- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.441
Bence ateşe bakarak senin ovulasyon zamanını belirlemek zor çünkü bir nedenle ateşinde tutarlılık olmuyor. Biz 4 gün ile 7 gün arasında zaman kaldı diyelim sağlam olsun. 22. günde çalıştıysan 25. güne kadar olacak ovulasyon için yeterlidir. Bu son günlerde geçmek bilmez şimdi
canım benim yumurtlamadan 13 gün sonra falan heralde karın ağrısı başladı ben hatta adet olucam diye yırttım kendimi burda. sonra kasık ağrısı başladı. ama benim sanırım benim bünyeyle alakalı test sonucu cabuk cıkıyor.kelebekli kuzu canım döllenmeden ne kadar sonra belirtiler başladı yahu?
Günaydın canım, hayırlı cumalarNe zaman gidiyorsun doktora?
o yüzden şu adet tarihim falan geçsin 5 haftalık olunca giderim diye düşünüyorum sağlıklı bir gebelikse inşallah.
sen ne dersin ?
günaydın kızlarrrrrrrr,
dünkü kan tahlili sonucum 470 ...çok mutluyum... Allahım hiç o gün gelmicek sanmıştım... Allah ım isteyen herkese nasip etsin, mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin...
ah cnm bnm yaaa. çok sevindim. sağlıkla al kucağına inşallah. doktor bişey dedimi peki. tekrar kan testi yapalım diye? birde keseyi görmek için ne zaman gidicen sen ?günaydın kızlarrrrrrrr,
dünkü kan tahlili sonucum 470 ...çok mutluyum... Allahım hiç o gün gelmicek sanmıştım... Allah ım isteyen herkese nasip etsin, mübarek cuma günü dualarımızı kabul etsin...
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Gecikme olursa ancak 36. günden sonra gecikme kabul edicem yani 11 Şubatı adet tarihim gibi düşünücem...Daha sonra test yapıcam, çünkü ovulasyon benim sandığımdan geç olmuş da olabilir, tuttuğum ateş tablosuna göre. Ondan sonra idrar testi yaparım. Kan testi yapsam bile bu bir hafta gecikmeden önce olmayacak. Yani 18 Şubat filan diyorum. Tabi kendime söz geçirebilirsem.
Karın ağrısı ve kasık ağrısı tarzında bişeyler oluyor birkaç gündür ve ara ara yoklayan mide bulantıları..
Çok güzel canım ya çok sevindim
PEki kaç günlük gecikme var şu an? Ya da gecikme oldu mu
Ay süper yaaaaaa,, canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin sana
kese yi görebilmek için 1 hafta sonra gelebilirsin dedi...
bugün veya yarın regl olmam lazımdı. yani bu kan testi gecikmeden 1-2 gün önce yapıldı...bu yüzden kese henüz görünmüyor. ama doktor seni bu değerlerle kesin hamile olarak kabul edebiliriz dedi
süp€r süp€r süp€r. allah nazarlardan korusun s€ni v€ b€b€ğini.
2 günde bir ikiye katlıyor, muhtemelen 4-5 güne kadar ultrasonda görünebilir
günaydın kızlarrrrrrrr,
ewt tatlım... ama ben sanırım 2 hafta sonra filan gidicem. kalp atışlarını da duyayım da iyice rahatlıyayım...
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde allah bize de nasip etsin
amin canım amin... o kadar dua ediyorum ki, Allah isteyen herkese nasip etsin... Dualarım sizinle...
amin canım amin... o kadar dua ediyorum ki, Allah isteyen herkese nasip etsin... Dualarım sizinle...
cnm senin şimdi ne kadarlık olmuş oluyo? benim 3+5 gösteriyo
sen de anlatsana neler yaptın fazladan nasıl hamile kaldın?