Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dualarımız seninle canım, Allah sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik kısmet etsin inşallah ve sağlıkla kucağına al bebeciğini

Doktorun daha iyi bilir ama benim bildiğim bhcg 1500 olmadan kese görünmüyor yani ultrasonda sadece rahmin kalınlığına falan bakabiliyorlar. Ama yine de eksik biliyor olabilirim, inşallah kesin bir sonuç alırsın. Kan testi daha kesin sonuç olacaktır canım, eğer onda iyi bir değer çıkarsa daha rahat olabilirsin. İnşallah hayırlı haberler verirsin bize

Geçen ay bana da 1500de görebiliriz demişlerdi ama belki de yükselmiştir, çok çabuk katlanıyor sağlıklı gebeliklerde

Geçen ay bana da 1500de görebiliriz demişlerdi ama belki de yükselmiştir, çok çabuk katlanıyor sağlıklı gebeliklerde

Haklısın canım bu işin bir standartı yok, herkeste farklı oluyor. O yüzden teorik bilgiler ne olursa olsun pratikte herşey mümkün olabiliyor.

tebrik ederim canım çok sevindim inş. sağlıklı bi gebelik olur

Canım selam doktora göründük eşimle bi sorun yok onda benimde prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı şimdi normale döndü beklemedeyiz artık.yalnız 3yıl önce bi küretaj olmuştu ondamı bişey oldu diyorum doktor değildir diyor bi hsg çektirmediğim kaldı işte böle canım benim hikayemde

Kürtajdan dolayı rahimde yapışma olabilir ve bu gebeliği engeller. Bence hazır yaptırmışken hsg de yaptır. Eğer yeni teknoloji olan bir yerde yaptırırsan hiç canın yanmıyor. Ben çektirdim ve hiç anlamadım bile. En azından kafan rahat olur.

Haklısın canım bu ayda kırmızi kartı görürsem solugu hsg de alıcam.peki bu yapışıklıgın tedavisi mümkün oluyor mu?

Haklısın canım bu ayda kırmızi kartı görürsem solugu hsg de alıcam.peki bu yapışıklıgın tedavisi mümkün oluyor mu?

Eğer hafif bir şeyse zaten hsg çekilirken verdikleri sıvı sayesinde açılıyor. Ama ciddi bir şeyse bildiğim kadarıyla histeroskopik cerrahi dedikleri bir şey var tedavisi için. İstersen bu isimle nette bir araştır. Tedavisi olduğu için sorun varsa bir an önce öğrenmen ve tedavi olman gerekli. Bu yüzden bence regl görürsen çektir hsg. Hsg reglin bitiminde çekiliyor, yani yumurtlama olmadan önce. Ben reglin 6. gününde çektirmiştim o yüzden zamanı da iyi ayarlaman lazım.

tatlım harika bir haber bu. umarım ikimizde sağlıklı hamilelikler yaşıyoruzdur ve allah o kuzuları kucağımıza aldığımız günleri göstersin...

cnm yaa inşallah sağlıklı gebeliktir ikimizinde. gerçekten dediğin oldu bundan sonrasıda güzel olur devamıda gelir inaşşlah diğer kızlardan.
tebrik ederim canım çok sevindim inş. sağlıklı bi gebelik olur

teşekkür ederim cnm darısı başına

Çok teşekkürler canım inşallah kısa zamanda hamiş oluruz.allah isteyen herkese nasip etsin.

kızlar selam bişey sorucam media smart aldım ov. Testi 12.gün tam koyu çıktı ertesi gün biraz daha açık 14.günde hiç yoktu buna göre 13.gün mü yumurtlamış oluyorum

kızlar selam bişey sorucam media smart aldım ov. Testi 12.gün tam koyu çıktı ertesi gün biraz daha açık 14.günde hiç yoktu buna göre 13.gün mü yumurtlamış oluyorum

13. gün denebilir ama 14. günde de olabilir...Birkaç günü garantiye almak gerekir bence...

çok saolun kızlar.3 gün çalıştık zaten ama açıkçası 13.gün neyse 14.gün spermler oldukça azdı bi faydası oldu mu artık bilemicem.döllenme olduktan ne kadar sonra anladınız hamişler belirtiler nasıldı canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…