- 29 Ekim 2010
- 2.527
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.741
Günaydın canım gerçekten tablon çok ilginç gidiyor. Bende kademeli yükseleceğini düşünüyorum çünkü ateş hariç yumurtlamanın tüm belirtilerini gösterdin. Ateşi etkiyen başka faktörlerde olabilir ama akıntıyı etkileyecek başka faktör olacağını sanmıyorum çünkü tam yumurtlama dönemine geldi. Sana önerim 21. günde bir progesteron testi yaptır, değere bakarak kesin yumurtladığına emin oluruz. Bence bu aşamada emin olmanın en kesin yolu bu.
Geçen ay hiç tereddüt etmemiştim. Tablom çok güzel gidiyordu. Adet olacağımı da tablodan anlamıştım. Bu ay çok ilginç. Gece yatarken baktım. 36.2 idi. 3 saat sonra uyandım baktım 36.5. Hah dedim tamam yükseliyor. Sonra sabah her zamanki saatte baktım 36.1. Yorumlayamıyorum neden böyle oluyor diye. Yabancı bir sitede 15.ovu gerçekleşen 21.günü ateşi yükselen birisine rastladım. Onun makalesini okuyorum şimdi. Progesteronla ilgili birşey olabilirmiş. "Postprogesteron"gibi birşeyler diyor. Geç artan progesteron seviyesi yani. Bilemiyorum ki onunla mı ilgili. Umarım kötü birşey yoktur. Bugün Progestan içmeye başladım. 2 ay içtim. Doktorum 3 ay kullan demişti. 17.gün başlayıp 10 gün içiyorum. Bu ay da içeyim de sonra doktorumun dediğine keşke uysaydım dememek için içeyim bu ay da diyorum. Sonra zaten kendiliğinden oluyor mu diye yaza kadar doktora gitmeyeceğim, bari bu son dediklerini yapayım diyorum. O yüzden progesteron testini ilaç yanıltabilir diye düşünüyorum. Bugünden itibaren ateşim yükselebilir ilaç yüzünden. Ama geçen ay ilaç içmeden yükselmişti. Bu endişelendirdi beni.
Kendini strese sokma lütfen SevdeBilgecim.Durup dururken neden öyle bir sorun olsun ki. Ayrıca bir sitede kış aylarında ateşin düşük seyrettiğini de okudum. Ayrıca her döngüde farklı durumlar oluşabildiğini de.
Benim kimyasal gebelik olduğunu düşündüğüm ayda regle kadar 37,2 gitti. Bu sefer 36,7-36,8....
Arada azımsanmayacak fark var. Demek ki zaman da bir değişken bir parametre bu döngülerde.
Lütfen stres olma. Ov. olmadı diyelim e peki o kasık ağrıları ve akıntı nedir o zaman?
Ben de onu merak ediyorum. Kasık ağrılarımla birlikte akıntım olduysa ateşim niye yükselmedi bu benim kafamı karıştırdı. Umarım kötü birşey yoktur. İyi düşünmeye çalışıyorum ama bir yanım korkuyor.
Kızlar bu arada dün akşam karnım ve sırtım çok ağrıdı. Ve buna eşlik eden mide bulantısı. Pantolonum mu sıktı acaba gün boyu dedim ama gece de devam etti. Regl ağrısının hafifine benzeyen bir ağrı. Sanki biraz yanma gibi.
Sabaha geçmişti, regl olucam sanıp biraz korktum, ama ateşim düşmedi. Bugün de var biraz. Vallahi pantolonumdan diye düşünüp açtım düğmeleri. Ne yapayım. Allahtan görünür yerde değil masam.
İnşallah kötü bir şeyler olmuyordur
Normal hamilelik belirtisidir belki. İnşallah sağlıkla gelişir bebişin. Akşam inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Sonucu öğrenir öğrenmez yaz.