Kızlar günaydınnnn. Her girdiğimde yeni bir hamiş haberi alıyorum. Nasıl mutlu oluyorum.
Tebrik ederim kelebeklikuzu, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ve sonu güzel olsun.
bblau bence çok erken yapmışsın testini, başkalarının adet öncesinde testte silik de olsa çıkabilir ama sende çıkmayabilir ki senin kimyasal gebelikte adetine çok yakın yaptığında bile çıkmamıştı, yanlış mı hatırlıyorum? İş yerindeydin ve biz ısrar etmiştik, yakında bir eczaneye gidip yapmıştın, belirtilerin başlamasına rağmen testte çıkmamıştı. Yani bence senin olsa bile idrara geç çıkıyor. Bende kanda 7.07 çıkmadan 3 günce silik çizgiler çıkmaya başlamıştı. Yani kişiden kişiye değişen bir durum demek ki bu. Adetine daha çok var. Bence testle moralini bozma. Bu şekilde olacağı varsa da olmuyor, ben buna inanıyorum. Adet geçmeden çıkan silik çizgilerin de bir anlamı yok, kendimden biliyorum. O yüzden lütfen test yapma adetin geçmeden, moralini bozma. Tecrübeyle sabit ki adet geçmeden yaptığımız testler bizi hep üzdü. Silik çizgi çıksa bile üzüldük çünkü gerisi gelmedi. Rabbim hayırlı, sağlıklı gebelikler versin hepimize. Bir de geçen ay belirtilerin ne zaman başlamıştı hatırlamıyorsun ya, bence ona da takılma, her seferinde aynı şey olacak değil. Hatırlarsan ben de geçen haftalarda öyle olmuştum, sen de arkadaşından örnek vermiştin, iki hamileliğinde bile çok farklı belirtiler yaşamış. Demek ki kişiden kişiye değişiyor ve kişinin kendi hamilelikleri arasında bile değişkenlik oluyor. O yüzden bunlara takılıp kendini üzmemelisin bence.
Belgiselcim sen nasılsın? Ne durumdasın? Aşılamadan sonra bir gelişme var mı? Umarım hayırlısı olur hakkında. crafty'den haber var mı?
Tüp bebek denemesi ne oldu? Onu merak ettim.
Ben küre devam ediyorum. Akıntım arttı. Sabah akşam burnumu tıkayarak içiyorum o suyu ve sanki faydasını görüyorum. Değişik bir akıntım var. Ovulasyon dönemim de yaklaşıyor. Uzayan akıntıyı görmem yakındır ama kürden kaynaklanan akıntı biraz değişik. Daha sıvı, daha çok, değişik bir akıntı. Kürü denemek isteyenler ve merak edenler için belirteyim dedim... Umarım şifa olur.