Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

iyi akşamlar kızlar bişi sorucam cevaplarsanız sevinirim

ben test yapmayı 14.gün çift çizgiyi görünce bıraktım o günü değerlendiremedik hatta en son 12.gün birlikte olmuştuk bugün 19.günüm sizce şansım varmı aslında umutsuzum ama yinede içimde bu umutsuzluğu bastırmaya çalışan ufacık bi umutta yok değil ne yalan söyliyeyim

iyi akşamlar kızlar.
hamişlerimizi tebrik ediyorum.güzel bir hamilelik,sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarını kucaklarına almaları için dua ediyorum.

benim reglime 2 gün var.biraz evvel elimde son kalan ov. testimi yaptım.ikinci çizgi ilk çizgiden biraz silik çıktı.gözlerimden yaşlar boşaldı.kendimi de kaptırmak istemiyorum.aslında reglim geçince test yapmayı düşünüyordum ama bi anda testi yapıverdim.acaba benim gibi ov. testinde çift çizgiyi görüpte hamile olan var mı?

bu ay topiğimiz 2 hamişle şenlendi inş. biz de devamını getiririz.

İyi akşamlar arkadaşım,her zaman bir umut vardır olmalıdır da canım,ovulasyon öncesi ve sonrası çok çalışın şansınız katlanır allahın izniyle..

durucum inan senden her eve lazım bi tane kanatsız meleksin sen yaa canım benim
Estf. canım benim, insanız işte birlikte ağlıyor birlikte gülüyoruz.. tabir biraz kaba olacak ama bağışlayın beni ''Eşekten düşmüşün halinden eşekten düşmüş olan anlarmış''

İyi akşamlar arkadaşım,her zaman bir umut vardır olmalıdır da canım,ovulasyon öncesi ve sonrası çok çalışın şansınız katlanır allahın izniyle..

teşekkür ederim cewabın için Allah istiyen herkese versin inşallah ben neredeyse 2 sene olacak bekliyorum meleğimin gelmesini 12.günden sonra olmadı hiç birlikteliğimiz bugün 19.günüm çok karın ağrım var regl olacakmışım gibi hatta az önce az bişi kanamamda oldu o yüzden bu ay pek ihtimal vermiyorum ama tabi 2 senedir her ay olduğu gibi umudumuda yitirmiyorum yitirmemeye çalışıyorum :78:

Daha yolun başındasın ne güzel cnm..benim bir yıl oldu ne yazık ki ama daha önce bir kürtajım var prolaktin sorunum vardı oda halloldu 3 aydır gene gelmiyo bebiş çok naz yapıyo çok..

ben de düşük yaptım allah kimseye yaşatmasın stres yapmayalım ya inşallah dualarımızla verir allahım

umutsuz olma inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın

inşallah güzel hayırlı haberler alırsın umudunu yitirme

ii akşamlar arkadaşlar...ya sizlere bişe sorcam sol kasığımda bi ağrı var bazen bacağıma vuruyo. sizce neden olabilirr. geçen ay doktora gittim kasık ağrısından dolayı, yumurtan yeni çatlamış dedi.. ovulasyon ağrısı dedi. semear testide yaptı normal dedi. sonra ağrım geçti.. ama bu ay ovulasyon testi kullandım yine ağrım vardı. koyu çizgiyide gördüm..ağrım bikaç gün geçti.. ama 2 gündür yine var..napmalıyıım tedirgin oluyorumm ya. neden oluyo sizce

Kızlar günaydın,
Pek çok belirtime, rüylar vs. gibi umut bağlamama yol açacak sebebe rağmen dün kanda gebeik testi sonucum 0,16 çıktı...
Umudum olmasına rağmen içimden bir his bu ay da olmadığını söylüyordu ama, doğrusu bu ya kimyasal gebelik bekliyordum...
Önümüzdeki ay kendimi dinlenmeye alacağım. Ruhsal bir detoks yapacağım...
O.testi, ateş ölçme, belirti dinleme, takip vs. bunların hiç birini yapmayacağım. Az konuşacağım, az yiyeceğim, internette az vakit geçireceğim, beni üzen ve rahatsız eden kişilerden uzak duracağım. Bir içe yöneliş ve kendini dinlendirme süreci olacak benim için.
Bu süre zarfında başarabilirsem bebek fikrinde uzak kalmaya çalışacağım. Ve sanırım foruma da bir süre girmeyeceğim.
Geçen aylardaki gibi büyük bir yıkım olmadı benim için doğrusu, daha metinim, daha çabuk atlatacağım ama tabii ki üzgünüm.
Sizlere destekleriniz için teşekkür ediyorum. Hepiniz benim için çok özelsiniz...
Tekrar görüşmek üzere, kendinize iyi bakın lütfen.
Herkse selamlar....

tatlım... iyi bak kendine...

