 2gundur yapıorum koyu bi şekılde gözukuo adetıme 5gun kaldı :)) cvb neolur

Mesajda da yazdım canım evet ovulasyon testleri gebeliği gösterebilir. Bir arkadaşımızın doktoru da bunu onayladı. Ben kendimde de tecrübe ettim. Gebelik testleri negatifken ovulasyon testi pozitifti. Ama test pozitif olmasına rağmen hamile olmayabilirsin de kesinliği yok. Kendini kaptırma derim.

cnm bende çok memnun kaldım bende aynı markayı kullanıyorum ve ayrıyettende presedde kullandım :) gerçekten güzel bişi yaa hamışlerden biri :) şu ovulasyon testlere idrar yapsa meraktayım ınanın :))) neguzle olur

$10042011218.jpg kızlar 3gun önce ve sonrası testlerım ensondakı koyu rengu bugun yaptım ovulasyon testımle adetıme 5gun kaldı yorum alabılırmıyım

X