- 17 Ocak 2011
- 1.723
- 799
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.701
ümitlendirmek istemem ama benim ilk hamileliğimde regli tarihinden 1 hafta sonra yaptırdığımda 3.5 çıkmıştı sonra yükseldi bu arada bu değerlerden bağımsız 2.5 aylıkken ocak ayında karnımda öldü bebeğim malesef o yüzden ben o olaydan sabırlı olmayı öğrendim ömrü olduğunda gelsin ben kalp atışlarını duymuştum ama kısmet olmadı bundasn sonrakilere inşallah hepimize
bblau sen napıyorsun, hep biz soruyoruz, birde ben sorayım,
ovulasyon testi kullanıyor musun.
merhaba, ben ilk defa kullanyorum testi 11.gun basladım testi yapmaya
11.gun cok silikti,
12.gun silik
13.gun cok silik
bugun 14. gun ve cizgi yok
ne anlama geliyor bu simdi ben yumurtlamadım mı???
yardımc olursanz cok sevinrim
ya cnm ben ovulasyon testine göre normalde 19.gün yumurtluyodum ama bu ay 23.gün çift çizgiyi gördüm bugün 31.gün ama adetlerim düzensiz dayanamayıp yaptırdım olursa çıkar die..ama malesef çıkmadı...buarada bugün itibari ile belimde batmalar var hiçte dinlemiyorum kendimi ama sağ kasığımda batıyor ve normalde adet olacağım zaman göğüslerim acırdı ama hiç bir şey yok şuanda:) aman inş. kist falan yoktur ondan korkuyorum bu batmalardan falan
Benim gebeliğimdeki gibi olmuş. Normalde 18. gün yumurtluyorum ve hamile kaldığım ay 21. gün yumurtladım. Eminim çünkü uzayan akıntıyla birlikte,kanama da olmuştu.
Ve benim reglimi 3 gün geçtiğinde kanda 5,76 çıkmıştı. Sonra yükseldi.
Düşük oldu gerçi ama onun döllenme zamanıyla alakası yok tabi.
Bilmiyorum cnm ya inş.hamileyimdir.nisanın4 de yumurtlamışım teste göre:)acele etmemin sebebide zaten kasık ağrılarım ve göğüslerimin hiç acımaması normalde adetten 1 hafta önce çok acırlar:) ama gebe olsaydım 0.19 çıkmazdı diye düşünüyorum ama yinede hayırlısı inş. mucizem benimledir.
bir kac ay onceye kadar 28 gun de bir olurdu , ama bebek fikri aklma dustugunden beri, 30 ,31,Selam...Adet düzenin kaç günde bir?
bir kac ay onceye kadar 28 gun de bir olurdu , ama bebek fikri aklma dustugunden beri, 30 ,31,aklna ne eserse
Genellikle ovulasyon tarihinden 12-14 gün sonra test yapılmasını öneriyorlar. Bu durumda senin cumartesi-pazartesi gibi yapman uygun olur canım.
Demek ki bu ay da 28i geçecek gibi. Bugün yarın pozitifi göreceğini düşünüyorum canım. Genellikle yumurtlamadan 14 gün sonra regl görülür.
cnm doktorumda öle dedi:) ay nebilim ben hemen yaptırdım işte sabırsızlığımdan:)pazartesiye kadar adetcim gelmezse test yaparım tekrar inş. bebişim gelir.umut oldunuz bana ya çok saol:)
hmm o zaman ben test yapmaya devam edeyim,, cok tesekkür ederim canım
ya cnm ben ovulasyon testine göre normalde 19.gün yumurtluyodum ama bu ay 23.gün çift çizgiyi gördüm bugün 31.gün ama adetlerim düzensiz dayanamayıp yaptırdım olursa çıkar die..ama malesef çıkmadı...buarada bugün itibari ile belimde batmalar var hiçte dinlemiyorum kendimi ama sağ kasığımda batıyor ve normalde adet olacağım zaman göğüslerim acırdı ama hiç bir şey yok şuanda:) aman inş. kist falan yoktur ondan korkuyorum bu batmalardan falan
kızlar bu ovulasyon testlerı sonuç verıomu bnm 2gundur yapıorum koyu bi şekılde gözukuo adetıme 5gun kaldı :)) cvb neolur
benim de adetimin 27.gününde çift çzigi çıktı ve 2.çizgi çok koyuydu yani diğer adetime 10 gün kala çift çizgi çıktı
selam kızlar bende bu ay ovulasyon testiyle denemek istiyorum hangi markayı tavsiye ediyosunuz netten baktım topictede okudum iyice kafam karıştı
önerebileceğiniz marka varsa çok sevinirim
alyacım ben gg den o ucuz olanlardan aldım memnunum ama hala çift çizgi göstermesi ilginç belkide test kötüdür.