- 6 Mayıs 2010
- 2.650
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.641
12.gün yumurtlamışsın galiba canım...çok net 13.gün test yaptın mı.hadi hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişttiiiiiiii cezacım yine yakaladım seni, sen v var mıydın bu topiktede :) ben yine 19. gün diyorum
sema arkadaşım şaşırdım açıkçası herşeyi düzgün yaptıysan idrar tahlili yanılmaz diye biliyordum ben.
way be neyse canım nasip beraber mayısı bekleriz seninle. :)
cibelll ya kan testine doğru yol alıyorsun canım yada şu erken gebelik testleri varya biliyorsun pahalılar ama öyle yani artık düşmesi gerekir, dur bakalım...
kızlar ovulasyon testlerim bunlar..12,13,15,17 ve bu akşam yani 20 de çalışma olmuş olacak..renk bi koyulaşıp birde açılıyor.sizce neden ?sizce doğru aşk yapmışmıyım:))
yorum lütfen
ayy kimse bşey dememiş kimsede benimki gibi bi durum olmadımı hamile kalanlar, yada bu testi kullananlar sizdede böyle oldumu sürekli ikinci çizgi görünüyormuydu.elendil85 hanımdanda örnekleri aldım umarım bana kızmaz işte tam özeti. çizgiler bunlara benziyor hergün böyle çıkıyor özellikle orda yazılan 10.,13.,15.,16. günlerdeki gibi çıkıyor ve çıkmayada devam ediyor bakalım bu gündede çıkacakmı çizginin yok olması lazım diye biliyom ben yanlışmı biliyorum acaba.kan testindede gebelik yokgörünüyor ayyy benim kötü bir hastalığımmı var acaba ya.
kızlar ovulasyon testlerim bunlar..12,13,15,17 ve bu akşam yani 20 de çalışma olmuş olacak..renk bi koyulaşıp birde açılıyor.sizce neden ?sizce doğru aşk yapmışmıyım:))
yorum lütfen
ayy ceza 83 hanım (çok mu resmi oldu) bende de aynı durum var sürekli İKİ ÇİZGİ var kaç gündür sendede böyle olmuş neden ki acaba.bazıları diyorki 2-3 koyu oldu sonra bi daha çizgi çıkmadı bizde neden acaba hala çizgiler var.ayy aklımı kaçıracam bu ne böyle ben bu şekilde yumurtlama günümü çıkaramıyorum sen nasıl anladın
cnm ya senin testinin markası neydi?benimkilere benziyoda ondan merak ettim :)
canım benim testim laboquick.yanıltıcı mı sence.bak kuşku düştü içime:26::26:
benimkide aynı ovulasyon testleri doğru gösteriyor cnm ben iki koyu çizgiden tam 14 gün sonra regl oluyorum.ama sanırım gebelik testleri yalnış positif veriyomuş sen kullandınmı hiç?benim silik çizgi çıktı dün sabah ama yalnış sonuç veriyomuş sanırım
ben ilk defa ovulasyon testini kullandım.geçen ay hamilelik testini 1 gün geçtikten sonra yapmıştım negatitfi.silik çizgi bile yoktu..2 saat sonra bile baktım..mercek falan tuttum yoktu çizgi falan
senin günün ne zaman canım bugün bir daha yap..umarım silik çizgin koyuşalır
cnm ben bu sabahta yaptım ama dün yaptığımla aynı çizgi gölge gibi ama bakınca görebiliyorum...inş doğrudur adetime daha 4gün var...bende hep aynı çıkınca yalnış positif veriyo diye düşünmüştüm...inş. bebişim gelmiştir artık:)
inşallah gelmiştir canım..daha 4 günvarsa anca çıkar.kanda hemen çıkar ama..bi acile var gel istiyorsan
ben ovulasyon testlerimden memnun kaldım one step gibi bişiydi, dr da gittim ya çarşamba günü koyu çıktı harbiden yumurtlamıştım cuma kopkuyu çıktı dr dedi çatlamış yumurta açıkçası sonrada yapmadım bugün bir yapar sonucu söylerim. ama benim eşimin işi vardı biz aşk meşk yapamadık, bol bol atıştık :)))))))) önümüzdeki ay için ovulasyon spariş ettim ve preesed alacağım ama vaktim kalmaıdğı için türkieyeden alacağım 2 katı fiyatına valla hamile kalmak değil inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar.
ben ilk defa ovulasyon testini kullandım.geçen ay hamilelik testini 1 gün geçtikten sonra yapmıştım negatitfi.silik çizgi bile yoktu..2 saat sonra bile baktım..mercek falan tuttum yoktu çizgi falan
senin günün ne zaman canım bugün bir daha yap..umarım silik çizgin koyuşalır
kızlar bu ovulasyon testlerı sonuç verıomu bnm 2gundur yapıorum koyu bi şekılde gözukuo adetıme 5gun kaldı :)) cvb neolur
ben ovulasyon testlerimden memnun kaldım one step gibi bişiydi, dr da gittim ya çarşamba günü koyu çıktı harbiden yumurtlamıştım cuma kopkuyu çıktı dr dedi çatlamış yumurta açıkçası sonrada yapmadım bugün bir yapar sonucu söylerim. ama benim eşimin işi vardı biz aşk meşk yapamadık, bol bol atıştık :)))))))) önümüzdeki ay için ovulasyon spariş ettim ve preesed alacağım ama vaktim kalmaıdğı için türkieyeden alacağım 2 katı fiyatına valla hamile kalmak değil inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar.