Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dua etmez olurmuyum hiç :26::26::26: Sana özel mesaj atacağım 10 dakikamın geçmesini bekliyorum canım.

16. gün olmuş olabilir eğer grip olduysan ateşin biraz artacaktır ve bu da tablonu etkiler. Bence 16. gün olmuştur canım.

Ben de olmuştur 16.gün belki diyorum Belgiselcim, o günden sonra düşmedi, azar azar yükseldi, bazı aylarda kademeli yükselebiliyordu ateş sanırım, gerçi çok da geçerli bir yöntem değil bu, OPK yapmadım bu ay, kafam rahat olsun istiyordum. Ateşle bulandırmayayım şimdi kafamı. Kociş de yok zaten, ovulasyon olmadıysa bile yapabileceğimiz bir şey yok. 16.gün olduysa belki bir ihtimal tutmuş olabilir, o da küçük bir ihtimal. Neyse hayırlısı artık... Şu soğan suyu işe yarasın da bu ay, o beni baya mutlu edecek, eğer miyomum ve kistim giderse inşallah. Belgiselcim sen de dinlenme ayına girmişsin. Bence iyi yapmışsın. Ben bu ay çok fazla düşünmedim bu ovulasyonu, daha çok soğan suyuna odaklandım e tabi bir de tatildeyim, gezmeye odaklandım. Onun dışında kaç gün kalmış, belirtiler ne zaman başlar, bunları hiç mi hiç düşünmüyorum. Buna ihtiyacım varmış. Kesinlike zihnimizi dinlendirmeliyiz, bunun faydasını göreceğimize inanıyorum.

mrb herkese dun esimin sperm testi yapildi ve spermlerinin yavas oldugu cikti herseyi normal ama sadece yavas ilerliyomus sanirim bendan dolayi hamile kalamiyorumm sonuclarimiza ayin 25 de bakicak doktor ve ne yapicagina karar vericek sanirim bize sadece testi yapan kisi yavas oldugunu soyledi bu buyuk bi problem deildilir demii yani ilacla falan gecer ins neyse en azindan problemin ne oldugunu ogrendik ((((((((

Geçmiş olsun canım.İleri hareketli sayısı ne çıktı?

Aşılama önerirler büyük ihtimalle. Aşılamada spemler yıkanınca hızları artıyor ve bu şekilde çok daha kolay hamile kalabilirsin. İnternetten aşılama diye araştırırsan görürsün.

Buarada sperm testinde değerler değişkenlik gösterebiliyormuş. Forumda bu konuda topikler var canım bir bak istersen, googleda spermde hareket azlığı diye aratırsan çıkıyor.
Bir ay az hareketli çıkıp diğer ay normal çıkanlar var o topiklerde.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarniye cevap vermiyosunuz??????????????????????:44::44::44::44::44:

kızlar merhaba dayanamayıp erken gebelik testi aldım ov.9. Günü ama sonuç negatif yıkıldım resmen halbuki bu ay çok ümitliydim..yine hüsran yine hüsran yoruldum artık ya

Canım aşılmayacak problem değil hareket azlığı..Benim eşimde de aynı sorun var bunun için 1.5 aydır gnc arginmax men kullanıyoruz..

kızlar merhaba dayanamayıp erken gebelik testi aldım ov.9. Günü ama sonuç negatif yıkıldım resmen halbuki bu ay çok ümitliydim..yine hüsran yine hüsran yoruldum artık ya

Melodi erken gebelik testileri bile çoğu zaman negatif gösteriyor.Ben daha vaktin var ümidini yitirme derim canım

Melodi erken gebelik testileri bile çoğu zaman negatif gösteriyor.Ben daha vaktin var ümidini yitirme derim canım

Keşke canım benim öyle olsa.. bir hafta var daha reglime ama bu test sonucu yıktı beni resmen. bir yıldır hüsran tablosu..allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…