Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm bende ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım malesef..ama birgün hepimiz anne olacağız eminim buna:) bende şimdi ovulasyon testlerime baktım 23.gün iki çizgi belirgin belki geç döllenmiştir bilmiyorum artık:) ama ümitlendirmiyorum kendimi sadece korkuyorum bel ve kasık ağrılarımdan kist falan olmasın diye çünkü 5 gündür var kasık ağrım

merhaba, ben ilk defa kullanyorum testi 11.gun basladım testi yapmaya
11.gun cok silikti,
12.gun silik
13.gun cok silik
bugun 14. gun ve cizgi yok

ne anlama geliyor bu simdi ben yumurtlamadım mı???

yardımc olursanz cok sevinrim

bblau sen napıyorsun, hep biz soruyoruz, birde ben sorayım,
ovulasyon testi kullanıyor musun.

Selam canım...Ben ovulasyon testi kullanmıyorum...5 ay önce ilk gebelik planladığım zamanlarda kullandım. Bir de bebeğimi kaybettiğimin ertesi ayında hem ateş ölçtüm hem de ovulasyon testi yaptım, yumurtlama gecikir belki ona göre adetim gecikirse (düşükten sonra gecikirmiş) boşuna heveslenmiyim diye...
Geçen ay ve bu ay da ölçmüyorum. Bu ay üst üste gün aşırı çalışamadım da, arada 3-3,5 günlük aralar oldu, yumurtlama dönemine denk gelmiş de olabilir. Umudum yok pek benim. :26:

Selam...Adet düzenin kaç günde bir?

Benim gebeliğimdeki gibi olmuş. Normalde 18. gün yumurtluyorum ve hamile kaldığım ay 21. gün yumurtladım. Eminim çünkü uzayan akıntıyla birlikte,kanama da olmuştu.
Ve benim reglimi 3 gün geçtiğinde kanda 5,76 çıkmıştı. Sonra yükseldi.
Düşük oldu gerçi ama onun döllenme zamanıyla alakası yok tabi.

Bilmiyorum cnm ya inş.hamileyimdir.nisanın4 de yumurtlamışım teste göre:)acele etmemin sebebide zaten kasık ağrılarım ve göğüslerimin hiç acımaması normalde adetten 1 hafta önce çok acırlar:) ama gebe olsaydım 0.19 çıkmazdı diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı inş. mucizem benimledir.

Genellikle ovulasyon tarihinden 12-14 gün sonra test yapılmasını öneriyorlar. Bu durumda senin cumartesi-pazartesi gibi yapman uygun olur canım.

bir kac ay onceye kadar 28 gun de bir olurdu , ama bebek fikri aklma dustugunden beri, 30 ,31, aklna ne eserse

Demek ki bu ay da 28i geçecek gibi. Bugün yarın pozitifi göreceğini düşünüyorum canım. Genellikle yumurtlamadan 14 gün sonra regl görülür.

Genellikle ovulasyon tarihinden 12-14 gün sonra test yapılmasını öneriyorlar. Bu durumda senin cumartesi-pazartesi gibi yapman uygun olur canım.

cnm doktorumda öle dedi:) ay nebilim ben hemen yaptırdım işte sabırsızlığımdan:)pazartesiye kadar adetcim gelmezse test yaparım tekrar inş. bebişim gelir.umut oldunuz bana ya çok saol:)

cnm doktorumda öle dedi:) ay nebilim ben hemen yaptırdım işte sabırsızlığımdan:)pazartesiye kadar adetcim gelmezse test yaparım tekrar inş. bebişim gelir.umut oldunuz bana ya çok saol:)

İnşallah canım....Ben kimyasal gebelik yaşadığımda anladım ki, beklemekten başka çare yok bu işlerde :)))

bende daha önceki sayflarda yazmıştım hatırlıyorsan reglyim 15. gününden itibaren çift çizgiler başladı bugün 28 . günüm halada çizgi var ama daha silik gibi bir arkadaş resimlerini koymuş tıpkı onlar gibi.inşallah hamileyimdir diye bende erkenden gebelik testi yaptırdım negatifti ama tahmin ettiğim yumurtlamadan 10 gün geçmeden yaptırmıştım.bu şekilde tam olarak ne zaman yumurtladığımıda nalayamaqdım.sanırım ben yumurtladım ama çatlamadı ondan lh hep yüksek çünkü bende pco var yoksa çizgi şimdiye kaybolmuş olmalıydı demiiayy bu ne ya bıktım çizgi takip etmekten 20 gündür reglymde düzensiz zaten ne zaman olacam tam bilmiyomm. benim gibi olanları okuyunca biraz rahatladım belkide yumurta çatlamıştır ama öylesine lhmız yüksektir diyorum bakalım bu durmda olan şu anlık 3 kişiyiz ya 3. müzde hamileyiz ondan hep çift çizgi var yada 3 müzde problem var bakalım zaman gösterecek...

kızlar bu ovulasyon testlerı sonuç verıomu bnm 2gundur yapıorum koyu bi şekılde gözukuo adetıme 5gun kaldı :)) cvb neolur

nnihal,sen ve ben adetimize az kalmasına rağmen hala çift çizgi çıkıyor sanırım.ay inşallah 3. müzde hamileyizdirde ondan bu çizgiler hep çıkıyordur.bende pco var şüphem yumurtluyorum ama çatlamıyor diye umarım öyle değildir benim reglyimde düzensizdir.sizlerde pco yada regly düzensizliği varmı. hangimizin regly si önce ise ve regly olmazsa hamileyse haber versinde diğerlerimizde umutlanalım bari....

selam kızlar bende bu ay ovulasyon testiyle denemek istiyorum hangi markayı tavsiye ediyosunuz netten baktım topictede okudum iyice kafam karıştı
önerebileceğiniz marka varsa çok sevinirim

benim de adetimin 27.gününde çift çzigi çıktı ve 2.çizgi çok koyuydu yani diğer adetime 10 gün kala çift çizgi çıktı

ayparçasıda bizimle aynı durumda hayırdır inşallah ettik mi 4 kişi ya bu ne ya umarım hepimiz hamileyizdir.
1:nnihal hanım
2:cibeldemiroğlu hanım
3:ayparçası hanım
4:ben
hepimiz reglyimze az kalmasına rağmen hala yumutlama testlerinde çift çizgi görüyoz varmı bu şekilde olan eski arkadaşlardan bize fikir veren olsa ne güzel olurrr....

selam kızlar bende bu ay ovulasyon testiyle denemek istiyorum hangi markayı tavsiye ediyosunuz netten baktım topictede okudum iyice kafam karıştı
önerebileceğiniz marka varsa çok sevinirim

alyacım ben gg den o ucuz olanlardan aldım memnunum ama hala çift çizgi göstermesi ilginç belkide test kötüdür.

alyacım ben gg den o ucuz olanlardan aldım memnunum ama hala çift çizgi göstermesi ilginç belkide test kötüdür.

aynen canım bende merak ettim neden çift çizgi diye şimdi baktım gebelik varsa ilaç kullanımı varsa çift gösterebilir diyor. yani sürekli çift çizgiyi gösterirse ne anlamı olacakki nerden anlıcaz dimiii
neyse şimdi bi ürün buldum içinde 30 kit varmış fiyatıda uygun kampanyası varmış ama tabi markalar hakkında hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…