- 29 Mart 2011
- 125
- 16
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.621
cnm, benim hem ovulasyon hem de gebelik testinin markası coretest,ben çook memnun kaldım,tavsiye ederim:)
kızlar ben dün bir gebelik testi yaptırdım ggden almıştım dün negatifti bugün sabah ilk idrarımle tekrar yaptım pozitifti..... başka bir marka aldım yaptım pozitif ...umutlandım kan vermeye gittim ...bu arada adetim 4 gün gecikti.....bhcg kocaman 0.1 dııııııı....aldanmayın gününü bekleyın...ve birşey örendim ben idrar testlere güven olmazzzzzzz
of ya vallahi neye güveneciğimizi şaşırdık, snn yerinde kim olsa çok büyük hayal kırıklığına uğrardı cnm geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim, Allah hepimizin gönlüne göre versin ve herkese bu süreçte gereken sabrı göstermeyi nasip etsin
sağolun ....devam etmek zorundayız hayat bazen çok zor
cnm markası neydi senin aldığının???bende ggden aldımda içime bi kuşku düştü
kısslaarrrr slmmm:)ovulasyon+preesed=hamileyimm.....yaşasınnnn.....
Eki Görüntüle 171830 kızlar bugun yaptım şimdi nasıl sızce
bunlar da benim testlerim.ne zaman olmuş kii
elendil85 hanımdanda örnekleri aldım umarım bana kızmaz işte tam özeti. çizgiler bunlara benziyor hergün böyle çıkıyor özellikle orda yazılan 10.,13.,15.,16. günlerdeki gibi çıkıyor ve çıkmayada devam ediyor bakalım bu gündede çıkacakmı çizginin yok olması lazım diye biliyom ben yanlışmı biliyorum acaba.kan testindede gebelik yokgörünüyor ayyy benim kötü bir hastalığımmı var acaba ya.
kız hamile olabilirsin bence ne hastalığı? kaç gün var adetine?
Selam arkadaşlar ben yeni üyeyim...ekimde 2 aylık hamileyken bebek ölünce kürtaj oldum
şuan 6 nisan da adet olmam lazımdı 3 gündr test yapıyorum biraz durdutan sonra 2. Silik görünüyor umut varmıdır offf...[/QUOTE 5 dk dan sonra test okunmaz yanıltıcı olur benim başıma geldi
Ama 5. Dk önce çıkıyor
kızlar ovulasyon testlerim bunlar..12,13,15,17 ve bu akşam yani 20 de çalışma olmuş olacak..renk bi koyulaşıp birde açılıyor.sizce neden ?sizce doğru aşk yapmışmıyım:))
yorum lütfen
pişttiiiiiiii cezacım yine yakaladım seni, sen v var mıydın bu topiktede :) ben yine 19. gün diyorum
sema arkadaşım şaşırdım açıkçası herşeyi düzgün yaptıysan idrar tahlili yanılmaz diye biliyordum ben.
way be neyse canım nasip beraber mayısı bekleriz seninle. :)
cibelll ya kan testine doğru yol alıyorsun canım yada şu erken gebelik testleri varya biliyorsun pahalılar ama öyle yani artık düşmesi gerekir, dur bakalım...