Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah verimli dönemini değerlendirebilirsin canım, bu kürün sana çok faydasının olacağını düşünüyorum ben. Benim bu ay umudum yok o yüzden ne belirtiye bakıyorum ne de stres yapıyorum yani bende zihinsel bir tatildeyim Arık önümüzdeki aya bakacağız.

Verimli dönemi değerlendirebilmem için kocişimin yanında olmam gerekiyor. Ama maalesef şuan uzağız. Haftasonu belki görüşebiliriz, görüşebilsek bile değerlendirip "aşk yapabilir" miyiz bilmiyorum. Ben de zihinsel açıdan çok rahatım o yüzden. Sadece küre ve kistime odaklandım o yüzden. Umarım doktora gittiğimde kistimin ve miyomumun kalmadığını öğrenirim. Buna odaklandım bu ay. İnşallah şifa olur bu kür. Tamamiyle tatildeyim yani bu ay. :82: Umarım bu bize iyi gelir Belgiselcim. Önümüzdeki maçlara bakalım.

teşekkür ederim cnmm. darısı başına inşallah. dua edin sağlıklı gebelik olsun.

Doğru canım haklısın… Aslında çok takılmadım, öylesine yaptım testi, eğlencesine diyebilirim. Başından beri nedense pek umudum yok, testle alakalı değil. Ama geçen ay da öyleydim beklentim yoktu, yaşananların getirdiği bir psikoloji olduğunu sanıyorum. Yoksa iyiyim yani.
Ovulasyon günlerin yaklaşıyor, e hafta sonu da geliyor? Kafan da bu kadar rahatken, süper bir haber de senden çıkar belki bu ay ne dersin?

Yine de hafta sonunu değerlendirin bence canım, spermlerin bazıları bir hafta bile yaşayabiliyor. Bir gün bile olsa bu ayda şansın olacaktır. Siz ne yapın ne edin aşk yapacak zamanı bulun bence

Böyle düşünmene sevindim bblaucum. Stres yapmana çok üzülürüm. Rahat olmanın birçok faydası olacaktır ve bunu da göreceğiz inşallah. Bugün 14.günüm ve eşim geldiğinde 16.günüm bitiyor olabilir. O akşamı değerlendirsek, ertesi gün ovulasyon olsa belki olabilir neden olmasın ama bir ay 16.günde ovu. oldu diğer ay 17.gün. Eğer onun geldiği günün sabahında ovu. olmuşsa akşamına değerlendirsek bile bir işe yaramayabilir, belki yarayadabilir. Bilemiyorum ki. Öyle bir derdim yok en azından. Yani bu ay ovu.kaçırdık mı kaçırmadık mı gibi bir derdim olmayacak. Bunun faydası olur mu bilmiyorum Allah bilir gerisini. Ben soğan kürüne ve kistime odaklanmışken gerisini Allah'a havale ettim. Hayırlısı artık.

Yine de hafta sonunu değerlendirin bence canım, spermlerin bazıları bir hafta bile yaşayabiliyor. Bir gün bile olsa bu ayda şansın olacaktır. Siz ne yapın ne edin aşk yapacak zamanı bulun bence

İnşallah kociş gelsin de bir değerlendirme yapabiliriz umarım. Hayırlısı artık.

Senin ovulasyon geç oluyor zaten canım. 14. günü değerlendirseniz spermler 3 gün yaşadığı için 17. günün gecesine kadar olacak ovulasyonda işe yarar. Hatta daha uzun yaşayanlar bile var yani bu ayda şansın olacak bence

Hayırlısı Allahtan canım ama eşinin gelme zamanı da tam ovulasyon civarına denk geliyor. Psikolojin de rahatken valla olabilir diyorum ben

Yupppiiiii !!! Ne harika bir haber :) Çok çok tebrik ederim. Sağlıklı, rahat ve mutlu bir hamilelik olsun inşallah. Ama gelişmeleri bize yazmayı unutma emi.

Sormak istediğim birşey var; daha önce yazdığım gibi bu ay yumurtlamam olmamış. Adet olmam gereken gün 3 gün gecikti. Gebelik testi ( kan ) negatif. Fakat göğüslerimde hassasiyet ve akıntım var. Hani ovülasyon öncesi olan gibi. Sormak istediğim şu; şimdi yeni ay başladı, adet olmadım henüz. Acaba yeni ayın ovulasyonu erken yada önceki ayınki geç olarak başlıyor olabilir mi, ovülasyon testi yapmadım bu aralar çünkü yumurtlama olmadı diyince doktor bende bıraktım herşeyi. Son günlerde olanlar ilginç geldi size de fikirlerinizi sormak istedim. Benzer durumlar yaşan var mı?

hiç bilgim yok cnm karıık ve değişik bir durum olmuş. doktor kontrolüne devam ediyomusun peki. hani yumurtan büyüyomu ne zaman çatlıyo falan diye

Canım çok teşekkür ederim düşünmüşsün,
ii gidio çok şükür devam :)

KELEBEKLİ KUZU
Kuzunu Allah sana bağışlasın en kısa zamanda karnın kelebeklensin
yapışsın annesine hiç ama hiç üzmesinnnnn

KELEBEKLİ KUZU
Kuzunu Allah sana bağışlasın en kısa zamanda karnın kelebeklensin
yapışsın annesine hiç ama hiç üzmesinnnnn[/QUOTE]

aminnnn cnmmm inşallahhhhhhh darısı başına

Canım sende son durum ne?
Ne aşamadasın şu an?

Bildiğim kadarıyla regl görmemesine ragmen o ay yumurtlaması olanlar var ama bence doktorun hamile olmadığına emin olduktan sonra sana söktürücü vermesi lazım. Bence doktora gitmeyi ihmal etme. Yumurtlama olabileceği için ovulasyon testi ile takip edebilirsin.

tatlım harika bir haber bu. umarım ikimizde sağlıklı hamilelikler yaşıyoruzdur ve allah o kuzuları kucağımıza aldığımız günleri göstersin...

merhabalar kızlar, sabah doktora gittim idrar testini gösterdim daha adet gecikmesi olmadığı için silik olması normal dedi. kan verdim. akşam çıkıcak kan sonrasında da ultrasonla bakarım dedi. Allahım inşallah sağlıklı bir gebeliktir ve mutluluğum yarıda kalmaz...

Dua edin benim için nolur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…