- 19 Ağustos 2009
- 1.235
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.701
yazma tatlım haklısın uzaklaş azcık, keşke bi tatile gidip kafanı dağıtabilsen...
duana hislerine çok güveniorum
yarın transfer gerçekleşecek bol bol duanı pozitif düşüncelerini bekliorum arkadaşım
ben ise regl gelmeden senden hala ümidimi kesmiş değilim :)
16. gün olmuş olabilir eğer grip olduysan ateşin biraz artacaktır ve bu da tablonu etkiler. Bence 16. gün olmuştur canım.
mrb herkese dun esimin sperm testi yapildi ve spermlerinin yavas oldugu cikti herseyi normal ama sadece yavas ilerliyomus sanirim bendan dolayi hamile kalamiyorumm sonuclarimiza ayin 25 de bakicak doktor ve ne yapicagina karar vericek sanirim bize sadece testi yapan kisi yavas oldugunu soyledi bu buyuk bi problem deildilir demii yani ilacla falan gecer ins neyse en azindan problemin ne oldugunu ogrendik((((((((
mrb herkese dun esimin sperm testi yapildi ve spermlerinin yavas oldugu cikti herseyi normal ama sadece yavas ilerliyomus sanirim bendan dolayi hamile kalamiyorumm sonuclarimiza ayin 25 de bakicak doktor ve ne yapicagina karar vericek sanirim bize sadece testi yapan kisi yavas oldugunu soyledi bu buyuk bi problem deildilir demii yani ilacla falan gecer ins neyse en azindan problemin ne oldugunu ogrendik((((((((
Geçmiş olsun canım.İleri hareketli sayısı ne çıktı?[/QUOT
Tskr ederim blauu sonuclari vermedi bize sadece soyledi yavaslik var diye doktora vericem sonuclari ayin 25 ne randevu yaptik 25 de doktor ne olacagini tam sonuclari soyler galiba b
Aşılama önerirler büyük ihtimalle. Aşılamada spemler yıkanınca hızları artıyor ve bu şekilde çok daha kolay hamile kalabilirsin. İnternetten aşılama diye araştırırsan görürsün.[/QUOT
asilamami acaba ucretlimi oluyo asilama ben burda devlet hastanesine bakiliyorum burda ozeller acayip pahali acaba hastane asilama yaparmiki bilmiyorum yani asilama olmadan dogal yolla hamile kalma sansim yokmu?????
Aşılama önerirler büyük ihtimalle. Aşılamada spemler yıkanınca hızları artıyor ve bu şekilde çok daha kolay hamile kalabilirsin. İnternetten aşılama diye araştırırsan görürsün.[/QUOT
asilamami acaba ucretlimi oluyo asilama ben burda devlet hastanesine bakiliyorum burda ozeller acayip pahali acaba hastane asilama yaparmiki bilmiyorum yani asilama olmadan dogal yolla hamile kalma sansim yokmu?????
Sen yurt disinda misin canim?
Sen yurt disinda misin canim?
evet ingilizcede bilmedigim icin bisey soramiyorum esimin bana anlattiklarindan girip buraya arastiriyorum kendimce oyuzden bazi seyleri bilmedigim icin sizlere soruyorum Allah razi olsun sizdende cvpliyosunuz sordugum sorulari hep ben o zaman asilamayi bi arastirim tskr ederim cvplariniz icin
evet ingilizcede bilmedigim icin bisey soramiyorum esimin bana anlattiklarindan girip buraya arastiriyorum kendimce oyuzden bazi seyleri bilmedigim icin sizlere soruyorum Allah razi olsun sizdende cvpliyosunuz sordugum sorulari hep ben o zaman asilamayi bi arastirim tskr ederim cvplariniz icin
sperm analizinde yazanlari bize yazarsan ceviri konusunda yardimci oluruz canim.
insallah bir sorun yoktur, icini ferah tut...
selam kızlar ne zamandır giremiyorum. bugün 19.gün .testi 14.gün yaptığımda rengi kontrol çizgisine göre koyuydu.ertesi gün aynıydı.sonraki yani 16.gün azalmıştı koyuluk .bugün yaptım yine çıktı çizgi ama hafif görünüyo.aşk yapmaya devam etmeye gerek var mı ya yumurtladım geçti sanırım dimi.acemiyim de biraz ondan soruyorum:44::44:
Ben özelde yaptırdım ve ücretli. Sperm yıkama için ayrı ücret veriyorsun, aşılama için ayrı. Devlet hastanelerinde daha az ödenir herhalde ama yurt dışındaki sistemi bilmiyorum. Burada aşılama için rapor falan alıyorsun sonra yüzdesini ödüyorsun ama orada sistem nasıl işliyor bilmiyorum. En iyisi eşin araştırsın.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarniye cevap vermiyosunuz??????????????????????:44::44::44::44::44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarniye cevap vermiyosunuz??????????????????????:44::44::44::44::44:
kızlar merhaba dayanamayıp erken gebelik testi aldım ov.9. Günü ama sonuç negatif yıkıldım resmen halbuki bu ay çok ümitliydim..yine hüsran yine hüsran yoruldum artık ya
Melodi erken gebelik testileri bile çoğu zaman negatif gösteriyor.Ben daha vaktin var ümidini yitirme derim canım