- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.761
Benim de sen aklıma geldin ama "kendi kendine yorum yaptığın yetmiyor gibi, başkasını da emin olmadığın bilgiden dolayı ümitlendirme" dedim kendime. Söz dinledim ve uslu kız oldum.Tabi sen dilediğin yorumu yapabilirsin.
Yorummatik olduk iyice
Annemi de katıcam ben KK'ne. Her dakika arayıp bi yerim ağrıyor mu, nerem ağrıyor, ne şekilde ağrıyor soruyor, sonra da çıkarımlarda bulunuyor
Bana da tuhaf bi rahatlık hasıl oldu. Ne panik ne heyecanHiç bişey yok
Ne güzel ya, annanelik heyecanı tuttu demek ki onu da. Patik filan örer o şimdi.Ayy ne güzel. Allah bu mutluluğu bozmasın ve hayırlısıyla tamamına erdirsin bblaucum. Kayınvalidenlere gidecektiniz müjdeyi vermek için. Onlar ne tepki verdi sormadık. Eşin nasıl iki gündür? Tepkileri filan değişti mi? Erkekler değişiyor mu acaba baba olacaklarını öğrendikten sonra? Sana tavırları değişti mi? Normalde ev işlerinde yardım etmeyen erkekler "sen dur ben yaparım" filan der ya. Benim eşim bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Hamile kalsam daha çok yardım eder gibime geliyor da Allah nazardan saklasın. Bir de tam tersi olurmuş.
Benim eşim de bana çok yardımcı olur. Çok titiz ve düzenlidir zaten, hiç ortalığı dağıtmaz sürekli toparlar, yardım eder.İki gündür de bi değişiklik yok bu konuda. Aynen devam. Bakalım ileriki günlerde nasıl olacak
Bana da sağolsun her zaman çok ince ve düşünceli davranmıştır, yine öyle. 2 Ama tabi şimdiden istemiyorum dememe rağmen zorla hırka giydirmeye, odanın scaklığını artırmaya filan başladı
Bir de şey dedi dün akşam, "Fosfitlerini içtin mi?"
O ne ki diye afalladım, biraz deşeleyince anladım ki folik asitten bahsediyor
Ayy maşallah size. Nazar değmesin.Mutluluğunuz daim olsun. Yuvanız sağlıklı, mutlu bebişlerle dolsun.
Amin canım, hepimizin inşallah
Teste akşam gideceksin herhalde canım, sonucu alınca geç saat olsa bile yaz bekliyorum
mrb arkadaslar bende ovulasyon testinde iki cizgiyi gordum degerlendirdimde ins olur ama ben taaa 26. gunumde gordum iki cizgiyi adetlerim duzensiz ama gecte deilmi yumurtlama..... adetlerim 38 39 gunleri bulur bazen 30 karisik ilk defa bu ay ovulasyon testi kullan dim bakalim 10 gun gibi bisey var adetime ins olmam.....
Evet canım işten çıkınca gideceğiz. Yine 2 saate kadar çıkar, yazarım sonucu.
mrb arkadaslar bende ovulasyon testinde iki cizgiyi gordum degerlendirdimde ins olur ama ben taaa 26. gunumde gordum iki cizgiyi adetlerim duzensiz ama gecte deilmi yumurtlama..... adetlerim 38 39 gunleri bulur bazen 30 karisik ilk defa bu ay ovulasyon testi kullan dim bakalim 10 gun gibi bisey var adetime ins olmam.....
hamilemisin cnm sen ne guzel saglicakla kucagina al ins....Rabbim bizede nasip eder ins
Yumurtlaman biraz geç kalmış ama çok fazla da geç değil. Yumurtlamadan sonra regle kadar 14 gün geçiyor buna luteal faz deniyor. Eğer 27. gün yumurtladıysan bu ay reglini 41. günde göreceksin ki bu 2 günlük bir gecikme demektir. Ama luteal faz defecti varsa yani luteal faz normalden daha kısa sürüyorsa bu durumda daha erken regl olabilirsin.
hamilemisin cnm sen ne guzel saglicakla kucagina al ins....Rabbim bizede nasip eder ins
senin ilk bebeginmi kac nekadarlik evlisin???? ben 16 aylik evliyim hic olmadi bebisim hic korunmadimda ins bu ay olur benimde
sadece 2 defa 40 bide 42 yi bulmustu adetim ama su anda 30 32 35 38 gibi gidip geliyo
Evet canım. Ama sanırım geç döllenme. O yüzden beta hcg değerlerimi takip ediyoruz. Henüz olması gereken seviyede değil ama katlanırsa, kısmetse 10-12 güne ultrasonda görünecek, Allah nasip ederse....
İnşallah Allah sizlere de göstersin, darısı tüm isteyenlere.
Adet düzensizliği denebilir o zaman canım, bir doktora göründün mü?
amin bende bigun gorurum ins cift cizgii
yeni gittim kan aldilar 4 hafta sonra sonuclarini alicaz subatin3 dede rahim filmim cekilecek esime bakicaklar oyle iste daha yeni bakiliyoruz yani adetimdede cagirdilar beni ama anlamadim acaba adet kanimami bakicaklar