- 22 Nisan 2008
- 8.760
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #12.721
gecen ay gununu tutturamadik olmadi bu ay ikinci ay olacak ama kk okuyup test alayim dedim eger olursa testle ilk denemede kalmis olcam.denizde senın kacıncı bebıs denemen oluyor sımdıkkkkkkkkkkkk:)
mozomlu mu ne öle bişi yazmış teste
hemşire de dedi
kromozom heralde ne bilem anacığım
muzafferlere erişeceğiz sanırım onla anlamadım ki
bindik bi alamete gidioz nereye bilmem
grip desen kemiklerim sızlıo, hapşurmaktan içim dışıma çıktı
ben evde uzun kollu giymem normalde ama hırka var üzerimde düşün soğuğu :)
gossgoooca google de bıleyok muzomla ılgılı bılgı
acaba mussuuom fılan dıyemı yazılıyo
bak sana benden bukastı grıp topişte hapşurduydum
selpakım yoğudu
neyse bulaştı bıkerem
kendını koruuuuuuuuuuu
lpg ettıreceeen
evvet
bende aradım taradım yoğğğ
hemşireye muzom dedim
o da 170 dedi sadece :)
muzomla aramdaki tek bağım tamamen duygusal an itibariyle
kızlar su an adet olup elınde laboquıck testı olan varsa bi yapsın olurmu anlayalım durumu herkes bu durumdan umıtlenıyo sonra uzuntu olmasın hatalı sonuctur bence
günaydın canım. Ben şu an hamileyim, kısmetse değerlerimin yükselmesini bekliyorum 48 saatte bir, geç döllenme diyoruz.
Bende bu markadan ovu. Testi var, ben de pozitif veriyor, değer yükseldikçe de çizgi koyulaşıyor.
Kızlar günaydınn. Bildiğiniz gibi 12.günü akşam kasık ağrım başladı ve 13.14.15.devam etti. Aynı zamanda 13.gün uzayan akıntıyı gördüm ve tabi 14.15.günler de vardı bu akıntı. Kasık ağrısı ve uzayan akıntıyı bugünlerde görmeme rağmen ateşim yükselmedi. Sizce ovu.olmadı mı henüz? Ama kasık ağrım ve akıntım neden oldu sizce? Böyle birşey başına gelen var mı? Yani ateşi yükselmediği halde ovulasyon gerçekleşen var mı? Kasık ağrısı ve uzayan akıntıya mı güvenmeliyim, ateşime mi?:44::44::44: Durum bu. Kafam o kadar karıştı ki. Moralim de bozuldu. Geç ovu.mu olucam diye düşünüyorum ama kasık ağrısı ve akıntı kafamı karıştırıyor. Bunlara rağmen ovu.olmamış olabilir mi bunu merak ediyorum.:26:
Canım günaydın. Belki de 13. gün olmuş olabilir diyorum ben ovulasyonu. Çünkü hiç olmadığı kadar düşmüş o gün. Kasık ağrıların, akıntın da bunu onaylıyor. Belki kademeli artacaktır. Bak aşağıda bir yazı var, kademeli artışın olabileceğini söylüyor:
2. Charting Your BBT Temperature
Starting on day one of your menstrual cycle - the first day of your period - begin recording your BBT temperature using a calendar or notebook and graph paper. Each morning, record your temperature. Plot each day's BBT on the graph. Your temperature rise may be sudden, gradual, or in steps. The pattern may vary from cycle to cycle.
Kızlar günaydınn. Bildiğiniz gibi 12.günü akşam kasık ağrım başladı ve 13.14.15.devam etti. Aynı zamanda 13.gün uzayan akıntıyı gördüm ve tabi 14.15.günler de vardı bu akıntı. Kasık ağrısı ve uzayan akıntıyı bugünlerde görmeme rağmen ateşim yükselmedi. Sizce ovu.olmadı mı henüz? Ama kasık ağrım ve akıntım neden oldu sizce? Böyle birşey başına gelen var mı? Yani ateşi yükselmediği halde ovulasyon gerçekleşen var mı? Kasık ağrısı ve uzayan akıntıya mı güvenmeliyim, ateşime mi?:44::44::44: Durum bu. Kafam o kadar karıştı ki. Moralim de bozuldu. Geç ovu.mu olucam diye düşünüyorum ama kasık ağrısı ve akıntı kafamı karıştırıyor. Bunlara rağmen ovu.olmamış olabilir mi bunu merak ediyorum.:26:
Teşekkür ederim bblaucum. Ben de araştırıyorum yerli, yabancı sitelerden. Normal mi bu durum diye. Korktuğum bu ay ovu. olmamam ya da bir sorun olması ovu. ile ilgili Allah korusun. Bundan korktuğum için panik yaptım. Umarım öyle bir problemim yoktur.
Günaydın canım. Ben şu an hamileyim, kısmetse değerlerimin yükselmesini bekliyorum 48 saatte bir, geç döllenme diyoruz.
Bende bu markadan ovu. testi var, ben de pozitif veriyor, değer yükseldikçe de çizgi koyulaşıyor.
Akşam test sonucunu yaz canım, şöyle güzel bir yükselme olur inşallah. Bu arada ateşin nasıl gidiyor hiç baktın mı?
Kızlar bu arada dün akşam karnım vesırtım çok ağrıdı. Ve buna eşlik eden mide bulantısı. Pantolonum mu sıktı acaba gün boyu dedim ama gece de devam etti. Regl ağrısının hafifine benzeyen bir ağrı. Sanki biraz yanma gibi.
Sabaha geçmişti, regl olucam sanıp biraz korktum, ama ateşim düşmedi. Bugün de var biraz. Vallahi pantolonumdan diye düşünüp açtım düğmeleri. Ne yapayım. Allahtan görünür yerde değil masam.
İnşallah kötü bir şeyler olmuyordur