Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

3 çizgi derken 3 test ve her seferinde çıkan çift çizgiler demek istiyorsun değil mi arkadaşım ?

ya ben de yaptım bu ay markası core 10 tane yaptım çift çizgiyi aynı kalınlıkta da gördüm ama çok ilginç ya 3 tane çizgi ya çizgiler eşit kalınlıktaydı ve sonraki günlerde renk açıldıysa dediğin günden 1 gün sonra yumurtlamışsındır bence

insanın kafası karışıyor değil mi benim bu gün 19. günüm 10. günden bu yana çift çizgiyi görüyorum 11. gün en koyusunu gördüm az önce yine yaptım iki çizgi de aynı koyulukta sinir bozucu oluyor

seninki 3 çizgiden de enteresan geldi bana hamile olabilir misin acaba :26:

seninki 3 çizgiden de enteresan geldi bana hamile olabilir misin acaba :26:
Keşke öyle bir mucize olsa sanmıyorum canım.Klomen kullanmıştım bu ay onun etkisidir diye düşünüyorum 6.günüm var dananın kuyruğu o zaman kopacak iyi ya da kötü .Aylardır ovulasyon testi yaparım 10.gün gürürüm sadece çift çizgiyi.ilk kez bu ay alt alta sıralayınca bol bol kırmızı çizgiler gördüm insan umut etmiyor da değil açıkçası böyle olunca.Hayırlısını nasip etsin yaradan hepimiz için inşallah

inşallah hamilesindir... Kendimi düşünüyorum 2 senede ne çok ümit edip ne çok hayal kırıklığına uğradım içimde taş gibi bir acı oturdu artık hiç gitmiyor, sen 13 yıl deyince allahım dedim önce durunun bebeği olsun dua ettim allah bekleyen herkese sabır versin dayanma gücü versin zor çok zor

Canım benim ne kadar iyisin Allah razı olsun Allah gönlündekini tez elden nasip etsin inşallah hayırlısıyla

canım ya çok geçmiş olsun, düşünüyorumda çok büyük bir korku yaşamışsıın..rabbim bi daha yaşatmasın..sağlık içinde kucağına almayı nasip etsin

Aslında hepimiz o kadar çok benziyoruz ki birbirimize,yaşadığın duyguları o kadar iyi anlıyorum ki.. Her ay belli bir karar alıyoruz, ama fark etmeden yine kaptırıyoruz kendimizi..üzme kendini her ay yeni bir umutla başlıyoruz işte..rabbim bizlerede nasip etcek inşallah anne olmayı..

ovulasyon testim iyiydide sonuç negatif oldu benim için.nerde hata yaptık bilmiyorum :) folik asit içmeyi de bıraktım.hasta olunca baya üzüldüm başa döndük:))vazgeçicem herhalde.ist avp.yakasında önerebileceğiniz bir doktor var mı ilk defa gidicem ve korkuyorummm

Kızlar selam....Forumun dozunu azaltacaktım ama halen kopamadım
Sizlere birşey söyleyeceğim. Ben önceden beri ovulasyon testinin gebeliği gösterdiğini iddia edenlerdenim. Kimyasal gebeliğimde de pozitif vermişti bende, bhcg arttıkça da koyulaşmıştı.
Ama bu ay da öyle oldu. Beklenen adet gününe az kala neredeyse T ile C aynı koyuluktaydı....Kimyasal gebeliğimde gördüğümden de koyuydu...
Üstelik kimyasaldakinden daha fazla ve yoğun bulantım, baş dönmem, uykuya eğilimim var...Kasık ağrım halen devam etmekte ve bol miktar da akıntım var...
Üstelik de adetim bugün tam 3 gün geçti.
2 gün önce yaptığım idrar testi silikti.
Yani herşey ama herşey gebelik gösteriyor-du.
Bir tek şey hariç.
Bhcg
Kanda gebelik testi sonucum 0,16 çıktı...Ama halen regl olmadım...
Eğer kimyasal geçirmiyorsam yine, yani bir süre yükselip sonra düşmediyse değer, (ki sanmıyorum çünkü bu kadar düşmeden çoktaaaannn kanama başlardı,daha önce yaşadığımdan biliyorum) o zaman belirtiler de, ovulasyon testleri de, silik testler de hepsi fasafiso.
Bu işin tek garantisi var kanda gebelik testi.
Ya da benim test sonucu yanlış. Bilemiyorum artık!
Tüm ezberim bozuldu valla!!!

Son düzenleme:

kim bilir kız belki de kan testi yanlış çıktı olamaz mı yani hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin

Test yaptırdığın yer iyi bir yer mi canım? Benim bir seferinde kan testinde hormon değerlerim yanlış çıktı. Test sonucumu aldım ve bunda bir hata var dedim çünkü her ay aynı testi yaptırıyordum fsh'ın o kadar düşmesine imkan yoktu. Hata olmaz dediler ama ben ısrar ettim bir daha kan alın ve bakın dedin. Ben çok ısrar edince aldılar ertesi gün 2 hormonun ilk testte yanlıl ölçüldüğü ortaya çıktı yani benim başıma geldi. Acaba hata olabilir mi? Bir de sana özelden yazdım teknik olarak düşüncemi.

Bu hastaneye en az 20 defa tahlil yaptırdım canım. Bir kez hariç yanlış birşey çıkmadı. Yalnız bir kez şöyle birşey oldu. Hepatit b aşımın antikor seviyesine baktırdım o hastanede. 0 çıktı.Dedim imkanı yok, aşıyı geçen sene oldum. Telefonda değeri öğrendikten sonra raporu almaya gittim, 10 dk filan sürdü. Hatayı farketmişler. Antikor seviyesine bakacaklarına (anti hbsag), hepatit b taşıyıp taşımadığıma bakmışlar (hbsg) dolayısıyla da sıfır çıkmış. Tekrar baktılar 200küsur çıktı...

Demek ki orada da hata olabiliyor canım. Elbette daha önce hata yapmış olmaları bu seferde hata yapacakları anlamına gelmez ama sonuçta insan bir hata olmasın diye düşüyor. Bence sen bir kaç gün daha bekle ve hala regl görmezsen pazartesi bir idrar testi yap. Bence şu anda en doğrusu bu.

Kesinlikle ben de bu fikre katılıyorum bblaucum. Ovulasyon testinin koyu çıkması, belirtilerin hepsi hamileliği işaret ediyor ama neden 0.16 bHcg gerçekten çok ilginç. Bence de biraz bekle ve adetin gelmezse testi tekrar yaptır. İnşallah hayırlısı olur hakkında bblau. Dualarımız seninle... Güzel haberler verirsin bize umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…