Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım spermin az olduğunu nasıl anladın? Meni mi azdı?
Meni miktarı bir kriter değil. Yani döllenmeyi sağlayan sperm hücresi ve bir boşalmadaki meni miktarında milyonlarca sperm hücresi var. zaten hücre ilerliyor meni bir süre sonra sıvılaşarak geri çıkıyor. Zaten çıkmasa sanırım karın zarı iltihaplanmasından filan ölürdük.
Eğer eşinde testle belirlenmiş bir sperm azlığı, morfoloji bozukluğu, ileri hareketli sayıda düşüklük filan yoksa korkma.
Ben geçen ay hamile kaldığımda belirtiler yanlış hatırlamıyorsam adet gününe 3-4 gün kala başladı...

kelebekli kuzu canım döllenmeden ne kadar sonra belirtiler başladı yahu?

Bu kişiden kişiye değişebilir bu arada...Genellikle belirtilerin başlaması bhcg hormonu salgılanmasıyla birlikte oluyor, ki bu da 28 günde adet görenler için yumurtlamadan sonra 10. gün civarı...

Yorumuna katılıyorum canım, morfoloji sorunu, sperm azlığı, hareket bozukluğu gibi bir sorun yoksa hergün yapılabilir ve sperm miktarı yeterli olacaktir.

kızlar bugün 14. günüm 8. testimi yaptım 2 çizgide aynı koyuluktaydı

gerççi hep 14 günü diye düşünüyodum doğruymuşta herhalde 2 çizgiyide net olarak gördüğüm için bu kadar mutlu oldum ilk defa ovulasyon testide olsa çift çizgi görmek güzel ve heyecan vericiydi..ama hep bugünlerde aşk yaptığımızı düşününce gene bi umutsuzluk oturdu içime çift çizgiyi görmek neyi değiştiricekki......

öyle deme kız dua et sen biliyosundur aşk yaptıktan sonra neler yapman gerektiğini onları yap işte

öyle deme kız dua et sen biliyosundur aşk yaptıktan sonra neler yapman gerektiğini onları yap işte

2 senedir reglimle beraber 14 gün sayıp gün aşırı aşk yapıyoruz sonra sabaha kadar hiç kalkmıyorum 10 dk da ayaklarımı dikiyorum ama henüz hiç gebe kalamadım umarım bu ay bu kısır döngü kırılır ne diyeyim Allah isteyen herkese versin inşallah...

inşallah ya . bak ne diycem kahve içir eşine sen de iç türk kahvesi. bal yedir ne bileyim keçi boynuzu ya da pekmezini yedir ayaklarını yukarı doğru atman iyi oluyomu bilgin olsun

Anladım canım benim dedigim meni azdı şimdi içim rahatladı inşallah bebiş yolunu bulur.çok teşekkürler

inşallah ya . bak ne diycem kahve içir eşine sen de iç türk kahvesi. bal yedir ne bileyim keçi boynuzu ya da pekmezini yedir ayaklarını yukarı doğru atman iyi oluyomu bilgin olsun

kalktım kahve yaptım canım çekti okuyunca eşim zaten neredeyse her akşam kupada içer bayılır türk kahwesine

Nasılsın canım 4 günün kaldı, var mı yeni bir belirti

Ufak tefek var aslında canım....
FF ovulasyon günümü 22. güne çekmiş. Düne kadar 19. günü işaretliyordu...
Ateşim o günden sonra hep ortalama üstünde seyredince ve yine o gün yumurta kıvamlı akıntı olunca öyle işaretledi sanırım...Doğru olabilir de....
20.günde ve 22. günde çalışma var ama sonrasında grip olduğum için uzunca zaman çalışma yok...22. gün son diyebilirim...
Herhalde o çalışma yeterlidir.
Dün gece çok rahat uyumuşum alışılagelenin dışında. Sabah 6da uyandım ateşim 36,6 idi.
Her zamanki vakti olan 7:30da da 36,8.
Sanırım ateşimdeki oynaklık kaliteli uyku uyuyamamamdan kaynaklanıyor.
Tam o açıdan kafam rahatladı derken şimdi de FF ovulasyonu çekti...İlginç...

Bence ateşe bakarak senin ovulasyon zamanını belirlemek zor çünkü bir nedenle ateşinde tutarlılık olmuyor. Biz 4 gün ile 7 gün arasında zaman kaldı diyelim sağlam olsun. 22. günde çalıştıysan 25. güne kadar olacak ovulasyon için yeterlidir. Bu son günlerde geçmek bilmez şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…