- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.761
Belki okursun diye bir de buradan yazmak istedim canım. Seni seviyorum ve üzülmeni istemiyorum. Lütfen kendini üzmemeye çalış ve oluruna bırak. Dinlen, zihnini boşalt ve rahatla. Eminim zamanı gelince olacak, Allah hayırlısıyla sana da evlat verecek. Sadece sabırlı olmak ve umudumuzu korumak önemli
Evet, okuyorum canım...Bugün okuyacağım...Uzaklaşmayı becerebilir miyim bilemiyorum ama habersiz ortalıktan kaybolmak istemedim...
Oluruna bırakmak, sabretmek...İnsan sonunda olacağını bilse belki bunları başarır ama, içlerdeki o kuruntu, zamanı bizlerin ızdırap olarak algılamasına sebep oluyor sanırım....
Şu an hormon testlerini ve eşimin sperm testini yaptırmakla, bir ay kendime izin vermek arasındayım...
Bir o işlere dalıp yine vesvese kuruntu yaşamayayım diyorum, bir de varsa bir durum boşuna bir ay daha kaybetmeyeyim....
Sanırım birkaç güne kadar netleşeceğim.
Zaten henüz regl olmadım....Bugün de olmayacağım galiba...
Geçen aylara göre iyiyim. Bu ay olmadının üzüntüsünü yaşamıyorum artık. Hayalkırıklığı yok, o safhaları çoktan geçtim. Daha rahatım. Hüzün olsa da, hafiflemiş hissediyorum...
Eskiden yaşadığım üzüntüler yavaştan yerini "zaman geçiyor,acaba bir sorun mu var" kaygılarına bırakmaya başladı....
Allahın izniyle, inşallah bir sorun olmasın diliyorum...