- 1 Aralık 2010
- 999
- 71
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.781
İnşallah canım. Ama Allah bana da çift çizgi görmek kısmet etmedi
Regl olamadım, testler de negatif, gittim kan testi yaptırdım. Sınır değer çıktı. 2 günde bir değerler katlar, tahlili 2 günde bir tekrarla dediler. Ben de öyle yapıyorum.
yeni oldugu icin belli olmamistir.... olsun cnm yaa hamilesinya cok sukur ins bi problem cikmaz....benim cikmam lazim okula gidicem aeo tekrar gorusmek uzere by by
herkese merhaba.bu siteye yeni üye oldum. uzun zamandir takip ediyordum kismet bugüneymis..
ben 1 sene önce bos gebelik yasadim maleseff.. doktorumm 3 ay korun dedi 2ay korundum sonra biraktim aradan 10 ay gecti hala tik yokk zaten bu ayda reglm iyice bituaf oldu aslinda cok düzenliydi bu ay 9 gün gecikti sonra 2 gün kahverengi akinti geldi simdi ise reglm cogaldii.. ovulasyon testi aldim bakalim bu ay onu deniycem.. ins tutar :. allah herkese nasip kismet eder insallah..
insalllah cnmm. zaten tek tesellim bir kere hamile kalmam. simdi adetim oluyor sacma sapan olsa bile hamilelik testide negatif .. artik umudum subatdaovulasyon testini aldimm ama daha kullanmak nasip olmadi. bir sorum olcak ben bunu adetim bitince hergünmü yapcam yoksa ayin ortasina dogrumu önceden hep kendim hesapliyordum. simdi bir tavsiye ye ihtiyacim var...
7 gün.bu ay biraz karisti 1 ve 2 ocakta cok az damla geldi aslinda böyle hic olmuyodu cok stress yaptim herhalde 3,4 ve bugün normal oluyor. eger düzgün olursa geriye üc gün kaldi
haaaaaslinda hep 29 gün sürüyor. ama bu ay ne olur bunu bilmiyorum 9 gün gecikmem varr. iste kafam birazda bundan dolayi karisik.. nasil hesaplamam gerekiyor simdi??
bblau neredesin? Çok merak ediyorum seni. Biraz sonra çıkmam gerekecek. Güzel haberlerle gel hemen. Merakta bırakma bizi.
ebay diye web sitesi var ordan testleri aldim. yardimin icin cook tesekkür ederim cnm.
ebay diye web sitesi var ordan testleri aldim. yardimin icin cook tesekkür ederim cnm.
Kızlar burda bi yerde okumuştum eğer hamile isen rahmin içi bomboş olurmuş, bunuda parmakla test edebilirmişsiniz rahim içi yumuşak ve boş olacakmış ben denedim kızlar elime hiç birşey gelmedi ve yumuşaktı eğer hamile isen bu testi doğrulayabiliriz.
Biraz iğrenç ama bebişe giden her yol mübahtır