- 6 Ekim 2009
- 1.051
- 0
- 38
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.681
benim de adetimin 27.gününde çift çzigi çıktı ve 2.çizgi çok koyuydu yani diğer adetime 10 gün kala çift çizgi çıktı
cnm bnm testler gıbımı koyuluğu nasıl
yok cnm seninkiler kadar koyu değil:) inş. şu 3 gün geçerde ikimizde bebişlerimize kavuşuruz benim pek umudum yok ama..yinede hayırlısı:)sen bugün yaptınmı cnm ovulasyon testi belki biraz daha koyulaşmıştır haberdar et bizide:)
kız 1tane kaldı testım :)) gözum gıbı bakıorum :)) adetıımın gunu yapıcam :))) ınşş cnm ınşş gelır yawrularımız ben kızımı çok özledım( teyzesii rabbım hayırlsını versın hakkımızda cnm bnm
cnm bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama bilmediğim için antibiyotik tedavisi görüyodum malesef aldırmak zorunda kaldım şimdide bekliyorum bebişim gelsin diye:)
cnm bnm hayırlısı olsunn benım 33haftalık öldu karnımda kasım ayında doğum yaptım bnde anca kendımı topladım anlıcağın ınş meleğim hayırlıysa gelır rabbım hakkmzda hayırlısını versın
arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıdım .bana yardımcı olursanız sevinirim. internetten ovülasyon testi aldım ve 10.günümden itibaren test yapmaya başladım. 13 .günü bariz bir şekilde çift çizgi gördük ve ilişki oldu emin olamadım 14.günü yine yaptım ve çizgi yine belirgindi yine ilişki oldu 15 gün yine yaptım sonuç yine pozitif yani 3 gün üstüste çift çizgi gördüm ve de 3 gün üstüste ilişki oldu . Acaba yumurta çatlayınca mı LH seviyesi düşücek ,yoksa bu kadar sık ilişki zararlı mıdır ?
bana da yardım eder misiniz ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat arası diyor ilişki için şimdi ben bu gün gördüm bu akşam çalışsak yarında öbür günde 3 gün üst üste mi çalışıcaz zaten dünde calışmıştık bana akıl verin ne olur((
kızlar tükürükle ovulasyon testi için hangi markayı önerirsiniz? ben pkoluyum yumurtlama zamanım belli değil o nedenle idrarla yapılan sınırlı sayıda olanı kullanamam.bir de internetten sipariş verdiyseniz hangi siteden verdiniz?
bana da yardım eder misiniz ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat arası diyor ilişki için şimdi ben bu gün gördüm bu akşam çalışsak yarında öbür günde 3 gün üst üste mi çalışıcaz zaten dünde calışmıştık bana akıl verin ne olur((
Kızlar günaydın...ben dün dayanamayıp iş çıkışı kan testi yaptırdım ama malesef 0.19 çıktı adetime 3 gün varken ama kasıklarım hala ağrıyo:)...inş biran önce adet olurumda yeni çalışmalara başlarım biran önce:)
Kızlar günaydın...ben dün dayanamayıp iş çıkışı kan testi yaptırdım ama malesef 0.19 çıktı adetime 3 gün varken ama kasıklarım hala ağrıyo:)...inş biran önce adet olurumda yeni çalışmalara başlarım biran önce:)
Dediğim gibi canım, eğer eşinizde sorun yoksa sık ilişkinin zararı yok ama gün aşırı ilişki ile yumurtlama zamanını kaçırmak mümkün değil.
Ama şansınızı artırmak isterseniz pozitifi görüdükten sonra 2 gün üst üste deneyebilirsiniz.
Günaydın canım.
Hayırlısı olsun.3 gün kala kanda çıkmalıydı geç döllenme değilse.
Yumurtlama zamanını biliyor musun? Üzerinden 12 gün geçti mi?