Canım, çok iyi düşünmüşsün. Ben biliyorsun bu ay tatildeyim, ama yine de çok fazla uzaklaşabilmiş değilim bu fikirden. Ateşimi her gün ölçmüyorum, ovu.testi yapmadım, tamam bunlar beni diğer aylardan farklı olarak bu fikirden biraz olsun uzaklaştırdı, gün saymıyorum, belirtilere takılmıyorum. Ama yine de çok da uzaklaşamadım bu fikirden. Eğer foruma girmek, bu konuyu konuşmak sürekli, bizi yoruyorsa uzak durmamız bence daha faydalı olacak. Ben de önümüzdeki ay tamamen kendimi iyi hissedeceğim şeylere yönelebilirim. Bu küçük tatil bile kısmen işe yaradı ama evde yalnız kaldığımda hala bebek fikrini düşünmüyor olacağımın garantisi yok. Çok iyi düşünmüşsün bence, nasıl mutlu oluyorsan öyle yap... Rabbim yanında olsun, Rabbim ellerimizi bırakmasın, biz hüznümüzü sadece O'na anlatırız ki bizi bizden iyi bilen O'dur. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, umduklarımıza kavuştursun, korktuklarımızdan emin kılsın bizi. Amin. Dualarımda ve fikrimdesin bblaucum... Sevgiler...

günaydın arkadaşlar bugün adet günüm ve dünden beri bacaklarımda ağrı var benim hep adet olacağımda bu ağrıyı çekerim galiba gene olmadı bu ay ovülasyon testiyle birlikte pressed kullanmıştım çok üzgünüm Allah hepimizin yardımcısı olsun

Belki okursun diye bir de buradan yazmak istedim canım. Seni seviyorum ve üzülmeni istemiyorum. Lütfen kendini üzmemeye çalış ve oluruna bırak. Dinlen, zihnini boşalt ve rahatla. Eminim zamanı gelince olacak, Allah hayırlısıyla sana da evlat verecek. Sadece sabırlı olmak ve umudumuzu korumak önemli

Sadece kafam rahat olsun istiyorum SevdeBilgecim ama bilemiyorum, ne denli bunu başaracağım. Evet eskisine oranla daha rahatım, daha kolay da atlatıyorum ama tamamen fikrimden uzaklaştırmış değilim. Hormon testleri ve eşimin sperm testini yaptırmak bilmiyorum beni rahatllatacak mı, bir yaptırayım bu ay diyorum, bir de bir ay olsun kendine müsaade et daha erken diyorum...
Herşeyden uzaklaşamazsın diyorum testlere bir dalarsan....
4. ayımdı bu. İlk 2 ayı saymıyorum hatta, çünkü ovulasyon günlerini denk getirememişiz şimdi geriye bakıyorum da...
Kan değerim 0,16 ama akıntım devam ediyor, az bir karın ağrım var. 2 gündür bulantım yok. Bu ay da kimyasal yaşamış olabilirim.....Ama öyle olsa adet görmüş olmam lazımdı, değer sıfırlandığına göre...
Ateşim düşmedi, en azından geceye kadar adet görmem bugün de.
Eğer ovulasyon 22. günse, yarın yada ctesi adet görmem gerekecek. Bu beni 'luteal faz defekti' şüphesinden biraz rahatlatacak...Gerçi luetal faz 12-14 gün olmalı en az deniyor,kısasında luteal faz yetmezliğinden şüphelenilebilir...Benim bugün 13. günüm (22. güne göre).Bu açıdan rahatım...
Kafam karışık, ne yapmalıyım bilmiyorum...
Umarım bu işin içinden çıkarım, çıkarız.
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun....
Dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…