Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok cnm seninkiler kadar koyu değil:) inş. şu 3 gün geçerde ikimizde bebişlerimize kavuşuruz benim pek umudum yok ama..yinede hayırlısı:)sen bugün yaptınmı cnm ovulasyon testi belki biraz daha koyulaşmıştır haberdar et bizide:)

kız 1tane kaldı testım :)) gözum gıbı bakıorum :)) adetıımın gunu yapıcam :))) ınşş cnm ınşş gelır yawrularımız ben kızımı çok özledım:KK43:( teyzesii rabbım hayırlsını versın hakkımızda cnm bnm

kızlar tükürükle ovulasyon testi için hangi markayı önerirsiniz? ben pkoluyum yumurtlama zamanım belli değil o nedenle idrarla yapılan sınırlı sayıda olanı kullanamam.bir de internetten sipariş verdiyseniz hangi siteden verdiniz?

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıdım .bana yardımcı olursanız sevinirim. internetten ovülasyon testi aldım ve 10.günümden itibaren test yapmaya başladım. 13 .günü bariz bir şekilde çift çizgi gördük ve ilişki oldu emin olamadım 14.günü yine yaptım ve çizgi yine belirgindi yine ilişki oldu 15 gün yine yaptım sonuç yine pozitif yani 3 gün üstüste çift çizgi gördüm ve de 3 gün üstüste ilişki oldu . Acaba yumurta çatlayınca mı LH seviyesi düşücek ,yoksa bu kadar sık ilişki zararlı mıdır ? :KK52::KK52::KK52::KK52:

kız 1tane kaldı testım :)) gözum gıbı bakıorum :)) adetıımın gunu yapıcam :))) ınşş cnm ınşş gelır yawrularımız ben kızımı çok özledım:KK43:( teyzesii rabbım hayırlsını versın hakkımızda cnm bnm

cnm bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama bilmediğim için antibiyotik tedavisi görüyodum malesef aldırmak zorunda kaldım şimdide bekliyorum bebişim gelsin diye:)

cnm bende ilk evlendiğimde hamile kalmıştım ama bilmediğim için antibiyotik tedavisi görüyodum malesef aldırmak zorunda kaldım şimdide bekliyorum bebişim gelsin diye:)

cnm bnm hayırlısı olsunn benım 33haftalık öldu karnımda kasım ayında doğum yaptım bnde anca kendımı topladım anlıcağın ınş meleğim hayırlıysa gelır rabbım hakkmzda hayırlısını versın

cnm bnm hayırlısı olsunn benım 33haftalık öldu karnımda kasım ayında doğum yaptım bnde anca kendımı topladım anlıcağın ınş meleğim hayırlıysa gelır rabbım hakkmzda hayırlısını versın

herşeyde bi hayır vardır cnm ya eminim bizimde yüreğimizden geçenler bir gün olur:)

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katılıdım .bana yardımcı olursanız sevinirim. internetten ovülasyon testi aldım ve 10.günümden itibaren test yapmaya başladım. 13 .günü bariz bir şekilde çift çizgi gördük ve ilişki oldu emin olamadım 14.günü yine yaptım ve çizgi yine belirgindi yine ilişki oldu 15 gün yine yaptım sonuç yine pozitif yani 3 gün üstüste çift çizgi gördüm ve de 3 gün üstüste ilişki oldu . Acaba yumurta çatlayınca mı LH seviyesi düşücek ,yoksa bu kadar sık ilişki zararlı mıdır ? :KK52::KK52::KK52::KK52:

Selamlar. Eşinizde sperm hareketliliğinde, morfolojide, canlı sperm sayısı vs.de sorun yoksa sık ilişki zararlı değildir.
LH seviyesi yumurta çatlayınca azalmaya başlar.

bana da yardım eder misiniz ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat arası diyor ilişki için şimdi ben bu gün gördüm bu akşam çalışsak yarında öbür günde 3 gün üst üste mi çalışıcaz zaten dünde calışmıştık bana akıl verin ne olur :KK43:((

bana da yardım eder misiniz ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra 24-36 saat arası diyor ilişki için şimdi ben bu gün gördüm bu akşam çalışsak yarında öbür günde 3 gün üst üste mi çalışıcaz zaten dünde calışmıştık bana akıl verin ne olur :KK43:((

canım bende hamile kalmaıyorum bu ay ovulasyon ve doktor kontrolüne gittim doktor gün aşırı yap dedi bana ben hergün mü diye sormadım açıkçası, ama bblau arkadaşım benim cevabın 2 üstünde yazmış.

Kızlar günaydın...ben dün dayanamayıp iş çıkışı kan testi yaptırdım ama malesef 0.19 çıktı adetime 3 gün varken ama kasıklarım hala ağrıyo:)...inş biran önce adet olurumda yeni çalışmalara başlarım biran önce:)

Dediğim gibi canım, eğer eşinizde sorun yoksa sık ilişkinin zararı yok ama gün aşırı ilişki ile yumurtlama zamanını kaçırmak mümkün değil.
Ama şansınızı artırmak isterseniz pozitifi görüdükten sonra 2 gün üst üste deneyebilirsiniz.

Kızlar günaydın...ben dün dayanamayıp iş çıkışı kan testi yaptırdım ama malesef 0.19 çıktı adetime 3 gün varken ama kasıklarım hala ağrıyo:)...inş biran önce adet olurumda yeni çalışmalara başlarım biran önce:)

Günaydın canım.
Hayırlısı olsun.3 gün kala kanda çıkmalıydı geç döllenme değilse.
Yumurtlama zamanını biliyor musun? Üzerinden 12 gün geçti mi?

ümitlendirmek istemem ama benim ilk hamileliğimde regli tarihinden 1 hafta sonra yaptırdığımda 3.5 çıkmıştı sonra yükseldi bu arada bu değerlerden bağımsız 2.5 aylıkken ocak ayında karnımda öldü bebeğim malesef o yüzden ben o olaydan sabırlı olmayı öğrendim ömrü olduğunda gelsin ben kalp atışlarını duymuştum ama kısmet olmadı bundasn sonrakilere inşallah hepimize

Dediğim gibi canım, eğer eşinizde sorun yoksa sık ilişkinin zararı yok ama gün aşırı ilişki ile yumurtlama zamanını kaçırmak mümkün değil.
Ama şansınızı artırmak isterseniz pozitifi görüdükten sonra 2 gün üst üste deneyebilirsiniz.

bende denemeye kara verdim böylede 4 gün üst üste olacak o da iyi birşey değil spermler ölüyormuş bu arada bende pre-seed kullanıyorum bu ay ilk defa bakalım sonucunu görücez yazarım burdan

Günaydın canım.
Hayırlısı olsun.3 gün kala kanda çıkmalıydı geç döllenme değilse.
Yumurtlama zamanını biliyor musun? Üzerinden 12 gün geçti mi?

ya cnm ben ovulasyon testine göre normalde 19.gün yumurtluyodum ama bu ay 23.gün çift çizgiyi gördüm bugün 31.gün ama adetlerim düzensiz dayanamayıp yaptırdım olursa çıkar die..ama malesef çıkmadı...buarada bugün itibari ile belimde batmalar var hiçte dinlemiyorum kendimi ama sağ kasığımda batıyor ve normalde adet olacağım zaman göğüslerim acırdı ama hiç bir şey yok şuanda:) aman inş. kist falan yoktur ondan korkuyorum bu batmalardan falan:KK43:

X