Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Keşke canım benim öyle olsa.. bir hafta var daha reglime ama bu test sonucu yıktı beni resmen. bir yıldır hüsran tablosu..allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin..
Amin canım...Bak benin 13 yılım bitti hala ümit ediyorum muhtemelen benden çok daha gençsin ve muhtemelen şansın benden daha yüksek :) Panik yok 1 hafta var diyorsun 1 haftada neler oluyor bu hayatta gülümse şeker sakin sakin bekleyelim... sevgiler :)

saolun kızlar dediginiz gibi sakin olmak lazım..ben 27 yaşındayım bu ayda olmazsa hsg çektirme zamanım geldi demektir!ondanda çok korkuyorum gerçi

Allahım inşallah tez zamanda sanada bir bebiş nasip etsin.

kızlar merhaba dayanamayıp erken gebelik testi aldım ov.9. Günü ama sonuç negatif yıkıldım resmen halbuki bu ay çok ümitliydim..yine hüsran yine hüsran yoruldum artık ya

Erken gebelik testleri normalde daha hassas yani hormon miktarı daha az olunca gösteriyor ama her zaman 9.günde hormon idrara karışmaz canım. İmplantasyon ovulasyondan sonra 7-10 gün içinde oluyor ama daha geç olduğu durumlarda var. Implantasyondan sonra hormonun idrara geçmesi zaman alıyor. En erken 1-2 günde idrara geçen hormon bazı kişilerde reglden 10 gün sonra bile idrara karışabiliyor. Yani daha implantasyon bile olmamış olabilir. O testler ilişkiden bir hafta sonra diyorlar ama ilişkiden bir hafta sonra kan testi ile sonuç vermeyebiliyor. Yani herkeste ve her durumda geçerli değil. Bu nedenle reglin geçene kadar umudunu kaybetmemeni öneririm.

Çok teşekkür ederim belgiselcim umarım bir süprizle karşılaşırım..olmadı yumurtam oldugu müddetçe bir umut her zaman vardır degilmi :)

slm kızlar nasılsınız?
bende 4 ay önce evlendim.hemen çocuk istiyorum.
bugün doktora gittim yumurtlama dönemine girmişim.2 gün çalışın dedi doktorum:)dua edinnnn...
bu arada 2 gündür bebiş çalışması var.sizce hamile kaldıysam bunu en yakın ne zaman öğrenebilirim?kendi yapıcağım test ile?:81:

selam yeni ktıldın heralde sen yumurtlaman yeni olduysa 10 gün sonra ancak öğrenebilirsin belki de adetin geçmesini beklemen gerekir. ben de bekliyorum bakalım bu ay ne olacak hayırlı güzel haberler veririz inşallah birbirimize

kızlar sabah test yaptım (ilk idrarla yapmadım), 2 çizgi eşit koyulukta çıktı. Akşam gelince tekrar yaptım, bu sefer test çizgisi silik çıktı. Daha testi yaptığım ilk gün. Siklusum 28 gün sürüyor diye bugün, 12. günümde yaptım ilk testi. Acaba dün yumurtlamış olabilir miyim?

Bir de bu test pozitif çıktığında ovülasyonun gerçekleştiğini mi, yoksa 24 saat içinde ovülasyonun gerçekleşeceğini mi gösteriyor ?

tşk.

yok çizgiyi gördükten sonra yumurtlama oluyomuş içini ferah tut ve çalışmaya devam

yok çizgiyi gördükten sonra yumurtlama oluyomuş içini ferah tut ve çalışmaya devam

Teşekkürler sincap08.:80:
Geçirdiğim mol gebelik nedeniyle denemeleri 1 sene boyunca durdurmak zorunda kalmıştık. Bu ay denemelere başlıyoruz. Umarım sağlıklı bir şekilde tuttururuz bu sefer. Allah herkese sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmayı nasibetsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…